- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Neden bu kadar iyimserlik. Neden bu kadar vefa. Gerek var mı? Bozulursa bozulsun aile birliği, sanki şu anda çok mu normal. Tek verici taraf sizsiniz. Kaynım üzerime yürüyecek bende çocuğunu sevip, karısının pohpohluycam yok canm öyle bir dünya. Bende silkelenin kendinize gelin. Geri çekin kendinizi.
Dusunme bacım birak birazda onlar bütünlüğü düşünsün... hep senin dusunmenle nereye kadar...
Kacan kovalanir , burnu havada gezen gelin hep tatlı olur... doğrumu bunlari yapmak ? degil ama iyi olmayi anlamıyorlarsa kissasa kissas yapacaksın... onlar peşine düşsün boşver iyi olmayı...Çunku ben aptalim bunu biliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. O an iyi davraniyolar bana yapayim diyorum yapiyorum pisman olanda hep ben oluyorum... Sanki ailenin annesi benim. Belki ilerde cocuguma yapmayacagim seyleri bu ikisine yaptim.
Anammmm cok iyisin kız , ben olsam kp kalbine başlarım simdi diye oracikta laflarimi sayarim...Evet bazen bende kafayi yiyorum. Ortamda laf sokuyor bize mesela seytan diyor agzina geleni say sonra kayinbabamla gozgoze geliyoruz ( beni cok sever bende kendisini )
Şimdi diyorum bisey desem kaynim bisey dese kayinbabam araya girrcek allah korusun kalbi var. Bisey olur vicdan azabi cekerim bosver deyip susuyorum.
Ne olursa olsun. İnsanların karşısındaki insanlara karşı bi tavrı ve duruşu vardır. Bu karşı tarafın hareketlerine göre değişmez. Kendinize bi rota belirleyin, bi çizginiz olsun onlara karşı. Size melek olarakda, gelseler şeytan olarak da tavrınız net ve aynı olsun. Çünkü insan kullanmayı severler. İnsanların herşeyden önce menfaatleri gelir. İnsa nasıl ağzıyla çocuğumu sevin, heyecan duyun der ya. Çok itici değil mi sizce de?.. Seveceğim varsada gelmez içimden. Boşver takmaÇunku ben aptalim bunu biliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. O an iyi davraniyolar bana yapayim diyorum yapiyorum pisman olanda hep ben oluyorum... Sanki ailenin annesi benim. Belki ilerde cocuguma yapmayacagim seyleri bu ikisine yaptim.
Kacan kovalanir , burnu havada gezen gelin hep tatlı olur... doğrumu bunlari yapmak ? degil ama iyi olmayi anlamıyorlarsa kissasa kissas yapacaksın... onlar peşine düşsün boşver iyi olmayı...
Siz neden bu kadar herşeye müdahil oldunuz yemek yapmalar süt yapıcı şeyler götürmeler abartılı değil mi annesi falan yok mu yanında. Bana kendinizi haklı çıkarmak için yazmışsınız gibi geldi kaldı ki habersiz foto çekmek de ilginç..eşiniz zaten orada görüyor yiğenini ayrıca çekip bak amcası demek garip. İki kardeş aralarında konuşsun siz iki elti anlaşamayabilirsiniz ama onlar kardeş yani
Anammmm cok iyisin kız , ben olsam kp kalbine başlarım simdi diye oracikta laflarimi sayarim...
Ayyy ben cok kötüyüm sanirsam galiba
Herşeyden önce inşallah sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız , bir gelişme var mi hamilelik konusunda.
Şu çocuğu olanların olmayanlara havası ne anlamıyorum ..Allahi dini bilen insanlar böyle yapmazlar.artı iki yetişkin insan konusamiyormusunuz eşler işin içinde?sorunuza gelince valla ben alttan almazdim anlattığınız tarzda bir insani
Gercekten okurken sistim.. Kimse bana kizmasin o senin yigenin degil esinin yiğeni gitsin gorsun sevsin o dert etsin.. esimin yigenlerini hatta onlarin cocuklarini ben cok severim ama.bana bu sekildr davranilsa esime sen amcasin dayisin git gor beni zorlama derim l
Sana yazik gercekten iste bak butun bunlar vücudumuzun dengesini bozuyor, takilmadim aman dedigin seyler biryerlere yerleşiyor sonuc sebepsiz kısırlık, kanser psikolojik rahatsizlar. Bosver güzelim sen hayatina bak bebegi esinizin yigeni olduğunu unutmadan sevin.
Ben o yemeğe gitmem evine gelsinler yuzlesin neden kV KP oluyor ki o zman da ağzına geleni sayarsin m.adam gibi gelirse adam gibi davran yok hayavanlasirsa sende ver cevabinjBen eltimle cok konustum. Her sorunu onunla hallettim. O esini gonderdi uzerime ama. Kaynimda cirkef ugrasamam onunla ben.
Esimin kucagina almasini istememem ile akil hastaligim :)
Bakin eltim ve kaynim 5 senedir bizi biyerlerine takmayan insanlar..
Evlendiler ilk ayinda hamile kaldi zaten sorunlar orda basladi. Asiri bir bunalttilar bizi.. surekli ilgi istediler. Surekli gelin gelin gelin gelin. Bunaldik artik.
Hamileliginin verdigi guvenle uzerime gelen bir kayin ve elti dusunmeniz cok mu zor. Resmen hayal urunu anlatiyorum sanki burda. Evet uzuldm hamileligine ama sonra beni kendime birakmadilar ki.
Sana yazik gercekten iste bak butun bunlar vücudumuzun dengesini bozuyor, takilmadim aman dedigin seyler biryerlere yerleşiyor sonuc sebepsiz kısırlık, kanser psikolojik rahatsizlar. Bosver güzelim sen hayatina bak bebegi esinizin yigeni olduğunu unutmadan sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?