E bir beş altı seneye araştırmalara gireceğim
Yolun yarısındayım
Yüzüm genç kalsın sarkmasın diye,yapmayacağım şey Yok
Yani şey ..ok sür deseler sürecem o derecetakıntılıyım
Ayn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirinE bir beş altı seneye araştırmalara gireceğim
Yolun yarısındayım
Yüzüm genç kalsın sarkmasın diye,yapmayacağım şey Yok
Yani şey ..ok sür deseler sürecem o derecetakıntılıyım
Sanırım ben giriyorum ilk sizin yaş kactiBen 10 kilo falan verdim, yanaklar biraz suzuldu gibi ya da bana oyle geliyor. Bu konuda ben de biraz hassasim yani. :)
Ben de senin gibiyim. Aynaya baktigimda dinc bir yuz goremedigimde moralim dusuyor hemen.
Beslenmeye dikkat edip spora agirlik veriyoruz o zaman. Kim erkenden estetik islerine girerse fotograf atiyor. Anlastik mi?
Sanırım ben giriyorum ilk sizin yaş kacti
Evet sonucu olan paylaşım izin olan hastaları bana da gösterdi ozan bey benim güvenim var fakat kendi içimde biraz korkuyorum sanırım bayanların fikrini merak ettimAyn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin
Maşallah çok gencsiniz hiç girmeyin zaten bu yasta
Tamam anlaştıkBen 10 kilo falan verdim, yanaklar biraz suzuldu gibi ya da bana oyle geliyor. Bu konuda ben de biraz hassasim yani. :)
Ben de senin gibiyim. Aynaya baktigimda dinc bir yuz goremedigimde moralim dusuyor hemen.
Beslenmeye dikkat edip spora agirlik veriyoruz o zaman. Kim erkenden estetik islerine girerse fotograf atiyor. Anlastik mi?
Biraz daha sarkıp öyle gideyimAyn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin
Tamam anlaştık
Bende işte kilo sorunu var iştahsızım
Bir kaç gün beslenemeyince hemen yüzüm sarkıyor cildim solgunlaşıyor
Çok moralim bozuluyor
Prp yapıyorum faydası oluyor birazcık ama
Ozan bey bana 10 günde insan içine çıkabileceğimi söylediBen de kesinlikle düşünüyorum. 37 yaşındayım. Geçen yıl doktora gittim henüz erken dedi. Belki bu yaz olabilir diyorum..tam olarak iyileşme ne kadar sürüyormuş
Ben oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zatenBen de kesinlikle düşünüyorum. 37 yaşındayım. Geçen yıl doktora gittim henüz erken dedi. Belki bu yaz olabilir diyorum..tam olarak iyileşme ne kadar sürüyormuş
Siz neresinden şikayetçisinizBen de kesinlikle düşünüyorum. 37 yaşındayım. Geçen yıl doktora gittim henüz erken dedi. Belki bu yaz olabilir diyorum..tam olarak iyileşme ne kadar sürüyormuş
prpden ciddi anlamda fayda görüyormusunuzTamam anlaştık
Bende işte kilo sorunu var iştahsızım
Bir kaç gün beslenemeyince hemen yüzüm sarkıyor cildim solgunlaşıyor
Çok moralim bozuluyor
Prp yapıyorum faydası oluyor birazcık ama
Evet görüyorum cildimi toparlıyorprpden ciddi anlamda fayda görüyormusunuz
Yüzünüzün neresine yaptrıdınızEvet görüyorum cildimi toparlıyor
Kaç yaşındasın memnun kaldınmıBen oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten