Yüzsüz Eş Ailesi

Korkma rahatca söyle ve net ol

Nasıl başardınız peki eski halinizden bu şekilde değişmeyi?
Vazgeçince oldu. Ama blöf olarak değil. Gerçekten her şeyi arkamda bırakabileceğimi ve yoluma bakabileceğimi gösterdim. Şakayla karışık ya da ciddi hala aynı düşüncede olduğumu görüyor ara sıra.
Tabii eşiniz de aynı bu şekilde size davranır diyemem. En iyi siz tanırsınız. Eşimin ne olursa olsun değişeceğini hissetmiyorum/düşünmüyorum diyorsanız geçmiş olsun. Ya kabul edeceksiniz ya da çok ciddi tavır koyacaksınız. Ondan sonra işler uzun vadede gelişeceği gibi gelişiyor zaten kısa sürede. Siz katlanamayacak bir yapıdaysanız ve aman tadımız kaçmasın diye susarsanız bir noktadan sonra bir kavgada patlarsınız. Her şey olacağına varıyor.

Ayy bı yaranma duygusuyla yetişen bebe daha. Ben hak verdim sana. Çok sinir bozucu. Eşek kadar adam g*tune guvenemeyip babasının evine evlenmiş üstüne bide kardeşini kullanıyor.

Bu yüzden kendi özel hayatınıza odaklanın işte. Her şeyi eşinizle yapmaktan vazgeçin mesela. Kendi başınıza da tatile gidin,kendi ailenize vakit ayırın. Eşler bizi nasıl olsa dinlemiyor sizinkilerden bağımsız olarak ben de eşimle çok zıtlaşırım. Ama konularımız farklı. Bizde de ben ne desem çıkar mesela ileride. Eşime kuzenini işe alma dedim,aldı problem yaşadı şimdi konuşmuyorlar. Babanı işe alma dedim,aldı problem yaşadı,onunla da konuşmuyor şimdi. Beni dinleseydi böyle olmayacaktı. Ama dinlemedi gördü gününü dırdır asla etmedim sadece ileride olacakları söyledim. Şimdi hepsi oldu. Asla yiğitliğe bok sürüp de sen haklıydın dark demedi,demez de ama ben üzüldüm mü asla. Keyfime bakıyorum. O saydığım kişilerle sorun yaşarken oooohhh çekmedim,tatildeydim mesela böyle oldu dedi aaaa dedim geçtim,kapattım konuyu. Hiç aldırmayın,inanın sonuç sizin istediğiniz şekilde kapanacak emin olabilirsiniz

Arkadaşım o kadar bensin ki. Benimde eşim abi. Aynısını daha pazar günü yaşadık. Arabayla aileme gittim akşam işi çıkmış (BU LANET OLASI İŞLERİ HİÇ BİTMİYOR) arıyor habire. Kv’ye arattırıyor ne zaman gelecekler gelsinlerde ben de şuraya gideyim. Eşimle bu yüzden çok kavga ediyoruz. Daha doğrusu eşim hak veriyor ama yine de o an işimiz varsa oturacaksak bana zehir oluyor. Kalk gidelim demiyor ama ben rahatsız oluyorum kendiliğimden hemen eve gitmek istiyorum. Çok öfkeliyim bu konuda. Sürekli kaynımın yüzünden bi yere gitmem burnumdan geliyor. Masraflarını vs her şeyi eşim yapıyor mazot benzin atıyoruz araba acil lazım olur dursun diye akşamına gezmeye gidiyor mazot bile atması yok arabaya. Cinnet geçirmeme ramak kaldı. En son cinnet geçireceğim. Konuyu takip ediyorum tavsiye verenleri ben de okurum.

Not: telefonları açmayın mesajlara dönmeyin diyen olacaktır belki ama öyle ısrarlı arıyorlar ki bir şey oldu sanıyoruz mecburen açıyoruz. Ailemdeyken zaten biz açmasak eşimle anneme varana kadar kv arıyor. Ona da kaynım arattırıyor. Kötü biri değil ama kaynım çok fena. 100 görümceye bedel bir kaynım var kızlar.

