Yüzme bilmiyorum...:(

Kendinizi ne kadar kasarsanız ne kadr korkarsanız kafanız okadr suya batar yada siz batarsınız :)

Öncelikli olarak kafa ve beden olarak rahat olmanız şart.
Nedense havuzda öğrenilmesinden yana değilim pek.
Çünkü havuz suyu kaldırmaz, ama deniz suyu kendinizi batırmak isteseniz bile batmazsınız.
Eşinle tatile gittiğinde sana denizde öğretmesini iste.
Utanılcak bir durum değil bence. Biraz geç kalınmış sadece okadar.

Saolsun babam, 3 yaşındayken beni her pazar denize götürürmüş ve hiç korumalıksız atarmış suya, şuan minnettarım

yok olmadı, ben vazgeçtim.zaten kursun süresi de dolmuştu.Kabullendim olmayacak.
Bende biraktim zaten bisuru paraydi
ya ben suya giriyorum yuzuyorum ama nefesim daraliyo durmam gerek biyere tutunmam gerek sonra yeniden basliyorum yani oyle derinlere tek basima gitmeye korkuyorum ben
su ustunde durmayi beceremiyorum

Bende pek bilmem korkarım sudan nedense ama denize girmeyi severim fok balığı gibi karaya vurarım kıyılarda yüzmeye çalıştığım için

ya ben suya giriyorum yuzuyorum ama nefesim daraliyo durmam gerek biyere tutunmam gerek sonra yeniden basliyorum yani oyle derinlere tek basima gitmeye korkuyorum ben
aynı sorun, birebir.bel kasılıyor bi de benim üstüne.sanırım suda durmak için çok çaba sarfettiğimizden nefeste kesiliyor. Yüzme de eksik kalsın dedim napayım, madem öğrenemiyorum :/

Bende ankaradayım ağustosta tatile gidicez ama unuttum resmen,küçükken giderdik ama yelek olmadan cesaret edemedim hiç kurs önerisi olan varsa sevinirim kızılay civarında

bunu hem görümcemden hem de arkadaştan duymuştum

yüzüyor ama suyun üstünde yatamıyormuş

zira yorulunca dön yat suya dinlen diyoruz olmuyor diyor

Kiz dalga gececek ne var bunda.
Bende kafami suya sokamiyorum kurbaga gibi yuzuyorum
Tatilini zehir edecek bisey degil bu kadar takilma esinle boyunu asmayan yerlerde falan vakit gecirirsin
Gecen yaz ama su ustunde yatmayi ogrendim ilk defa kulaklarima kadar suya batmama izin verdim bu benim icin buyuk basari
Bende 25 yasindayim bu arada

Hem su korkum vardı hem de panik atak.

2 haftadir yüzmeye gidiyorum.
Grup dersine katılıyordum haftada iki kere.
4 ders grupla birlikte çalıştık.

Bir b.k öğrenemedim.

Sonra benim gibi korkusu olup yenen bir teyzeyle tanıştım. Onunla iki derste yüzmeyi öğrendim.
Önce derin yerde batıp çıktık.

Suyun beni aşağıda bırakmayıp yukarı çıkardığını görünce bir güven geldi. Sonra kendimi suyun üzerine bırakmayı öğrendim. Yani kollarını ve bacaklarını açıp yıldız şeklinde durursan kafan suyun içinde batmıyorsun.
Derken kulaç atmayı öğrendim.

Simdi 1.35 ten başlayıp 2.35 lik yere kadar desteksiz gidiyorum.

Yapabilirsiniz.
Gülünecek veya küçümsenecek bir durum yok.

Ama gözlük alin. Havuzun altını görürseniz kendinizi güvende hissedersiniz.

Benim sorunum yüzerken kendimi bir anda dik pozisyona getirememek. O sırada panik yapıyorum.

Bugün kaç kere derin yere atlayıp çıktım.
Dalmıyorum :) batip çıkıyorum.

Kendinize güvenin yaparsınız.
titiz gelin

girmesin

dalgıç gibi yüzmek zorunda değiliz ki

ben de sokmam kafamı

alıştım arada gözlükle biraz biraz sokuyorum

ama normalde kafam dışarda yüzüyorum

yarışmaya mı katılacağız sanki
Haklısınız. Profesyonel yüzücü değiliz.Fakat suya alışmak lazım.Kafamın da alışması lazım.Neyse ya bunu da atlatırım.

Semerkand havuzu var,etlikte havuz var. Ankyra Wolt spor salonunun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…