Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Merhaba hanimlar, endoskopik yuz germe ameliyati yaptiran var mi aranizda? Ben de bu ameliyati yaptirmak istiyorum ama yaptirip da aradan zaman gectikten sonra bir sikayeti olan , memnun kalmayan ya da memnun kalan ve kesinlikle tavsiye eden bir var mi merak ediyorum. Internette bu islem hakkinda hem olumlu hem de olumsuz seyler okuyorum. Karar vermekte cok zorlaniyorum acikcasi. Ameliyat yaptiranlar goruslerini paylasabilirse cok sevinirim. Ameliyati yaptirdiginiz doktorlarin isimlerini de paylasabilirseniz harika olur. O kadar cok doktor ismi var ki, hangisi endoskopik yuz germe konusunda uzman bilmiyorum. Simdiden tesekkurler :)
Sanırım artık fazla kimse bu forumda yazmıyor (( Tam da benim ihtiyacım olduğu zaman.

Herkese merhaba,

Yüz germe ile ilgili Türkiye'de düzgün bir referans sadece bu forumda var. Katkı yapan herkese teşekkürler. 55 yaşındayım, geçen seneye kadar ciddi bir sorunum yoktu ama 6 ayda 18 kg varince yanak ve boyunda sarkma oldu. Bu yılın başında kalıcı bir çözüm olarak facelift'e karar verdim. Doktor seçme aşamasında ameliyatımı martta yaptıramazsam sonbahara kalacağı ve fiyatların döviz bazında arttığını (!) fark ettiğim için eteklerim tutuştu. Çevremdeki genellikle Tunç Tiryaki ve İsmail Kuran'a ameliyat oluyor. Bir de Fatih Şirin'i duydum. İsmail Kuran ocak başında 1 Nisan'a randevu verdi. Geçen hafta Dr. Asu Deniz Burhanoğlu'na gittim ancak yüz germede tecrübe ve uzmanlığı nedir bilemedim. 6-7 fotoğraf gördüm ama ameliyattan hemen sonra çekilmiş olduklarından pek bir şey anlamadım. Kendisi yarım yüz germe ve gözkapağı kaldırma önerdi. Tunç Tiryaki'den şubat sonuna aldığım randevu 4000 TL idi, iptal edip yeniden randevu almak istediğimde 8000 TL dediler, pes yani, belki de iptal ettim diye yaptılar bu gıcıklığı. Karaca Başaran 9000 TL sırf muayene, o da 3 hafta sonraya. Tunç Tiryaki arkadaşıma tüm yüz germe, kök hücre nakli ve gözkapağı için 29,000 USD fiyat vermiş. New Y'orkun en iyi doktorları bu fiyata yapıyor. Bizim TL gelirler düşerken fiyatlar iki yılda ışık hızında artmış ama talep düşmemiş.

Dr. Mustafa Özyurtlu'nun hakkındaki olumsuz yorumları gördüğüm halde sonuç fotoğrafları çok iyi olduğu için whatsapp üzerinden görüştüm. Bursa Acıbadem'de ameliyat yapıyor ve fiyatı İstanbul'daki doktorlara göre daha uygun. O tüm yüz ve gözkapağı ameliyatı öngördü. Revizyon gerekirse kendisinin yaptığını söyledi. Bir de bu forumdan Berke Özüçer'i buldum ve yaşı genç olduğu halde referanslarını beğendim. ABD'de plastik cerrahlar ya yüze ya da vücuda odaklanır, yüze odaklanmış olması hoşuma gitti. Ona da randevu aldım. Buradan Erhan Eryılmaz'ı not ettim. Seyfi Akbay'ın gözkapağı konusunda çok iyi olduğunu biliyorum, yüz germe de yapıyormuş ama o konuda tecrübesi nedir bilmiyorum çünkü daha çok klinik uygulamaları odaklanmış biri. Onları da arayacağım. Konu yüz ameliyatı olunca insan aşırı meşhur, uçuk fiyatlı, talep patlaması yaşayan doktorlara gitmezse başına bir şey gelecek sanıyor. Bir arkadaşımın abisi Ankara'da bir doktora 70,000 TL'ye ameliyat olmuş ve gayet memnun, o seviyelere cesaret edemesem de, elektif bir ameliyata 30 bin USD vermem, veremem.

Şu anda Berke Özüçer ve Mustafa Özyurtlu gibi bir doktora hemen yaptırmakla, meşhurlardan birini bekleyip sonbahara kalarak korkunç bir meblağ ödemek konusunda kararsızım. Deneyimimi ve sonuçları benim gibi arayışta olanlar için paylaşacağım.

