Pink_Butterfly92
cnm bu arada cocuk istemen ve icten ice kiskanman ya da imrenmen cok normal.
ben de 3.5 yil cocuk sahibi olmadim.kimsenin bebegini kucagima alip sevmedim bak nazari degicek simdi demesnler diye.bi cok topluluga girmedim surekli hamilemisin diye soru sorulmasindan biktigim icin.
bu konuda seni sen ve senin gibiler anlar...
eminim eltin seni kiskandirmak icin hatta yaninda daha cok sevmeye kalkmistir bebegini....boyle tipleri bilirim ben..zaten gelip sevmiyosunuz bebegi demelerinde var bi manyaklik.anlasana kadin cocuk istiyo nasil gelip sevsin.ben bebek gormek istemiyodum sevmeyi birak...
bi insanin damarina basmayi cok severler bu tipler..
bak simdi ben hamileyim kimse sormuyo halimi hatirimi...
sana birincisi cocuk icin ilk tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle seni uzen insanlardan uzak durmalisin.stresle o kadar orantili ki bebek sahibi olmak.benkm ve esimin hic bi sorunumuz yoktu.adet gecikmelerim vardi klomenle cozuldu bitti prolaktinim vardi ilac kullandim bitti.ama hala olmuyordu 2 catlatma 3 asilama oldum tutmadi.ya Allah im neden diyordum herseyi yapiyoruz neden olmuyo.stres stres diyo herkes ama elimde degil diyordum..
taki derslerime yogunlastim artik napiyim Rabbimin vardir bi bildigi dedim saldım kendimi gereksizlerle konusmadim iclerine girmedim....
emin ol beni uzecek olan insanlara senin gibi sabretseysim bu sefer olan bana olurdu....
kesinlikle bebek icin psikolojik sagligin icin eltindem kaynindan uzak dur.küs konusma.cocuklarini da sevme.bana yanasmaya calisiyo der.cocugma nazar degdircek der...sevmesen de kiskaniyo der desin...cunku her halukarda diyecek.birak esin yigenini sevsin kucagina alsin opsun.sen icinden dua et.sakin kiskanmamaya calis bu durumu esin sana göz olur.
nacizane bi diger tavsiyem.kafani 0 ladiktan bunlarla arana mesafe koyduktan sonra sogan suyu ic.ve yumurtlamagunun 3 gun oncesi yumurtlama gunu ve yumurtlama gununun 3 gun sonrasi iliski olsun esinle.ozellikle sabahlari.bi cok topik var bakmissindir eminim ama ben kendi yaptiklarimi soylemek istedim senjnle ayni duygulari yasadigim icin anlayabiliyorum.
benim eltim yok ama esimin bi cok akrabasi var bos konusan ben de onlardan siyrildim iyi yaptim
sen aile baglarni dusunecek son kisisin kaynanan dusunsun aile baglarini buyuk olan o sen degilsin.
bunlari dusunmen bile cok sacma.sen kendinj esini dusun kaynini birak kaynanan dusunsun bi zahmet.
ben zaten en buyuk hatayi kaynananda buluyorum.orta yolu bulmuyo sizin bulmanizi istiyo.