Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriy
Merhaba ben 4 yil once endoskopik yuz germe ameliyati oldum ankarada ozan bitik e . tavsiye ederim hem guven verici tavri hem sempatik hali ile rahatlatiyor insani . zaten bir gittikten sonra yuz estetigi hakkinda tum ihtiyaclariniz icin tekrar tekrar gitmek isteyeceksiniz

Biraz daha sarkıp öyle gideyim
Elimden geldiğince direniyorum sarkmalara 35 yaşındayım
Bir beş sene daha dayanırım galiba :KK54:
Biraz daha sarkıp öyle gideyim
Elimden geldiğince direniyorum sarkmalara 35 yaşındayım
Bir beş sene daha dayanırım galiba :KK54:
Bence ozan bey ile gorusun yuz germeyi minik dokunuslar ile yillar sonraya atabilir .

Evet sonucu olan paylaşım izin olan hastaları bana da gösterdi ozan bey benim güvenim var fakat kendi içimde biraz korkuyorum sanırım bayanların fikrini merak ettim
Bence yasiniz cok genc yuz germe icin benimde en az sizin kadar sikintim vardi bana yag enjeksiyonu yapti suan cok iyi durumdayim . yakinlarda da 2. nanofati yaptiracagim 2 aylik donemdeyim . yuzumden cok memnunum 40 yasindayim resmen 30 lu yaslara dondum . bir de cilt soyucu olarak aknelicy diye bir ilac onermisti onu da 6 ay kullandim cildim iyice piril piril oldu . bence gorusmeye gidin sizi dogru yonlendirecektir . para icin sizi olmaniz gerekmeyen bir isleme sokmayacaktir

Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba doktor seciminiz cok dogru birnsecim olmus bence . 3 yil once kendisine orta yuz germe yaptirdim . en az 10 yas attim diyebilirim . operasyondan sonra tabi biraz sikintili bir surec geciyor fakat soylediginin aksine hicbir sey olmadi . odem morluk klasik olasi seyler iste . bende yakin zamanda gittim tekrar yag enjeksiyonu icin. arastirmalarim sonucu cok mantikli geldi yag enjeksiyonu . doktorunuz ilr gorusun o sizi dogru yonlendireecktir

Merabalar oncelikle bende dusunuyirum ayni doktoru arastiriyirum eger olursaniz lutfen bilgilendirin olur mu
Ben endoskopik orta yuz germe ameliyati olmus biri olarak kendisine kesinlikle hem bu ameliyati hem doktoru kesinlikle oneririm . yuz estetiginde cok basarilara imza atmis ve hala kendini yurt disinda aldigi egitim ile gelistirmeye devam eden biri

Merhabalar,
Istanbul'da yuz germe operasyonu icin kimi onerirsiniz? Bundan 4-5 yil once Levent Coskun Tasci'ya gidi bolgesinden lazer lipo olmustum. Fakat maalesef 2-3 yil icinde sarkma oldu, su anda o bolge icin gerdirme yapmaktan baska carem kalmadi. Doktor onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

Bende ugrayacagim kendisine 3 yil once yag enjeksiyonu arkasindan supee bir nanofat uygulamasi yapti . artik yas 50 yuz germe istiyor zaten asago yukari bu yaslarda olmasi gerekiyor tabi bu zamana kadar kucuk islemler oldum . en azindan boyle ciddi bir operasyonda doktorumu bulmus oldum ☺

Bende ugrayacagim kendisine 3 yil once yag enjeksiyonu arkasindan supee bir nanofat uygulamasi yapti . artik yas 50 yuz germe istiyor zaten asago yukari bu yaslarda olmasi gerekiyor tabi bu zamana kadar kucuk islemler oldum . en azindan boyle ciddi bir operasyonda doktorumu bulmus oldum ☺
Daha önce ne operasyonu gecirdiniz acaba

Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .

Yag enjeksiyonu ve nanofat yaptirdim oncelerinde prp , rf gibi minik islemler yaptirdim ama mutlu olmamistim. Persembe gunu nanofat yaptirdim tekrar bu islemi cok seviyorum . yuz germe icin biraz daha bekleyelim dedi doktorum .
Nano fatten fayda görüyosunuz sanırım yüz germe için ne zamanı bekleyeceksiniz

Bence mutlu degilseniz yaptirin tabi . ben bahsettigniz doktora goz kapagi ve gogus kucultme ameliyati oldum cok memnun kaldim . umarim guzel sonuclar alirsiniz

Ben ne yüzler gördüm hiç ameliyat olduğu belli bile değildi...
Sadece dinlenmiş görüntüsü vardı.
Sanırım tekniğe göre değişiyor.

Merhaba siz ameliyat olan kimleri gördünüz daha dogrusu hangi doktorlarin sonuclarini begendiniz? Istanbuldan önerebileceginiz biri var mi?

Yuzunu guzelse cok takmayin bence benim gibi olursunuz sonra
Siz sonuctan memnun degilmisiniz? Kime ameliyat oldunuz?

Ben oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten
Sizde mi ozan beye oldunuz ?

Bu arada Istanbuldan önerebileceginiz doktorlar varmi özellikle germe ameliyatlarinda ve endoskopik ka kaldirma ameliyati icin ?

Merbaba İstanbul’da Bir doktorla görüştüm mini yüz germe 20
Bin tam yüz germe 40
Bin tl dedi asistanıöyle çok ünlü bir doktor da değil kendini yeni tanıtmaya çalışıyor şaka gibi bu fiyatlar normalmi

X