Yüzü güzel şişman kız

Herkese iyi akşamlar :) sabah 300 ip atlamistim yumurta peynir vs yemistim öğlen 1 elma yedim akşam küçük bir kase tarhana çorbası içtim :) bana az yiyorsun demeyin inanın canım istemiyor mide kuculunce böyle oldu :) diğer sporlarimi bugün yapamicam maalesef dustan çıktım çünkü usuyorum yarın telafi ederim

Canım ya ben detoksu ertelicem yarın erkek arkadasimla bulusucam kahvaltıyı birlikte yapicaz öğlen dışarda yeriz o yüzden musait olunca yapicam
Ben yarın arkadasa davetliydim çok çok az yiyeceğim o yüzden Detox zor ama ileride inşallah :KK66:
Galiba sadece sen yapıyorsun canım
Ahaha aynen. Neyse sonuçları yazarım artık :KK70:kolay gelsin bana
Bu arada teşekkür ederim yok önemli bişey değil

Iyi aksamlar kizlaaar
Bugun regl oldum sancidan spor yapamadim. 2 ogunluk bir gun oldu

Kahvalti: 2 dilim tam bugday, biraz krem peynir, salatalik, domates, 1 yumurta ile omlet

Aksam: cok az izgara sebze(patlican, kabak, havuc , kirmizi biber) ve yogurt

Hicbir sey yemek istemiyorum:KK43:(

Kızlar ya biraz az yiyorsunuz sanki ileri de bunlar geri Gelmez inşallh

Herkes diyor ya sonra fazlasıyla aldım diye korkuyorum valla :)
Valla canım açıkçasi bende korkuyorum. Yarın kilo verdikten sonra normal yemeye başlayınca illaki alırız gibi geliyor. Doktor o yüzden bana ömrün boyunca yemeği böyle yiyeceksin dedi ve gerçekten güzel liste idi. ben de diyete uyarak daha fazla yiyordum. Diğer kızları görünce benim de iştahım kesildi. Bi de ceza almak istemiyorum yine:110:

Valla canım açıkçasi bende korkuyorum. Yarın kilo verdikten sonra normal yemeye başlayınca illaki alırız gibi geliyor. Doktor o yüzden bana ömrün boyunca yemeği böyle yiyeceksin dedi ve gerçekten güzel liste idi. ben de diyete uyarak daha fazla yiyordum. Diğer kızları görünce benim de iştahım kesildi. Bi de ceza almak istemiyorum yine:110:

Valla benim diyetisyen listesinde de bitter çikolata hep vardı sağolsun

Öğünler de iyiydi tabii onu takip etmiyorum şu an kafama göre takılıyorum :)

Detoksa başlamadan kilomu ölçeyim dedim sabah tartıya bi çıktım 77.6 inanmadım bi 3 4 defa daha çıktım hep 77.6
Bilmiyorum tartı mi yanlış yoksa su felan mı kaybettim
Detoks bitince söylerim kaç olmuşum
Sabah güne 2 bardak limonlu su ve bitki çayıyla başladım.
9 dan önce 1 çavdar ekmegi bir haşlanmış yumurta yarım yağlı beyaz peynir bir adet ceviz domates ve maydanozla yaptım
Şimdi de çorbamı hazırlıyorum. Bakalım günü bitirebilicem mi çorbayla
Bugün 3 lt su ve 5 bardak bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Adaçayı felan
Herkese kolay gelsinn

Detoksa başlamadan kilomu ölçeyim dedim sabah tartıya bi çıktım 77.6 inanmadım bi 3 4 defa daha çıktım hep 77.6
Bilmiyorum tartı mi yanlış yoksa su felan mı kaybettim
Detoks bitince söylerim kaç olmuşum
Sabah güne 2 bardak limonlu su ve bitki çayıyla başladım.
9 dan önce 1 çavdar ekmegi bir haşlanmış yumurta yarım yağlı beyaz peynir bir adet ceviz domates ve maydanozla yaptım
Şimdi de çorbamı hazırlıyorum. Bakalım günü bitirebilicem mi çorbayla
Bugün 3 lt su ve 5 bardak bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Adaçayı felan
Herkese kolay gelsinn
Ciddi misin :eek: benimde baslamam lazım

Kızlar ben erkek arkadasimla bulustum kahvaltı salonuna gittik 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim kepek ekmeği 3-4 çatal incir reçeli ( kaçamak olsun ) 2 fincan çay azıcık peynir yedim :) öğlen 2 dilim tost ekmeğinin arasına beyaz peynir koydum yedim :) akşam yemicem çünkü 4 dilim ekmek yemiş oldum

X