Yok bence hiç psikolojiniz bozulmasın zaten ayrı ayrı olması gereken bir ameliyat bu sanırım .Benim asıl derdim gözlerim, gözkapaklarım, şakaklarımdaki aşağı düşüklük idi evet.
Fakat doktorum yanağını da kaldırırız dediğinde onun da hayalini kurmuştum. Hatta ameliyat öncesi çizimleri bile o şekildeydi.
Evet İlk 2-3 aylık süreçte, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu.
Daha sonra günden güne eski halini almaya hatta daha kötü gelmeye başladı gözüme, belki artık sadece oraya odaklandığım içinde olabilir.
Ben özellikle bu işlemi olan biri olarak söylüyorum artık, temporal facelift kesinlikle yanak kaldırmıyor, sadece kaş ve göz çevresine etki ediyormuş.
Çok haklısınız belki de ameliyatın verdiği o gerginlik ve şişkinlik geçici bir illüzyon yarattı yüzümde.
Doktorunuz da gerçekleri söylemiş, maalesef benimki söylememişti
Sonuç olarak şu anki takıntım orta yüz ve daha çok alt yüz, jaw hattı.
Önceden gözlerime takıktım, şimdi alt yüz bölgem gözüme batıyor resmen psikolojim bozuldu.
Sizin üst yüz gençleşti ama alt yüz aynı kaldığı için orası sizin gözünüze batıyor yani aslında daha kötüye gitmedi aynı kaldı ama üst gençleştiği için altla arada ki farkı açtı .
Aradan biraz zaman geçince kendinizi hazır hissettiğinizde diğerini de yaptırırsınız bence hiç kafaya takmayın çünkü ameliyat üst kısımda amacına max ulaşmış gibi görünüyor .