- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
Merbaba İstanbul’da Bir doktorla görüştüm mini yüz germe 20
Bin tam yüz germe 40
Bin tl dedi asistanıöyle çok ünlü bir doktor da değil kendini yeni tanıtmaya çalışıyor şaka gibi bu fiyatlar normalmi
Ali rıza öreroğluBencede baya saka gibi.. Hangi doktorlarla görüstünüz?
Ali rıza öreroğlu
Bu ali beyin verdigi fiyatmi peki? Bu arada iple kas asmada varmis kaliciligi 2 sene, bunu arastirdinizmi hic? Youtubeden izledim cok basit bir isleme benziyor[/ fiyatı muayenehanesinde asistanı verdi sanırım geçerli fiyattır ben başka bir işlemişim gitmiştim ama iple yüz germeyi alirıza bey hiç önermedi aslında bende sıcak bakmıyorum hemen iniyor diyor bir çok doktor ilk zamanlar iyiymiş ama sonradan iple germe fiyasko para kaybı diyorlar en iyisi face lifting ama hangi doktor uçuk fiyat vermeyen iyi bir doktor arıyorum Tunç bey var bir profa daha rastladım ama fiyatlarını bilmiyorum
İple germe birçok doktor önermiyorum diyor hemen bozuluyor Muş sadece ilk zamanlar iyiymişBu ali beyin verdigi fiyatmi peki? Bu arada iple kas asmada varmis kaliciligi 2 sene, bunu arastirdinizmi hic? Youtubeden izledim cok basit bir isleme benziyor
İple germe birçok doktor önermiyorum diyor hemen bozuluyor Muş sadece ilk zamanlar iyiymiş
Merhaba kararınız için kutlarım sizi,benimde boynumda gevşeme ve sarkma var yüz simetrim bozuluyor fiyatlar nedir acaba teşekkür ederimOzan bey bana 10 günde insan içine çıkabileceğimi söylediderin plan yüz germe ameliyatı önerdi bana
Teşekkür ediyorum.Merhaba kararınız için kutlarım sizi,benimde boynumda gevşeme ve sarkma var yüz simetrim bozuluyor fiyatlar nedir acaba teşekkür ederim
dr kimdi? ben de annem için ankarada dr arayışındayım.bi de fiyat?Ayn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin
soyadı nedir ozan beyin?Hayır cunart3si görüşmem var ozan bey ile. Detayları konuşup uygunsa 9 hazirana gün alacagim
merhaba istanbulda cerrahi varArkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Ozan bitik ben uzun zamandır buralarda değildim endoskopik kaş ve yüz germe ameliyatı oldum 3.ayı iüç hafta gectim tavsiye ederim herseyden önce sağlık sağlık sağlık derim kesinlikle hem estetik hemde sağlık anlamında ozan beyin üzerine tanımıyorum sorularınız varsa cevaplamak isterimsoyadı nedir ozan beyin?
Ameliyat sonrası sürec ve fiyat hakkında bilgi verirmisinizOzan bitik ben uzun zamandır buralarda değildim endoskopik kaş ve yüz germe ameliyatı oldum 3.ayı iüç hafta gectim tavsiye ederim herseyden önce sağlık sağlık sağlık derim kesinlikle hem estetik hemde sağlık anlamında ozan beyin üzerine tanımıyorum sorularınız varsa cevaplamak isterim
Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .
Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .
Merhaba çok sevindim sizin adınıza bende boyun germe istiyorum ortalama fiyatlar nedirOzan bitik ben uzun zamandır buralarda değildim endoskopik kaş ve yüz germe ameliyatı oldum 3.ayı iüç hafta gectim tavsiye ederim herseyden önce sağlık sağlık sağlık derim kesinlikle hem estetik hemde sağlık anlamında ozan beyin üzerine tanımıyorum sorularınız varsa cevaplamak isterim
Merhaba, bende 15 gün sonra Ozan Bey'e ameliyat olacağım.Derin plan yüz germe ve alt üst göz kapağı ameliyatı olacak. Henüz yüz yüze görüşmedim ama şehir dışından gideceğim için iki gün içerisinde hem görmüş hem de ameliyatımı yapacak. Fakat çok korkuyorum açıkçası. siz bu ameliyatı olduysanız beni nasıl bir süreç bekliyor? Siz sonuçtan memnun kaldınız mı? Ağrı oluyor mu? Sonuç ta ciddi bedeller ödeniyor, hem sağlık hem maddi anlamda.. Bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak düşünceleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli..Ozan bitik ben uzun zamandır buralarda değildim endoskopik kaş ve yüz germe ameliyatı oldum 3.ayı iüç hafta gectim tavsiye ederim herseyden önce sağlık sağlık sağlık derim kesinlikle hem estetik hemde sağlık anlamında ozan beyin üzerine tanımıyorum sorularınız varsa cevaplamak isterim
Merhaba, bende 15 gün sonra Ozan Bey'e ameliyat olacağım.Derin plan yüz germe ve alt üst göz kapağı ameliyatı olacak. Henüz yüz yüze görüşmedim ama şehir dışından gideceğim için iki gün içerisinde hem görmüş hem de ameliyatımı yapacak. Fakat çok korkuyorum açıkçası. siz bu ameliyatı olduysanız beni nasıl bir süreç bekliyor? Siz sonuçtan memnun kaldınız mı? Ağrı oluyor mu? Sonuç ta ciddi bedeller ödeniyor, hem sağlık hem maddi anlamda.. Bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak düşünceleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli..Daha önce bir forumda daha yazmıştım foto istemiştiler ben doktoruma paylastırdım instagramda profili açıktı keşfete düştü falan dünürlerim gördü cok rahatsız oldum paylaşmıyorum fotograf ama eski haliyle cok belirgin bir fark var yine aynı ameliyatı yaptıranlarında fotoları var dr mun instagramında nası bir fark oldugu ordada var bakın isterseniz
Beni izleyebilirmisiniz resim görebilirmiyümYüz germe ameliyatımı Tunç Tiryaki ye oldum. Aşırı doğal ve çok güzel. Ilk haftalar biraz agrım ve şişkinliğin oldu ama sonrasında düzeldi herşey. Çok doğal.
Maalesef fotoğraf paylaşamam ama kendiniz görüşün isterseniz doktorla Tunç Tiryaki nin minilift sonuçları çok güzel.Beni izleyebilirmisiniz resim görebilirmiyüm