Facelift yaptırmış olanların doktor ve dikkate alınması gerekenler hakkındaki tüm tavsiyeleri çok makbule geçer.
Merhaba coco ben Kasım sonu Tunç beye gideceğim çok umutlu değilim ondan ama doğal yapıyorum diye sanki neredeyse yüze dokunmamış gibi before after lar Süleyman taş çok iyi ama fiyatkar çok uçuk

Merhaba coco ben Kasım sonu Tunç beye gideceğim çok umutlu değilim ondan ama doğal yapıyorum diye sanki neredeyse yüze dokunmamış gibi before after lar Süleyman taş çok iyi ama fiyatkar çok uçuk
Süleyman taş ne kadar neler yapıyor gorebıldınızmı ornekleri

Tunc beyde ucuz degıldır oda yuksek ucret alır dıye bılıyorum ne kadar odeyeceksıjız neler yapacak bılgı verırsenız cok sevınırım
Görüşünce bilgi veririm Tunç bey konusunda kafam çok karışık acaba hastalar öyle istiyor diye mi az dokunuyor yoksa tarzı mı o bilemedim bunu öğrenmek için 9 bin muayene ücreti ödeyeceğim herşey çok saçma

Görüşünce bilgi veririm Tunç bey konusunda kafam çok karışık acaba hastalar öyle istiyor diye mi az dokunuyor yoksa tarzı mı o bilemedim bunu öğrenmek için 9 bin muayene ücreti ödeyeceğim herşey çok saçma
Muayene ucretlerindeki ucukluk nedir ya. Mırza fırat hakkında bılgı varmı acaba bıgun ınstagramda gordum paylasınlarını ıyı gorunuyor.

Merhaba,9 mayıs da temporallift ve boyun germe oldum 24. Günümdeyim ameliyat sonrası ağrım sızım olması rahat geçti ama şişlerim gözlerimin altı çok morardı kapandı 2 gün..İlk başta temporallift için bende tereddüt ettim eski haline dönermi diye ama sanırım bazı arkadaşlar kaş germe ile temporallift ameliyatını karıştırıyorlar.Ameliyatım 5 saate sürdü.saçımın aralarından kesikler atılıp yüz altındaki dokularla yukarı çekip fazla deri alınıp ip ile sabitlendi..dokular yeri yerine kaynadıkca ip eriyecekmiş.Bu arada yüz üstü,yada yana yatmak yasak..Bu işlemi yaptırıp uzun süre kullanan hastalarla konuştum içime sindi..ameliyat sonrası psikolojik olrak oldukca zor bi süre ve yüzünüz 2-3 ay sonrası oturmaya başlıyor..Ben şu an kendime hiç benzemiyorum..Bu kadar zor ve büyük bi ameliyatın kalıcılığının 1-2 sene olması imkansız gibi bişey gerçekten süreç çok zor..arkadaşlar iple kaş askılamayla karıştırıyorlar sanırım.Bu arada ameliyatım için oldukca ciddi bir rakam verdim..Ve ameliyatımı sevgili dr Akın Demiralay yaptı süreç aynı dr.söylediği doğrultuda ilerliyor şimdilik :))

Merhaba, ne durumdasınız merak ettim sizi.

Merhaba, ne durumdasınız merak ettim sizi.
Merhaba,ilk 4 aya yakın çok mutsuz dolaştım ama sonra yüzüm oturdukca gün gün güzel değişmeleri farketmeye başladım..pişmanlıktan çıkıp iyi ki yaptırmışım dediğim günlere ulaştım :) şu an 5,5 ay oldu.kafamda ve alın kısmımda hala ödem var..tam olar 1-1,5 seneyi bulacak yüzün tam oturması dedi dr. ödemlerden rahatsız değilim bile artık.. gerçekten iyi ki olmuşum dediğim bi ameliyat oldu

Merhaba,ilk 4 aya yakın çok mutsuz dolaştım ama sonra yüzüm oturdukca gün gün güzel değişmeleri farketmeye başladım..pişmanlıktan çıkıp iyi ki yaptırmışım dediğim günlere ulaştım :) şu an 5,5 ay oldu.kafamda ve alın kısmımda hala ödem var..tam olar 1-1,5 seneyi bulacak yüzün tam oturması dedi dr. ödemlerden rahatsız değilim bile artık.. gerçekten iyi ki olmuşum dediğim bi ameliyat oldu

Çok geçmiş olsun, sevindim sizin adınıza😊
Temporal facelift ve gözkapağı operasyonu geçirdim bende şubat ayında, 8 ay oluyor.
Ameliyat öncesi çizimler yapılırken doktor gözaltımdaki yanak kısmını da yukarı çekmişti ve gerçekten ilk 2-3 ay gayet güzel duruyordu.
Nazobial çizgiler, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu diyebilirim.
Fakat bugüne geldiğimde hiçbir gerginlik kalmadı, yanaklar olduğu gibi aşağı düştü ne yazık ki.
Kaş, şakak ve gözlerim fena değil gibi bilemiyorum.

