Yüzsüz Eş Ailesi

Ay valla ne bileyim çok beğeniyorum bu kadar sabırlı insanları benim gerçekten elimde değil böyle yani kendim gülsem elim ayağım sinirden buz kesiliyor eşim yine anlıyor

Hahahahah napalım onlar da doğru düzgün hareket etsin artık koskoca adamlar
İnşallah hallolur umarım mutlu ve huzurlu olursunuz yuvanizda
Çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah

Patron olsam o arabayı eşinizin elinden alırım. Eşiniz bu arabanın iş arabası olduğunu ve patronun iyi niyetini suistimal edemiyceğini söylemesi lazım. Gerçekten işten kovulma sebebi.

Yoook artık. Ayıp ya. Kaynananız da aramasın ne demek arattırıyor. Araba sizin mi bu arada

Yani gerçekten ortak araba sorunlarını yaşayıp snrdan tekrar ortak araba aldırmak en büyük hatanız olmuş. Benim huzurum bozulacağına onlar üst segment arabaya binmeyiversinler. Birilerine hava yapacaklar die ben niye sürekli huzursuz olayım

Lutfen guncelleme yapin. Bu kadar yorum yaptığım konulara guncelleme gelmeyince güceniyorum

Eşiniz C cilek4233 ün eski kocasına benziyor.
Ben de okuyunca aynı şeyi düşündüm. Katip ben seni bulmuşken güncelleyeyim. Benim o dini bütün arkamda olan iyi cici kayınpederim kv yi aldatıp boşayıp tüm mal varlığını sevgilisine yedirdi. Beni de dolandırmış zaten. En son herkes el elde baş başta kuruşsuzdu. Ay ben ne safmışım..

Eşinizin bir boy büyüğü bizde(babam) var. Şimdi buna dur demezsen ilerde hiç önünü alamazsın sesini çıkar annem başta çok pasif kaldı. sonra sesini çıkardıkça, kavga ettikçe daha az vermeye başladı ama devam ediyor. Kullanıldığını bir türlü anlatamıyoruz adama ailesini melek görüyor. (bir erkeğe ailesini kötülüğünü anlattıkça gerçekten ister istemez onu ailesine daha da itiyoruz artık bunu anladım.)
Sesini çıkar ama sürekli kavga ederek değil. Taktiklerle. Kibar kibar laflarla cilvelerle. Onu düşünüyormuş gibi yaparak. ya kaza olursa, km çok artmıyor mu sana sormazlar mı gibisinden? yada beni gezdir de (en azından elalem gezeceğine siz gezin)

Son düzenleme:
Şaka ile söylemen daha kötü, seni hicbir zaman kâle almayacaklar ciddi olduğunda zamanlarda bile , o yüzden sakın şaka yapma ya söyle direk ya sus ..
Tamam tamam sizi dinleyip böyle bir konu geçtiğinde ciddi bir şekilde konuşucam teşekkür ederim
Lutfen guncelleme yapin. Bu kadar yorum yaptığım konulara guncelleme gelmeyince güceniyorum
Yapıcam yapıcam ben de bişey olunca hemen gelip anlatmak istiyorum
Evet kötüledikçe onları melek görmeye başladı haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum baştan nasıl alışırsa insanlar öyle devam eder. O yüzden sessiz kalamıyorum çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor

Canım benim isteğimle olmadı ki. Zaten bir dolaplar çevirdi o zaman kaynım, eşim asla almam ortak araba diyordu mecbur kaldık bizi o duruma düşürdü (çok uzun bir konu anlatsam kimse inanmaz). Ha eşiminde lüks arabaya binmesi hoşuna gitti şimdi her defasında başımız böyle ağrıyor ya diyor ki keşke ortak almasaydık o da pişman satılığa koydular 1 aydan bayağı oldu inşallah satılır yine 2 araba alırız ayrı ayrı

O karı nasıl böyle keleği yedi hala aklım almıyor. En son karısı zehirliyordu o kayınbabayı ya, sizi kontrol altına almak için.

Nasıl bir benzerlik vardı siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…