Ben size bilenmedim direkt.Akşam akşam anlayamadım ben sizi? Bana neden bilendiniz
Ne hayali ne vicdanı? Herkes yaşadığını bilir.
O anda savunsun demiyorum zaten. Genel anlamda adam boşlukta yaşıyor gibi ise zaten eşine herkes herşeyi söylüyor. Benim bahsetmek istediğim bu.Ben size bilenmedim direkt.
Konu sahibi demiş ki eşimiz dengesiz yengesini bildiğim için gittim demiş.
Hani ne yaşanabilecek orda biliyor.
O dengesiz yenge de toruna hiçbir laf demiyor konu sahibine diyor.
Aslında böyle bir olayda eşini cengaver gibi korumak için gitmese de olur eşine bir şey diyen yok çünkü.
Bı yenge de konu sahibi de kendine iş arıyor.
Ama siz diyorsunuz ki eş korumalı orda.
Ben ona laf söyledim sadece babaannemi hastaneye götürürken neden eşimi veya başka bir şeyimi koruyayım derdim başka ki kadını hastaneye götürüyorum.
Hatta dedim ki neden babanneyi düşünmüyorsam hastaneye gideyim eşimi korumak için yavru mu benim eşim
Hatta ben olmasam yenge de bir şey demeyecek.
Resmen iş aramaya gitmiş burdaki kadınlar gününe heyecan katmak için.
Yoksa eşim yazıktır araba da kullanıyor hastaneye de götürüyor ama kendini savunamıyor diye götürdü ise bence yengeden bağımsız eşini düşünsün. Her türlü savunamaz o ailesini.
İşte o sizsiniz konu sahibi kendi diyor yengeyi bildiğim için gittim diye.O anda savunsun demiyorum zaten. Genel anlamda adam boşlukta yaşıyor gibi ise zaten eşine herkes herşeyi söylüyor. Benim bahsetmek istediğim bu.
Ortada hasta bir kadın var orada zaten olmaz. Ama konu sahibine hak vermemiş bile. Ben buradan anlayabiliyorum çünkü adamın umrunda değil böyle şeyler. Kendine de dense he der geçer bir tip belli.
Eşi gel dediği için gitmek istediğini düşünüyorum ben kavga çıkartmaya gidecek kaç kişi vardır? Bilmiyorum benim aklıma gelmez böyle şeyler. Haz etmediğim biri varsa ortamdan uzak kalmayı tercih ederim.
Ayrıca benim eşimin tarafında da patavatsız var birkaç kişi. Bu sebeple bilenmeden önce en azından yaşadıklarının hayal değil gerçek olabileceğini unutmayın. Vicdanımı sorgulamak herkesin haddi değil.
Evlatlarını iyi yetirtirsinler de gelinlerin eline değil evlatlarının eline kalsınlar.Iste yaşlılar gelinlerin eline kalınca böyle oluyor.
Tabi. Ben de onu söylüyorum. Kimse annesini babannesini gelinin eline bırakmasın. Sonra hastayı bırakıp bana arabada yer yok dedi diye kapıda yolda hastanede eve dönünce ve sonrasında forumda konu açacak kadar mesele oluyor. Hasta kimin umurunda ki.Evlatlarını iyi yetirtirsinler de gelinlerin eline değil evlatlarının eline kalsınlar.
Sanırım erkeksiniz? Gelin olma potansiyeliniz yok galiba?
Eşim çıkmadan önce sordu arabada yer var mı diye var dediler sonra yüzüme dalga geçer gibi yer yok demesi can sıkıcıydıBen anlayamadım bana söylense o telaşta bilgilendirme gibi görürdüm, arabanın başına gidip kucak kucağa mı gideyim. Hem siz eşiniz için gitmişsiniz bence takılmayın
Aynı şekilde şu saatten sonra çok daha mesafeli olucamBoşverin üzülmeyin. Siz haketmemişsiniz. Bana kalırsa bu durumlarda eş korumalı eşini.
Ona göre çok kızılacak bir durum olmayabilir ama yaşayan için çok sinir bozucu.
Kendi ailemden biri eşime saygısızlık yapsa ben haddini bildirirdim. Çok şükür hiç gerek kalmadı ama şimdi eşimin tarafından mesafe koyduklarım gelmem için yalvarmaya başladı.
Kızlar çok sinirliyim ya.. eşimin babaannesi rahatsızlandı bizden rica ettiler amcasının işi çıktığı için eşim hastaneye götürecekti neyse bana sende gel dedi bende dengesiz yengesiyle onu tek bırakmamak için gittim gitmez olsaydım. Neyse yukarı çıktık babaannesini almaya bana dönüp demesin mi arabada yer yok diye sanki ben beş yaşında çocuğum beni eğliyor. Neyse sinirlendim aşağıya indim eşim o esnada biz kendi arabamızla geliriz dedi yok 2 arabaya gerek yok falan dediler. Eşim benden önce aşağı indi işte beni bekle falan dedi ben çok sinirlendim eve gidicem dedim neyse sonra eşim arabayı aldı geldi 2 araba gittik. Hastanede yanıma geldi ay yok ben arabanızın olduğunu bilmiyordum falan diye sıvamaya başladı ben pek oralı olmadım.. eşim olayı büyütme falan dedi arabada ama bu ilk yaptığı patavatsızlık değil kadın çok terbiyesiz tavrım nasıl olmalı bilmiyorum.Eşim görmezden gel büyütme dedi o esnada çok uzatmadım eve gelince de bişey demedim ama hala çok sinirliyim. Eşime de sinir oluyorum ne kadar karaktersiz olduğunu bildiği halde hala alttan alıyor ya ifrit oluyorum….
Kadın patavatsızca davranıyor eşim de pek hoşlanmaz kendisinden ayrıca mevzu yer olup olmaması değil buna takılmıyorum üslup çok kötüydü ve biz çıkmadan önce arabada yer olup olmadığını sorarak çıktık.Anlamaya çalışıyorum..Arabada yer yok demesinin nesi sizi rahatsız etti? Arabada yer yoksa yoktur ,bu sizin şahsınıza yönelik söylenmiş birşey değil ki! Siz konunun başında "eşimin dengesiz yengesi ile yalnız gitmesini istemediğinizi" söylemişsiniz.Bir araba dolusu insan varken ya da yokken ..yengenin eşinize ne yapacağından endişe ettiniz ?
Hastalık büyük bi olay değildi alçı yenilemeye gittik. Ayrıca bu bana yapılan ilk saygısızlık değildi.Konuda kendi ozelestirinizi yaptiniz mi? Ortada hasta biri var siz ister esinize, ister hasta kisiye destek olmak icin gitmeliydiniz amac bu olmaliydi. Siz yenge ile esinizi tek birakmamak icin gitmissiniz. Kusura bakmayin ama ben sizi de pek iyi niyetli bulamadim.
Diger taraftan hic boyle hastalik konulari ile sinandiniz mi bilmem ama bu gibi zamanlarda insanlar can derdine dusuyor. Neyi nasil soyledigini dusunememesini hos karsilamak lazim.
Bu olaylar hastalik disinda normal bir zamanda yasasansaydi o zaman hakli olurdunuz.
Hastalık büyük bi olay değildi alçı yenilemeye gittik. Ayrıca bu bana yapılan ilk saygısızlık değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?