- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 35
- Konu Sahibi titiz gelin
-
Ben de bilmiyorum.Kafam suya gömülmese sorun yok ama suya batıyor .Hiç hoşlanmıyorum.Tabii kafa suya girmeden yüzme nasıl olacak?Olmayacak.Üç tarafı deniz olan ülkede o kadar çok ki yüzme bilmeyen.Yalnız değilsiniz bu konuda.Azmedelim,öğrenelim.Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Acaba diyorum hep karada olduğum için suda olmak beni geriyor mu?bencedeWelldone0 öğrenelim. araba kullanmak, yüzme bilmek bunlar artık hayatımızda olmalı.binbir şeyle karşılaşabiliriz. :))
Kafamın suya girmesi hoşuma gitmiyor.Napcam böyle.Ankara'yı bilmem ama bir havuza yazılabilirsin. 1 haftada öğrenirsin. Zor değil
Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyorKafamın suya girmesi hoşuma gitmiyor.Napcam böyle.
Buda bizim milletin saçma yüzmeyi öğretme şeklidirAileniz niçin öğretmemiş? Ama öğrenmesi kolaydır merak etmeyin kısa sürede öğrenirsiniz.
Beni minicikken kolluksuz havuzun ortasına atmışlar
bilmiyorum ve kötüsü öğrenemiyorum da.kursa da gittim olmadı yani.
valla benimle birlikte başlayan hatta benden sonra başlayan yaşları itibariyle çocuğum olabilecek yaştakiler bile kurbağa gibi yüzdüler, öğretmelerin de sıkıntı olsa onlar öğrenemezdi.Ben öğrenemedim.Belim anlamsız kasıyor suya girince, hoca da anlam veremedi duruma.olmadı velhasıl.neden kursda da öğrenemediniz. nasıl bi yol izliyorlar.
ay bendebilmiyorum ve kötüsü öğrenemiyorum da.kursa da gittim olmadı yani.
O yüzden bilmiyorum diyorum ya zaten.Bir de kendimi suya birakamiyorum,vücudumu geriyorum,suya fazla gömülmeyeyim diye çok hızlı yüzüyorum.Çok hızlı yuzuncede haliyle çabuk yoruluyorum.Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyor
hah bende ellettim oramı buramı, mıncıklattım resmen ama olmadı , olduramadık :)ay bende
yuzmeyi bilmiyorum ama havuzuda denizide seviyorum ozel kursa gittim bisuru para verdim (annemin tabiri orani burani ellettin bide yuzmeyi ogrenecem diye)
nolacak bizim bu halimiz
ay bende
yuzmeyi bilmiyorum ama havuzuda denizide seviyorum ozel kursa gittim bisuru para verdim (annemin tabiri orani burani ellettin bide yuzmeyi ogrenecem diye)
nolacak bizim bu halimiz
Hicmi ilerleme olmadi?hah bende ellettim oramı buramı, mıncıklattım resmen ama olmadı , olduramadık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?