- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Offf şu an daha önce yaşadığın süreci yaşıyorum ve eşim görmüyor olanları sırf beni art niyetli gördüğü için ben susmak zorunda kaldım iyi niyetli meleği oynamalıymışım çok zoruma gidiyor bilmediği çok şey var ve ben onun için susuyorum onu sevdiğim için biliyorum sonu hiç iyi olmayacak olacakları gördüm resmen yazdıklarınızda allah yardımcınız olsun tabi benimde ama susmakla yanlış yaptığımı bu konularda sizin yazdığınızı okuyunca bi kere daha farkettimBizi kirip uzen şey de bu herkes itina gosterirken onlarin bizi dibe vurmasi. Ama en ufak seyde derler ki ama biz sizin icin hep dua ediyoruz. Siz cok artniyetlisiniz. Hep bizi yanlis anliyorsunuz.
Bir arkadasim var hamileydi. Gülüsup konuusuyoruz. Tup bebk yaptiracaktin ne oldu dedi. Bende dedim suan maddi durumummuz iyi degil seneye bakacaz duruma gore. Bana dediki. " pink kenarda birikmis 10 binim var lutfn hemen cvp verme biraz düsün ben senin ve esinin anne baba duygusunu tadmasini cok istiyorum beni kirma al bu parayi gdin yaptirin.
Yemin ederim dunyada hersey o an durdu. Ve ben arkadasima sadece sarilip agladim....
Evet belki bazi seyler para degil. Ama insan biz sizin icin dua ediyoruz derken biyerden de canini yakiyorsa ben o insandan suphe duyarim.
Keske kendilerine dua etse boyle insanlar. Cahilin sizi anlamasini beklemeyin siz sustukca cahil iyice azitiyor tecrubeyle sabittir.
Offf şu an daha önce yaşadığın süreci yaşıyorum ve eşim görmüyor olanları sırf beni art niyetli gördüğü için ben susmak zorunda kaldım iyi niyetli meleği oynamalıymışım çok zoruma gidiyor bilmediği çok şey var ve ben onun için susuyorum onu sevdiğim için biliyorum sonu hiç iyi olmayacak olacakları gördüm resmen yazdıklarınızda allah yardımcınız olsun tabi benimde ama susmakla yanlış yaptığımı bu konularda sizin yazdığınızı okuyunca bi kere daha farkettim
Bende tek çözümü anlatmamakta buldum şu an için beklemedeyimSuan eşim benim yanimda. Ama bize geldiklerinde hersey ters gittiginde ben kestirip atarsam herseyi esimin yanimda olup olmayacagini bilemiyorum. Cunu ortada yigeni var. Sizin durumunuz ne bilmiyorum. Ama siz anlatmayin birakin o gorsun. Cunku esim gordu onlarin yzuunu ve tepki gosterdi.
Bende tek çözümü anlatmamakta buldum şu an için beklemedeyim
Gruptan ciktim hattimida cikardim. Esimi aradi kaynim niye cikti gruptan diye. Esimde bilmiyorum dedi.
siz istediginiz kadar yapici olun karsi taraf yikici olmussa olmayada devam eder.. Kiskandiginizi dusunuyor olabilirler çocugu olanlara ne mutlu fakat goze sokulmamali bu hikaye bnm yakin bir arkadsmin hikayesine benziyor aslinda su acidan sanslisin bir sorun var ki onlar adinada,konuyu kendileri açacak elleme once doksun eteklerindeki tasi ozellikle eltinle muhatap ol bu konuda sonra cevaplarsn Allah ne verdiyse ... degilsede aile birligi icin icine atmani hic tavsiye etmem.Birileri konusurken sen icine atmamalisin.
Çok içli dışlıydınız iyi olmuş
Telini kapatmays gerek yok kimseden kaçmak zorunda değilsin
Çok zamanımı alıyor gruplar, o yüzden çıkıyorum diyebilirsin
Sen mesafeyi koyarsan kimse çizgiyi geçmeye cesaret edemez
Kaynınla eşin kardeşBirsey yazma geregi duymadim. Insanlara aciklama yapmakta istemiyorum yoruldum iyice.
