Yüzleşmeye geeleceklermiş...

sen bu mesajı yazınca eski konularına baktım, evet konu sahibi özellikle hamileliğinden sonra eltisine çok takmış.. yani eğer akıl hastası değilse eltinin de rahatsız olduğu bir şeyler olmalı.. mesela bebek doğduğunda eşinin kucağına almasını istememiş.. eşi gidip bunu kardeşine söylediyse, o da gidip karısına söylemiştir.. ters ters bakması bundan bile olabilir..

konu sahibi, bilmiyorum yardım alıyor musun ama almalısın.. hamilelik olayı bütün dünyan olmuş ve bu olayda sağlıklı bir psikoloji neredeyse her şeydir..

Esimin kucagina almasini istememem ile akil hastaligim :)

Bakin eltim ve kaynim 5 senedir bizi biyerlerine takmayan insanlar..
Evlendiler ilk ayinda hamile kaldi zaten sorunlar orda basladi. Asiri bir bunalttilar bizi.. surekli ilgi istediler. Surekli gelin gelin gelin gelin. Bunaldik artik.

Hamileliginin verdigi guvenle uzerime gelen bir kayin ve elti dusunmeniz cok mu zor. Resmen hayal urunu anlatiyorum sanki burda. Evet uzuldm hamileligine ama sonra beni kendime birakmadilar ki.

Pink_Butterfly92 Pink_Butterfly92 Ne istiyorlarmış acaba onların evinde kalıp her istediklerini yapmanızı mı?
Valla bence sor de eltine bana karşı niye böylesin niye bi tuhafsın garipsiyosun de.
Siz okadar yanında olucaksınız bide hala surat mı bükücek.
Onun acısı demekki doğumda orda olmadınız belki ondandır ama sonuçta gidip yardımınız dokunmuş.
Ayrıca yabancı birisi değilsin bişey değilsin cocuğun yengesisin tabi resmini çekiceksin durucak sende o senin çocuğunun resmini çekmezmiydi bi diyolar sevmiyosunuz sevince resmini çekincede ay niye çekiyosun mu oluyor. :KK34:

Dogumda da yanindaydim. Ya hatta dogumdan once evime geldiler. Hatta dogum parasinda skisirlarsa mutlaka soyleyebileceklerini yardimci olacagimi da belirttim.

Görmemişin çocugu olmuş ...........

Bu ne be! Dünya onların ve bebeklerinin etrafında dönmüyor.

Sakın taviz verme. Bana yapılsa s....rım sana da, kocana da derim.

İki cocuk yaptım kimseye gelin görün sevin demedim. Geri zekalı mı bunlar!

Bazi uyeler cok kafaya taktigimdan bahsetmis. Evet kafaya takiyorum cunku bir insan baska bir dertle ugrasirken baskalrinin derdini tasasini isteklerini çekemiyor. Ve benim cevremde birsuru hamile varken eltim ve kaynimin benden ve esimden destek ilgi beklemesi hosuma gitmiyor.

Dunya da onlarin etrafinda donmuyor.

Pink_Butterfly92 Pink_Butterfly92
oyle aile bagina ta ben s.cayim yani
sahsen banane kv demden kendi bebelerine kendi sahip ciksin ben mi sahip cikcam. gidiyim hizmetini ediyim herseyine kosuyum oh valla herseye bi afra tafra.
sanki ile atiyo bebegin resmini amcasina atiyo.sonra da sevmeye gelmiyonuz laflari.e sevdiriyomusun ki ...
aman bosver ya sanane sana mi kaldi aile baglarini duzeltmek.
eltin kaynin sorunluysa sen mi duzeltcen hep
acik net muhatip degilsiniz bu saatten sonra de
s.c batir

Son düzenleme:
Pink_Butterfly92 Pink_Butterfly92
oyle aile bagina ta ben s.cayim yani
sahsen banane kv demden kendi bebelerini kendi ahip ciksin ben mi sahip cikcam. gidiyim hizmetini ediyim herseyine kosuyum oh valla herseye bi afra tafra.
sanki ile atiyo bebegin resmini amcasina atiyo.sonra da sevmeye gelmiyonuz laflari.e sevdiriyomusun ki ...
aman bosver ya sanane sana mi kaldi aile baglarini duzeltmek.
eltin kaynin sorunluysa sen mi duzeltcen hep
acik net muhatip degilsiniz bu saatten sonra de
s.c batir