Gelemeyiz diyin
Esiniz gidelim demiyormus sonucta
Gelemeyiz misafirlikteyiz bitti
Siz kendiniz bozuyorsunuz aslinda
Umursamamaniz lazim aksine

Korkma rahatca söyle ve net ol
Bu akşam migren atağım tuttu sinirden acile gittik serum falan yedim o yüzden konuşamadım ama abisi aradı. Vignette çok hasta zaten birkaç gündür böyle bir gün sonra biz de gidicez dedi ben de hiç konuyu bile açmadım. Ama konuşucam bu akşam sinirden hasta olduğumu, onu sevdiğimi ama buna tahammül etmek zorunda olmadığımı, abisiyle konuşması gerektiğini, buna devam edilicekse bu evliliğin biticeğini sakin bir şekilde anlatıcam. Yok kabul etmiyorsa o zaman abini almaya gittiğinde geri dönmene gerek yok dicem. Bakalım nolucak
Ayy bı yaranma duygusuyla yetişen bebe daha. Ben hak verdim sana. Çok sinir bozucu. Eşek kadar adam g*tune guvenemeyip babasının evine evlenmiş üstüne bide kardeşini kullanıyor.
Abinin tanımı tam olarak bu. Bunu kullanıyım bari konuşurken sinirlenirsem
İşte ben de çenemi tutabilsem böyle olucak biliyorum da zaten dırdır yaparken haksız duruma düşüyorum konudan sapıp
Benimki de aynen öyle. Görümcem yok diye seviniyordum ama bu daha beter çıktı yemin ederim. Her şeye karışıyor her şeyde bir laf söyleme hakkı buluyor kendinde. Siz yakın mı oturuyorsunuz canım

Evet yakın oturuyoruz canım. Yan yana. Kv iyi hiçbir sorunumuz yok. Kadında geldiğimde eve diyor ki vallahi zorla arattırdı. Biraz pasif kv’m. Yani ne söylense yapıyor. Sesi çıkmaz pekte konuşan biri değil. Kaynım ona çok aşırı bağırıyor, bazen korkusundan aradığını biliyorum. Bir de tehdit ediyor evden çıkıp giderim diye (geçen ay kaçtı evden 24 yaşında bu arada ergende değil bir hafta eve gelmedi işini de bıraktı)

Kaynımda eşimin yumuşak karnı. Babasız büyümüşler eşim hep BABA rolünü yüklenmiş. Gerçekten o da yoruluyor artık sorunlardan. Ama ben de sinir krizleri geçiriyorum. Ailemde üzülüyor. En son araba ortaktı, (daha çoğunluğu bizim) satıldı herkes kendine araba aldı. 2 araba aldık. O dönem çoooook rahattım. Ne arayan ne soran ne bir şey diyen. Sonrada bayağı lüks bir otomobil buldular, iki araba satıldı bu şu an bindiğimiz alındı. Çok pişmanım. Eski arabaya ben de katkı sağlamıştım benim üzerimeydi. Kimse bir şey diyemiyordu arayamıyorlardı. Şu an araba piyasası uçtu. Yine 2 araba alalım diyorum ama eşim pek yanaşmıyor bu arabaya çok emek verdik yaptırdık vs vs yeni araba alınca huyu suyu masrafı çok masraf çıkartır diyor. Üst segment bir araba zaten buna dünyanın masrafını yaptık gerçekten

Keşke sattırmasaydınız ya. En azından sizin kendi arabanız bizimki şirket arabası düşünün yani. Ve biz uzak oturuyoruz arabayla yine 15 dk falan ama yine de mesafe var. Şu an sizin arabanız ortak gibi olmuş o yüzden kendinde hak buluyor benim de arabam diye.

kendini kullandırmasın o da.
Kimse kullandırmasın. Yani 'aile' filan diyoruz okey ama yardımlaşmak başka faydalanmak başka bir boyut.