Kaynınla eşin kardeş
İstedikleri gibi yakın olsunlar da kaynının senle bu kadar uğraşıp laf söylemeye hakkı olmasını da eşin engellemeli.
Yani ben aile grubundan çıksam kaynım eşime bişey diyemez çünkü eşim sana ne der direkt.
Biraz eşin seni uzak tutmayı öğrenmeli
Anlattıklarına göre Eltin Seni ciddi şekilde kıskanıyor . Kıskançlık damarlarını yerleşmiş olmalı bu durumda onun için ne yaparsanız yapın kıymetini bilemeyecek okadar iyilik fedakârlık göstermeniz nekadar iyimser bir yapıda olduğunuzu gösterirken daima karşılığında bir hoşnutsuzluk eşin ve siz bunu çekmek zorunda değilsiniz of durumu anlatmışsın en azından neden böyle kendizi çektiğinizi 1 ağızdan duymuş oldu sana zerre kadar kıymet değer vermeyenlerin sizde eşinizde es geçin hayat onlarsızda olur bebeği oldu diye buldumcuk olmuş önceden de böylemiydi ?üzülüyorum iyi insanların kıymeti bilinmiyor ve el üstünde tutulması gerekirken suçlu durumuna düşürülüyor onun için onun sana yaklaşımına göre davranmanızı tavsiye ederim sıcak durursa sıcak soğuksa sizde soğuk davranınca belki aklı başına gelecektirSurekli onlarla olalim bebegi sevelim istiyorlar evet bu guzel birsey ama 1 hafta gidip 1 gun gitmeyince laf sokuyolar. Birde gittigimde de rahat edemiyorum sonucta bakislar hep ustumde.
Yüzleşsinler madem nedir seninle yada eşinle alıp veremedikleri bu kadar iyilik de bulun birde suç işlemişsiniz gibi yüzleşmemi istiyorlar bir fotoğraf Amcasına yolladın diyemi ne olmuş aile değilmisiniz neyse çiğ yemedik ki karnımız ağrıdı bizim sizinle bir sorunumuz yok ama sanırım sizin olmalı sebebi her neyse anlatında bizde bilelim biz elimizden gelen her türlü yakınlığı yaptığımıza rağmen yaralamıyorsak size yapacak daha bir şey yok deyinSuan eşim benim yanimda. Ama bize geldiklerinde hersey ters gittiginde ben kestirip atarsam herseyi esimin yanimda olup olmayacagini bilemiyorum. Cunu ortada yigeni var. Sizin durumunuz ne bilmiyorum. Ama siz anlatmayin birakin o gorsun. Cunku esim gordu onlarin yzuunu ve tepki gosterdi.
Doğru söze ne denir Kayınvalıdeye durumu anlatmış ancak Kv karşına alacak ve sizin yaptıklarınız çok ayıp birde utanmadan üsttemi çıkmak istiyorsunuz daha ne yapsınlar diyecek diyebilecek kadar mert iseNe yüzleşmesi ya. Sana bunlardan huzur yok. Görüşmem ben bi daha. Sürekli kafana takicaksin. Görgüsüz cahil adama dünyanın iyisi olsan yine kötü olacaksin. Tamamen kopar şunlarla bagini
Maalesef bazı kadınlar her anlamda kadının kurdu olabiliyorZaten ilk defa esime bisey demiyorum. Cunku ben yoruldum. Tedavi gormesem belki bu kadar yorulmazdim. Takmazdim ama tedaviden yiprandim zaten baska seylerle ugrasmak istemiyorum. Stres yapiyorum ister istemez. 2 ay sonra tup bebek yaptiracagim. O yuzden belkide artik hersey yolunfa olsun istiyorum.
Aynen İnsanlıktan nasibini almamışlardan iyilik beklemek saflık olurEtliye ne yapsan yaranamazsın, kimbilir eşine olmayan neyi anlattı, şımarığın teki doğum yaptı diye üst seviyeye mi yükseldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?