- 6 Nisan 2018
- 4
- 3
- 58
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriy
Merhaba ben 4 yil once endoskopik yuz germe ameliyati oldum ankarada ozan bitik e . tavsiye ederim hem guven verici tavri hem sempatik hali ile rahatlatiyor insani . zaten bir gittikten sonra yuz estetigi hakkinda tum ihtiyaclariniz icin tekrar tekrar gitmek isteyeceksiniz
Biraz daha sarkıp öyle gideyim
Elimden geldiğince direniyorum sarkmalara 35 yaşındayım
Bir beş sene daha dayanırım galiba
Bence ozan bey ile gorusun yuz germeyi minik dokunuslar ile yillar sonraya atabilir .Biraz daha sarkıp öyle gideyim
Elimden geldiğince direniyorum sarkmalara 35 yaşındayım
Bir beş sene daha dayanırım galiba
Öncelikle görmem lazım başarısını bir başkasındaBence ozan bey ile gorusun yuz germeyi minik dokunuslar ile yillar sonraya atabilir .
Bence yasiniz cok genc yuz germe icin benimde en az sizin kadar sikintim vardi bana yag enjeksiyonu yapti suan cok iyi durumdayim . yakinlarda da 2. nanofati yaptiracagim 2 aylik donemdeyim . yuzumden cok memnunum 40 yasindayim resmen 30 lu yaslara dondum . bir de cilt soyucu olarak aknelicy diye bir ilac onermisti onu da 6 ay kullandim cildim iyice piril piril oldu . bence gorusmeye gidin sizi dogru yonlendirecektir . para icin sizi olmaniz gerekmeyen bir isleme sokmayacaktirEvet sonucu olan paylaşım izin olan hastaları bana da gösterdi ozan bey benim güvenim var fakat kendi içimde biraz korkuyorum sanırım bayanların fikrini merak ettim
Kendisine gidin fotograflar ile sizi aydinlatacaktir bence .Öncelikle görmem lazım başarısını bir başkasında
Yakınımda olsa gitmeyi isterdimKendisine gidin fotograflar ile sizi aydinlatacaktir bence .
Merhaba doktor seciminiz cok dogru birnsecim olmus bence . 3 yil once kendisine orta yuz germe yaptirdim . en az 10 yas attim diyebilirim . operasyondan sonra tabi biraz sikintili bir surec geciyor fakat soylediginin aksine hicbir sey olmadi . odem morluk klasik olasi seyler iste . bende yakin zamanda gittim tekrar yag enjeksiyonu icin. arastirmalarim sonucu cok mantikli geldi yag enjeksiyonu . doktorunuz ilr gorusun o sizi dogru yonlendireecktirArkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Ben endoskopik orta yuz germe ameliyati olmus biri olarak kendisine kesinlikle hem bu ameliyati hem doktoru kesinlikle oneririm . yuz estetiginde cok basarilara imza atmis ve hala kendini yurt disinda aldigi egitim ile gelistirmeye devam eden biriMerabalar oncelikle bende dusunuyirum ayni doktoru arastiriyirum eger olursaniz lutfen bilgilendirin olur mu
Daha önce ne operasyonu gecirdiniz acabaBende ugrayacagim kendisine 3 yil once yag enjeksiyonu arkasindan supee bir nanofat uygulamasi yapti . artik yas 50 yuz germe istiyor zaten asago yukari bu yaslarda olmasi gerekiyor tabi bu zamana kadar kucuk islemler oldum . en azindan boyle ciddi bir operasyonda doktorumu bulmus oldum ☺
Nano fatten fayda görüyosunuz sanırım yüz germe için ne zamanı bekleyeceksinizYag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .
Nano fatten fayda görüyosunuz sanırım yüz germe için ne zamanı bekleyeceksiniz[/QUOTE
Suan 50 yasindayim birnkac yil daha beni mitlu edecegini soyledi doktorum ..cily yasim iyi gorunuyormus .
Ben ne yüzler gördüm hiç ameliyat olduğu belli bile değildi...
Sadece dinlenmiş görüntüsü vardı.
Sanırım tekniğe göre değişiyor.
Siz sonuctan memnun degilmisiniz? Kime ameliyat oldunuz?Yuzunu guzelse cok takmayin bence benim gibi olursunuz sonra
Sizde mi ozan beye oldunuz ?Ben oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten
Bu arada Istanbuldan önerebileceginiz doktorlar varmi özellikle germe ameliyatlarinda ve endoskopik ka kaldirma ameliyati icin ?[/İstanbul’da iyi nir doktor var yüz germede ancak fiyat İçin mini 20 bin tam yüz germe için 40 bin tl dedi