- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi titiz gelin
-
yok olmadı, ben vazgeçtim.zaten kursun süresi de dolmuştu.Kabullendim olmayacak.Hicmi ilerleme olmadi?
Bende biraktim zaten bisuru paraydiyok olmadı, ben vazgeçtim.zaten kursun süresi de dolmuştu.Kabullendim olmayacak.
aynı sorun, birebir.bel kasılıyor bi de benim üstüne.sanırım suda durmak için çok çaba sarfettiğimizden nefeste kesiliyor. Yüzme de eksik kalsın dedim napayım, madem öğrenemiyorum :/Bende biraktim zaten bisuru paraydi
ya ben suya giriyorum yuzuyorum ama nefesim daraliyo durmam gerek biyere tutunmam gerek sonra yeniden basliyorum yani oyle derinlere tek basima gitmeye korkuyorum ben
su ustunde durmayi beceremiyorum
Rusya'da bebekleri doğar doğmaz atıyorlar suya aslında doğrusu bu :) Zaten biz Akdenizliyiz burada çok normal :)Buda bizim milletin saçma yüzmeyi öğretme şeklidir
Kafamın suya girmesi hoşuma gitmiyor.Napcam böyle.
Bende biraktim zaten bisuru paraydi
ya ben suya giriyorum yuzuyorum ama nefesim daraliyo durmam gerek biyere tutunmam gerek sonra yeniden basliyorum yani oyle derinlere tek basima gitmeye korkuyorum ben
su ustunde durmayi beceremiyorum
kulağına kulak tıkacıKafamın suya girmesi hoşuma gitmiyor.Napcam böyle.
Haklısınız. Profesyonel yüzücü değiliz.Fakat suya alışmak lazım.Kafamın da alışması lazım.Neyse ya bunu da atlatırım.girmesin
dalgıç gibi yüzmek zorunda değiliz ki
ben de sokmam kafamı
alıştım arada gözlükle biraz biraz sokuyorum
ama normalde kafam dışarda yüzüyorum
yarışmaya mı katılacağız sanki
Semerkand havuzu var,etlikte havuz var. Ankyra Wolt spor salonunun var.Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Suda ilerleyebiliyorum şükür ki.kulağına kulak tıkacı
başına bone
gözüne deni gözlüğü takıp bele kadar suda çırpınacaksın
ben öyle yapıyordum
ta ki 15 gün önce birden bire yüzme öğrenene kadar :)
Suda ilerleyebiliyorum şükür ki.
Al benden de o kadarhah bende ellettim oramı buramı, mıncıklattım resmen ama olmadı , olduramadık :)
Semerkand havuzu var,etlikte havuz var. Ankyra Wolt spor salonunun var.[
teşekkürler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?