- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Bence de öyle yap . birde bence 2 miles leslie yapYaaaaa kızlar bugün çok fenaydi iii :'(
Yarın çok çok az yeyip dengelesem mj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öyle yap . birde bence 2 miles leslie yapYaaaaa kızlar bugün çok fenaydi iii :'(
Yinede bir dene fazla ovmusler onuAy son tabağı içemedim şiştim. Sanmıyorum bu detoksun çok faydalı olduğunu. Yarın yapmam heralde
3 miles yapsın :)Bence de öyle yap . birde bence 2 miles leslie yap
Sana ne ceza verelim kız. 1000 ip atla desek ceza değil ki. zaten yapıyorsunCeza verebilirsiniz :)
3 miles seni bekliyor yarın :) hayırlı olsunYaaaaa kızlar bugün çok fenaydi iii :'(
Aynen öyle :) 1500 ip 6 miles leslie squat ve mekik olabilir :)Sana ne ceza verelim kız. 1000 ip atla desek ceza değil ki. zaten yapıyorsun
canım bende bugün regl oldum ve çikolata yedim. Akşam yemeği yemedim ama. Duramadim.Ben de sabah çeyrek simit yumurta peynir yedim
Öğlen ton balığı yedim
Akşam da 1 kase çorba 1 kaşık yoğurt yedim
Bugün regl oldum canım çok tatlı istiyor
Bugün az yedim belki bitter çikolata kaçamağı yapabilirim
Bence kendini böyle zorlama. Sonra yaparsın. Şimdi sağlıklı bir şekilde zayıflama bak canım.Ay son tabağı içemedim şiştim. Sanmıyorum bu detoksun çok faydalı olduğunu. Yarın yapmam heralde
Cezayı kil payı kurtardin :)))A
canım bende bugün çikolata yedim. Akşam yemeği yemedim ama. Duramadim.
Ama ben diyetisyene gittiğimde yediklerimin ihtiyaclarimi karşıladığını ip atlamanın sorun yaratmayacağını söylemişti :) leslie hakkında konusmadikBence kendini böyle zorlama. Sonra yaparsın. Şimdi sağlıklı bir şekilde zayıflama bak canım.
Bence1000ip 6 miles leslie 30 mekik ve squatAynen öyle :) 1500 ip 6 miles leslie squat ve mekik olabilir :)
Cezayı kil payı kurtardin :)))
Canım spor yapmak gerçekten güzel. Keşke bende senin gibi sevsem de yapsam. Bana göre çok çok fazla yapıyorsun. Zaten daha iyi zayıflamak için günlük rutinlerin dışında spor yapmak gerekiyormuş. ben mesela günlük 8 9 bin adım atıyorum bunu 15000 yaparsam o zaman zayıflamaya etkisi olurmuş. Yoksa 8 9 bin hareket sayılmıyor çünkü vücut buna alışmış. Böyle demişti diyetisyen. Ama gerçekten spor yapmak zor geliyorAma ben diyetisyene gittiğimde yediklerimin ihtiyaclarimi karşıladığını ip atlamanın sorun yaratmayacağını söylemişti :) leslie hakkında konusmadik
Tamamdır yarın yapicam :)Bence1000ip 6 miles leslie 30 mekik ve squat
Ben hayatımın her döneminde müthiş hareketli bir kizdim takı markette 5 ay çalışana kadar ve 54 ten 65.5 olana kadar sonra kendime çeki düzen verdim yoksa 20 yasimda şişman olacaktim ayrıca sagliksizda ben diyetisyene düzenli gitmiyorum ara ara ugruyorum aklimdaki soru işaretlerine cevap buluyorum o bana günde en az 2 saat spor aktiviten olacak takii 55 olana kadar demişti ideal kiloma ulasincada 30 dakika ya da 45 dakika yapıp kilomu korumami önerdi su an 59.8 im az kaldı inşallah basaricam :) kesinlikle spordan sıkılma inan alisiyorsun yapmayınca üzüntü duyuyorsunCanım spor yapmak gerçekten güzel. Keşke bende senin gibi sevsem de yapsam. Bana göre çok çok fazla yapıyorsun. Zaten daha iyi zayıflamak için günlük rutinlerin dışında spor yapmak gerekiyormuş. ben mesela günlük 8 9 bin adım atıyorum bunu 15000 yaparsam o zaman zayıflamaya etkisi olurmuş. Yoksa 8 9 bin hareket sayılmıyor çünkü vücut buna alışmış. Böyle demişti diyetisyen. Ama gerçekten spor yapmak zor geliyor
Ayyy kiyamam yaaa dikkatli olmalisin bebeğin ve sağlığın çok önemli günde bir mesaj atsanda olur sorun degilKızlar bu arada benim internet paketim bitti ve gece eşimden giriyorum. Dün gece de girdim mesaj olurken bebek yataktan düştü. O yüzden fazla giremeyeceğim. 1 hafta kadar. yine de gece girip yazarım yediklerimi
Ay geçmiş olsunKızlar bu arada benim internet paketim bitti ve gece eşimden giriyorum. Dün gece de girdim mesaj olurken bebek yataktan düştü. O yüzden fazla giremeyeceğim. 1 hafta kadar. yine de gece girip yazarım yediklerimi
Sen tabi ki başarırsın maşallah azmine hayranımBen hayatımın her döneminde müthiş hareketli bir kizdim takı markette 5 ay çalışana kadar ve 54 ten 65.5 olana kadar sonra kendime çeki düzen verdim yoksa 20 yasimda şişman olacaktim ayrıca sagliksizda ben diyetisyene düzenli gitmiyorum ara ara ugruyorum aklimdaki soru işaretlerine cevap buluyorum o bana günde en az 2 saat spor aktiviten olacak takii 55 olana kadar demişti ideal kiloma ulasincada 30 dakika ya da 45 dakika yapıp kilomu korumami önerdi su an 59.8 im az kaldı inşallah basaricam :) kesinlikle spordan sıkılma inan alisiyorsun yapmayınca üzüntü duyuyorsun