Aynı ameliyatı olmuşuz sanıyorum.
Sizin sürecinizi merak ettim bu yüzden.

Sanırım artık fazla kimse bu forumda yazmıyor (( Tam da benim ihtiyacım olduğu zaman.
Merhaba,ben Akın Demiralay ayaptırdım şu an 5,5 ay oldu.ilk 3 ay pişmanlık hissettim ama sonrasında yüz oturmaya başladıkca oldukca hoşuma gitti.İyi ki yaptırmışım dediğim bir amekiyat oldu.Dr öneririm kendisini oldukca başarılı ve gereksiz işleme karşı bir dr.

Merhaba,ben Akın Demiralay ayaptırdım şu an 5,5 ay oldu.ilk 3 ay pişmanlık hissettim ama sonrasında yüz oturmaya başladıkca oldukca hoşuma gitti.İyi ki yaptırmışım dediğim bir amekiyat oldu.Dr öneririm kendisini oldukca başarılı ve gereksiz işleme karşı bir dr.

Benim merak ettiğim şey yanak bölgeniz ne durumda? Endoskopik olduysanız zaten muhtemelen aynı kalmamıştır.

Çok geçmiş olsun, sevindim sizin adınıza😊
Temporal facelift ve gözkapağı operasyonu geçirdim bende şubat ayında, 8 ay oluyor.
Ameliyat öncesi çizimler yapılırken doktor gözaltımdaki yanak kısmını da yukarı çekmişti ve gerçekten ilk 2-3 ay gayet güzel duruyordu.
Nazobial çizgiler, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu diyebilirim.
Fakat bugüne geldiğimde hiçbir gerginlik kalmadı, yanaklar olduğu gibi aşağı düştü ne yazık ki.
Kaş, şakak ve gözlerim fena değil gibi bilemiyorum.

Aynı ameliyatı olmuşuz sanıyorum.
Sizin sürecinizi merak ettim bu yüzden.

Benim merak ettiğim şey yanak bölgeniz ne durumda? Endoskopik olduysanız zaten muhtemelen aynı kalmamıştır.

Benim şakak bölgemin 8 aylık sonucu bu şekilde,

Eklentiler

• A4F095DC-C7B6-4BCB-877C-A81AA7B6B04D.jpeg
    A4F095DC-C7B6-4BCB-877C-A81AA7B6B04D.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 81
Benim şakak bölgemin 8 aylık sonucu bu şekilde,
Alt yüz için gittiğim doktor bana temporal önermişti bir kaç yıl sonra da alt yüz yaparız demişti. (Çoğu doktor ikisini aynı anda yapmak istemiyor )
Ben özellikle jaw hattı nazolabial ve yanak istediğim için temporal yaparsak alt yüz ve orta da yukarı çıkar mı sonuçta şakaklardan yukarı doğru bi hareket olacak değil mi diye sormuştum.
-Hayır bu orta ve alt kısma en fazla %10 etki eder demişti.Yani sizin sanırım kaş ve göz bölgeniz çok iyi durumda gördüğüm kadarıyla ameliyattan max faydayı almış diğer yanak ve nazo kısmı ilk zamanlar ödemle gergin olup sonra ödemler gittikçe %10 fayda görür denilen kısma gelmiş olabilir

Alt yüz için gittiğim doktor bana temporal önermişti bir kaç yıl sonra da alt yüz yaparız demişti. (Çoğu doktor ikisini aynı anda yapmak istemiyor )
Ben özellikle jaw hattı nazolabial ve yanak istediğim için temporal yaparsak alt yüz ve orta da yukarı çıkar mı sonuçta şakaklardan yukarı doğru bi hareket olacak değil mi diye sormuştum.
-Hayır bu orta ve alt kısma en fazla %10 etki eder demişti.Yani sizin sanırım kaş ve göz bölgeniz çok iyi durumda gördüğüm kadarıyla ameliyattan max faydayı almış diğer yanak ve nazo kısmı ilk zamanlar ödemle gergin olup sonra ödemler gittikçe %10 fayda görür denilen kısma gelmiş olabilir

Benim asıl derdim gözlerim, gözkapaklarım, şakaklarımdaki aşağı düşüklük idi evet.
Fakat doktorum yanağını da kaldırırız dediğinde onun da hayalini kurmuştum. Hatta ameliyat öncesi çizimleri bile o şekildeydi.