Kaynanamla 1000 kez konuştum. Benim cevremde anlasamadigim bir allahin kulu yokk.. bunlar 6 senedir boyleler ama son 1 senedir cok cok azittilar. Kaynim.bnm evime gelip kavgalar mi cikarmadi. Evime gelip haddini bil diyemi bagirmadi. Karisinin gaziyla uzerimemi yurumedi.

Bunlara ragmen hep esime karisma dedim. Kaynanamla konustum. Ee o da ne yapayim bunlarin huyu boyle degistiremiyorum diyor. ama onlara laf yok. Cunku ben ve esim hep yapici tarafiz. Hep bize soylenir iyi olun iyi anlasin diye. Ama onlara soyleyemezler cunku kaynim hemen bagirir. Kaynanam da eltimden korkar...!.

Bence olayin özu şu. Senelrrdir hep benim cocugum konusuldu ailede. Pinkin bebegi olsa da sunu aldak bunu alsak. Odasini biz yaptiricaz ozel okula gondrcez diye hep konusu gecti.

Eltimde hamile kalinca biz uzulmeyelim diye abarti bir sevinc gostermediler. Tbii bunlarin zoruna gitti. O yuzdn eltim bana diyorki hep senin evine geliyorlar bna gelmiyorlar.

Bence bunlarin sorunu bu..!

Bence icinizde hicbisey tutmayin bir bir rahatsizliklarini anlatin... aman sunuda soylemeyeyim aile bütünlüğü bozulmasin demeyin... neyse herseyi anlatinki bi kerede herkes icini bosaltsin...

Hamilelik konusunda ise rabbim insallah sizede evlat nasip eder... eltin ve kaynin dusuncesizce davranmislar hassas bi donemdesiniz belki yanlislariniz oldu onlarinda bunu anlayisla karsilamasi lazim
.. hep tek taraftan anlayis beklenmez...

Suan onlarin size destekle yaklasmalari gerek...bu hayatta bildigim tek sey var asla susmayacan ne dokunduysa sana tek tek anlatmak lazım.....

Bekliyoruz hep beraber . Sen hic dusunup de tasalanma. Gelecekleri varsa gorecekleri de var. Bu konuda ben seni biraz mobinge ugramis gordum.

Evett aynenn oyle oldum. Bisey yapamadikca diyemedikce daha cok ofkeleniyorum. Yani o esini gaza getirip uzerime salarken iyi. Ama ben yapinca kotu. Ben esime ssadece dedimki hayatim artik kaldiramiyorum. Uzerimden biraz yuk alirmisin. Eger bna ragmen suclayacaklarsa kendileri bilir.

Kaynanamla 1000 kez konuştum. Benim cevremde anlasamadigim bir allahin kulu yokk.. bunlar 6 senedir boyleler ama son 1 senedir cok cok azittilar. Kaynim.bnm evime gelip kavgalar mi cikarmadi. Evime gelip haddini bil diyemi bagirmadi. Karisinin gaziyla uzerimemi yurumedi.

Bunlara ragmen hep esime karisma dedim. Kaynanamla konustum. Ee o da ne yapayim bunlarin huyu boyle degistiremiyorum diyor. ama onlara laf yok. Cunku ben ve esim hep yapici tarafiz. Hep bize soylenir iyi olun iyi anlasin diye. Ama onlara soyleyemezler cunku kaynim hemen bagirir. Kaynanam da eltimden korkar...!.

Bence olayin özu şu. Senelrrdir hep benim cocugum konusuldu ailede. Pinkin bebegi olsa da sunu aldak bunu alsak. Odasini biz yaptiricaz ozel okula gondrcez diye hep konusu gecti.

Eltimde hamile kalinca biz uzulmeyelim diye abarti bir sevinc gostermediler. Tbii bunlarin zoruna gitti. O yuzdn eltim bana diyorki hep senin evine geliyorlar bna gelmiyorlar.