Son cümle çok net. +1 le imzamı atarım.
Oğullarının ne düşünüp ne söylediği önemli onlar için.
Acı ama gerçek.

sevgili konu sahibi daha yeni evli olduğu için belki iyi niyetle sorun çözme derdinde. valla burda tecrübeler konuşmuş.
Hiç toparlayamam bıraktım dağınık kalsın, batarsak da beraber, çıkarsak da beraber modundayım.

Ben dunyada istedigini tatli dille yaptiramayinca zehir sacarak yaptiracak insanlar oldugunu bilmiyodum. Eger dogru duzgun insanlarla karsilasiyosan boylesine kötü insanlarin varligina inanamiyosun. Konu sahibi henuz cok basinda, bazı seyleri idrak edememesi cok normal

kendini kullandırmasın o da.
Kimse kullandırmasın. Yani 'aile' filan diyoruz okey ama yardımlaşmak başka faydalanmak başka bir boyut.
Zaten dediğim gibi bizimle gidip gelmelerinde hiçbir sorun yok ama aynı yere sırf erken gidip geç dönmek ve 2-3 gün kafa tatili yapmak istediği için bizi kullanması faydalanmaktan başka bişey değil. Bu da yardım etmek değil enayilik.
İyi niyetle sorun çözme derdindeyim çünkü ben onun ailesine kötü davranıp görüşmek istemezsem o da benimkiyle görüşmek istemez yarın öbür gün diye düşünüyorum. Annem çok üzülür bu durumda. Ama iyi niyetli olunca semer vuran çok oluyor bakalım bu akşam büyük ihtimalle bu konu geçicek. Zaten eğer bu akşam olmazsa yarın birlikte köye giderken abisi bizi pazar alırsın falan der. Ben de o zaman benim kocamla plan yapmayın bizim bir sürü işimiz var ikimiz de çalışıyoruz size göre kendimizi ayarlamak zorunda kalıyoruz bu sefer bizim aramız açılıyo akşam dönmek isterseniz bizimle gelin ama yok kalıcam derseniz pazar günü gelip sizi alamaz dicem. Sonra tartışma çıkarsa çıksın belki abisi bana kötü bişey der de kavga ederler
Evet şu an acaba mı gözüyle bakıyorum her şeye ama mesela örnek verebilir misiniz neyi idrak etmem gerekiyor?

Kendi yasadiklarimdan ornek vereyim. Eski esimin çıkarlarıyla ters dusen bir yorumum olsa mutlaka beni "bencil, maddiyatci vb." olmakla suclardi. Yani biseyi "canim, cicim" diyerek yaptıramıyosa boyle ağır ithamlarda bulup sessiz kalmami saglayarak yaptirmaya calisiyodu. Ben yeni yeni idrak ediyorum yasadiklarimi. Bisure sonra bu durum her konuya sirayet etmeye basliyor. Canim, cicimin yerini oyle aptalca suclamalar aliyor. Bu arada benim ex ayni sizin gibiydi. Altinda arabasi varsa benim ailemi fizana bile götürürdü. Boyle tipler o kadar paylasimci oluyoe ki bisure sonra "benim ailemede elinden geleni yapiyor, acaba ben cidden bencil miyim" diye kendini sorgulamaya basliyosunuz.

Cok uzun anlattim size tek tavsiyem şu olacak: surekli suçlanmaya ve omuzlarinizda yuk hissetmeye başladığınız anda bir psikologa gidip yasadiklarinizi anlatin. O zaman zaten buyuk bir aydinlanma yasayacaksiniz

Ya dark hanım konuyla ilgili tüm yorumlarınızı okudum da siz aşşşşırı sabırlı birisiniz bence . Ben su söylediklerinizin onda birine sabır edemem. Bence bu karakter meselesi biraz da.

Ya kesinlikle çözümü bu bence. Bende ne zaman gerçekten evlilikten vazgeçecek aşamaya geldim eşim düzeldi evliliğimizin üçüncü ayıydı ondan sonra sorunlar olsa da her zaman benim yanımda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…