Evet İlk 2-3 aylık süreçte, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu.
Daha sonra günden güne eski halini almaya hatta daha kötü gelmeye başladı gözüme, belki artık sadece oraya odaklandığım içinde olabilir.

Ben özellikle bu işlemi olan biri olarak söylüyorum artık, temporal facelift kesinlikle yanak kaldırmıyor, sadece kaş ve göz çevresine etki ediyormuş.

Çok haklısınız belki de ameliyatın verdiği o gerginlik ve şişkinlik geçici bir illüzyon yarattı yüzümde.
Doktorunuz da gerçekleri söylemiş, maalesef benimki söylememişti😊

Sonuç olarak şu anki takıntım orta yüz ve daha çok alt yüz, jaw hattı.
Önceden gözlerime takıktım, şimdi alt yüz bölgem gözüme batıyor resmen psikolojim bozuldu.

Ameliyat öncem de bu şekilde,
Hatta 15 şubat günü tam ameliyat öncesi çekmiştim bu fotoğrafı,

Eklentiler

• 4FD4303C-EC37-424E-96AF-0EF2F65422C3.jpeg
    4FD4303C-EC37-424E-96AF-0EF2F65422C3.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 71
Ben Erhan Yılmazla görüştüm. Çok güzel enerji aldım kendisinden ve çok mutlu ayrıldım, inşallah pişman olmam. Derin plan gerekiyor dedi,5-6 saat sürer. Kaşlar kalkacak, şakak bölgesine yağ enjekte gerekiyor dedi (buna çok şaşırdım), boyun kısmını ben dokunmayi düşünmüyordum şuan ama anlattığında mantıklı geldi, onden iki kası alıp boynu inceltecek ve ilerde yaş aldıkça boyun sarkmasından kurtulabileceğim. Yüzün iskeleti güzel olduğu için, sonuç güzel olur dedi. Çenemi beğendi, buna da şaşırdım, çünkü çenemin küçük olduğunu düşünüyordum. Bişektomi yapabilir miyiz sordum. Hiç gerek yok dedi,çok fayda etmez ama bişektomi yağlarını elmacık kemiğe transfer ederim dedi,ben yabancı doktorda bunu duymuştum,hocam söyleyince çok mutlu oldum. Yanak kısmında kasları sabitliyecektir ve fazla deriyi alacaktır. Ben şimdilik memnunum. Kilo vermek istediğimi duyduğunda, o zaman şuan amelyat olma dedi, verince gel, çünkü sonra tekrar sarkar. İnşallah Aralık ayın başında olacağım kendisine amelyat. Erhan beye tecrübesi olan yazabilir mi? Ben kafamda karar verdim ama kim bilir, belki bilmediğim bie şey var.

Ben Erhan Yılmazla görüştüm. Çok güzel enerji aldım kendisinden ve çok mutlu ayrıldım, inşallah pişman olmam. Derin plan gerekiyor dedi,5-6 saat sürer. Kaşlar kalkacak, şakak bölgesine yağ enjekte gerekiyor dedi (buna çok şaşırdım), boyun kısmını ben dokunmayi düşünmüyordum şuan ama anlattığında mantıklı geldi, onden iki kası alıp boynu inceltecek ve ilerde yaş aldıkça boyun sarkmasından kurtulabileceğim. Yüzün iskeleti güzel olduğu için, sonuç güzel olur dedi. Çenemi beğendi, buna da şaşırdım, çünkü çenemin küçük olduğunu düşünüyordum. Bişektomi yapabilir miyiz sordum. Hiç gerek yok dedi,çok fayda etmez ama bişektomi yağlarını elmacık kemiğe transfer ederim dedi,ben yabancı doktorda bunu duymuştum,hocam söyleyince çok mutlu oldum. Yanak kısmında kasları sabitliyecektir ve fazla deriyi alacaktır. Ben şimdilik memnunum. Kilo vermek istediğimi duyduğunda, o zaman şuan amelyat olma dedi, verince gel, çünkü sonra tekrar sarkar. İnşallah Aralık ayın başında olacağım kendisine amelyat. Erhan beye tecrübesi olan yazabilir mi? Ben kafamda karar verdim ama kim bilir, belki bilmediğim bie şey var.

Merhaba Erhan bey nekadar ücret taleb etti

X