Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44
Merhabalr bende lazer lipo gıdı olucam leventte akif beye vazmi geceyim sarkma mi oluyor kilom var yaşım 39 acil dönebilir misiniz

Merhabalr bende lazer lipo gıdı olucam leventte akif beye vazmi geceyim sarkma mi oluyor kilom var yaşım 39 acil dönebilir misiniz

Oldunuz mu? Benim Akif Bey'in sonuçlarını izleme fırsatım olmuştu. oldukça başarılı buldum. Gıdı görünümünüz yoğun ise ciddi değişim olabiliyor

Mini yüz germe için bu kadar fiyat veriyorlarsa,orta ve ya derin yüz germeyi düşünemiyorum bile. Nedir bu ya,çok pahalı. Bana bugün mini yüz germe için 28000 tl fiyat verdiler.

Kime yapritırdınız acaba ben de antalya da şakak germe yaptırmayı planlıyorum

Mini yüz germe için bu kadar fiyat veriyorlarsa,orta ve ya derin yüz germeyi düşünemiyorum bile. Nedir bu ya,çok pahalı. Bana bugün mini yüz germe için 28000 tl fiyat verdiler.
Arkadasim avrupadan geliyorsan zor isin. Ben okuyorum 12.000 bine yuz gerdiriyorlar ben ayni doktora soruyorum 25000 yaziyor burda yaptir daha iyi

37 yaş yüz germe ameliyatı için çoook erken değil mi? Ben yaptırdığım ameliyattan çok meemnunum doktor da yakınım filan değil. Keşke yakınım olsaydı fiyatları hic de ucuz değil
Ayşe hanım, kaç yaşındasınız ben de yüz germe ve boyun germe için iyi bir dr arıyorum, aslında ankaradayım ama istanabula da gelebilirim istanbuldAn Cemel Şenyuva, Yakup Avşar, Tunç Tiryaki isimlerini duyuyorum sma karar vermek çok zor, siz boynunuzu da gerdirdimiz mi, karar vermeden önce başka dr lara da gittimiz mi, kaç sene oldu operasyondan sonra, iyileşmr uzun sürdü mü, sizin dr nuza yaptıran tanıdıklarınız var mı, arkadaş tavsiyesi ile mi Tunç beye karar verdiniz, bilgi verirseniz çok mutlu olurum, teşekkür ederim

Ben 45 yaşındayım. Fazla sarkmam yoktu o yüzden endolift yapildi. 1.5 yıl oldu gittikçe daha iyi oldu. Daha önce yaptıran tanıdıklarım oldu sonucları mukemmeldi o yüzden Tunç beyi sectim bir de ne biliyim guvendim ticari bir tip değil pahalı ama asil bir adam bana doktor tanıdıklarım da Iyi seyler soyledi hakkinda kendi gorduklerim de iyiydi benim yüzüm de cok iyi oldu. O yuzden herkese oneriyorum memnun kalmayan tanidigim olmadi henüz.

Selam ben yüz germe ameliyatı oldum gayet güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…