Bence bunlarin sorunu bu..!
Kaynim uzerime yuruyecek bana haddini bil diyecek bende onu eve alacam... valla sizi takdir ettim ben olsam defol ceker bidaha bu eve giremezsin sen kimsin ki ustume yuruyorsun bana haddi mi bildiriyorsun derdim....

Nasil bu kadar sabirli iyi oluyorsunuz

Bence icinizde hicbisey tutmayin bir bir rahatsizliklarini anlatin... aman sunuda soylemeyeyim aile bütünlüğü bozulmasin demeyin... neyse herseyi anlatinki bi kerede herkes icini bosaltsin...

Hamilelik konusunda ise rabbim insallah sizede evlat nasip eder... eltin ve kaynin dusuncesizce davranmislar hassas bi donemdesiniz belki yanlislariniz oldu onlarinda bunu anlayisla karsilamasi lazim
.. hep tek taraftan anlayis beklenmez...

Suan onlarin size destekle yaklasmalari gerek...bu hayatta bildigim tek sey var asla susmayacan ne dokunduysa sana tek tek anlatmak lazım.....

Bin kat yabanci üzulmeyelim diye uzerimize titrerken AILE birligi icindeki bu iki sahis bizi bitirdi... Yipratti... Bundan bikac ay once konustum. Uzerimize gelmeyin biz yapacaksak yapiyoruz zaten senin demenle olmaz. Sen soyledikcr ben sinirleniyorum olmaz boyle. Bizim huzurumuzu kaciriyorsunuz ddedim. Tamam dedi yine ayni

Neden bu kadar iyimserlik. Neden bu kadar vefa. Gerek var mı? Bozulursa bozulsun aile birliği, sanki şu anda çok mu normal. Tek verici taraf sizsiniz. Kaynım üzerime yürüyecek bende çocuğunu sevip, karısının pohpohluycam yok canm öyle bir dünya. Bende silkelenin kendinize gelin. Geri çekin kendinizi.

Bin kat yabanci üzulmeyelim diye uzerimize titrerken AILE birligi icindeki bu iki sahis bizi bitirdi... Yipratti... Bundan bikac ay once konustum. Uzerimize gelmeyin biz yapacaksak yapiyoruz zaten senin demenle olmaz. Sen soyledikcr ben sinirleniyorum olmaz boyle. Bizim huzurumuzu kaciriyorsunuz ddedim. Tamam dedi yine ayni
Bosverin sizde sizi geriyorlarsa konusmayin onlarla ...yemisim boyle aileyi aile dedigin destek olur...

Kaynim uzerime yuruyecek bana haddini bil diyecek bende onu eve alacam... valla sizi takdir ettim ben olsam defol ceker bidaha bu eve giremezsin sen kimsin ki ustume yuruyorsun bana haddi mi bildiriyorsun derdim....

Nasil bu kadar sabirlo iyi oluyorsunuz

Iste o s*cayim mi aile birligine dedigim aile birligi bu...

Yani onlar zaten ailedeki her uyeye sinirliler. Her firsatta o aile birligindeki insanlara bagirir cagirirlar. Ana babasi cekebiliyorsa ceksim ama ben cekemiyorum artik. Simdi ben restleşirsem aile ikiye boluncek. Ya oof ne kadar enine boyuna dusunuyorum sonunu basini ortasini dusunmemek istiyorum bunlariii artiiiikkk....

Iste o s*cayim mi aile birligine dedigim aile birligi bu...

Yani onlar zaten ailedeki her uyeye sinirliler. Her firsatta o aile birligindeki insanlara bagirir cagirirlar. Ana babasi cekebiliyorsa ceksim ama ben cekemiyorum artik. Simdi ben restleşirsem aile ikiye boluncek. Ya oof ne kadar enine boyuna dusunuyorum sonunu basini ortasini dusunmemek istiyorum bunlariii artiiiikkk....
Dusunme bacım birak birazda onlar bütünlüğü düşünsün... hep senin dusunmenle nereye kadar...

Back