Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44

İple germe birçok doktor önermiyorum diyor hemen bozuluyor Muş sadece ilk zamanlar iyiymiş

Ilk zamanlar derken? Canim ben aslinda endoskopik kas kaldirma olmak istiyorum, Ama simdi eylül ayinda zaten önemli sagligim icin bir ameliyat gecirecegim icin arka arkaya narkoz almam mümkün degilmis..benimde her zaman türkiyeye ucma sansim olmuyor. Bu durumda geriyr sadece botoks, iple kas asma birde dün ögrendigim "ultrasonla kas kaldirma" ki bu sonuncu uygulamanin pek sonuc verecegini düsünmüyorum nedense? Yani ultrason bu konuda ne kadar etkili olabilirki? Botoks desen ben korkuyorum asla yaptırmam ,bana göre ameliyat bile daha güzel ve dogal sonuclar verir. Geriye ne kaliyor? Gecici olarak iple kas asma ki bu 1 yil bile dayansa raziyim.. Doktorlar neden önermiyormus?

Ozan bey bana 10 günde insan içine çıkabileceğimi söyledi derin plan yüz germe ameliyatı önerdi bana
Merhaba kararınız için kutlarım sizi,benimde boynumda gevşeme ve sarkma var yüz simetrim bozuluyor fiyatlar nedir acaba teşekkür ederim

Merhaba kararınız için kutlarım sizi,benimde boynumda gevşeme ve sarkma var yüz simetrim bozuluyor fiyatlar nedir acaba teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum.
Ben henüz ameliyat olmadım ama yakında olacağım inşallah sadece havaların biraz serinlemesini bekliyorum. Yalnız fiat konusunu herkesin durumuna yapılacak işleme göre karar veriyor.

Benim de yüzüm çok iyi aslında fakat çok kilo vermekten dolayı alt yüzde ve boyunda sarkma oldu.

Zaten doktorum da kaş, kaş arası, alın , göz çevresi çok çok iyi dedi.

Daha önce ozan beye karın germe ameliyatı olmuştum kendisine güveniyorum inşallah...

Sizin de kararınız hayırlı olsun.

Ayn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin
dr kimdi? ben de annem için ankarada dr arayışındayım.bi de fiyat?

merhaba istanbulda cerrahi var

Son düzenleyen: Moderatör:
soyadı nedir ozan beyin?
Ozan bitik ben uzun zamandır buralarda değildim endoskopik kaş ve yüz germe ameliyatı oldum 3.ayı iüç hafta gectim tavsiye ederim herseyden önce sağlık sağlık sağlık derim kesinlikle hem estetik hemde sağlık anlamında ozan beyin üzerine tanımıyorum sorularınız varsa cevaplamak isterim

Ameliyat sonrası sürec ve fiyat hakkında bilgi verirmisiniz

Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .

Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .

merhaba nanofatı hangi doktora yaptırdınız acaba?

Merhaba çok sevindim sizin adınıza bende boyun germe istiyorum ortalama fiyatlar nedir

Merhaba, bende 15 gün sonra Ozan Bey'e ameliyat olacağım.Derin plan yüz germe ve alt üst göz kapağı ameliyatı olacak. Henüz yüz yüze görüşmedim ama şehir dışından gideceğim için iki gün içerisinde hem görmüş hem de ameliyatımı yapacak. Fakat çok korkuyorum açıkçası. siz bu ameliyatı olduysanız beni nasıl bir süreç bekliyor? Siz sonuçtan memnun kaldınız mı? Ağrı oluyor mu? Sonuç ta ciddi bedeller ödeniyor, hem sağlık hem maddi anlamda.. Bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak düşünceleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli..

Merhaba, bende 15 gün sonra Ozan Bey'e ameliyat olacağım.Derin plan yüz germe ve alt üst göz kapağı ameliyatı olacak. Henüz yüz yüze görüşmedim ama şehir dışından gideceğim için iki gün içerisinde hem görmüş hem de ameliyatımı yapacak. Fakat çok korkuyorum açıkçası. siz bu ameliyatı olduysanız beni nasıl bir süreç bekliyor? Siz sonuçtan memnun kaldınız mı? Ağrı oluyor mu? Sonuç ta ciddi bedeller ödeniyor, hem sağlık hem maddi anlamda.. Bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak düşünceleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli..

Yüz germe ameliyatımı Tunç Tiryaki ye oldum. Aşırı doğal ve çok güzel. Ilk haftalar biraz agrım ve şişkinliğin oldu ama sonrasında düzeldi herşey. Çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…