Canım öncelikle kararın hayırlı olsun. Ben de kendisine karın germe ameliyatı oldum çok memnun kaldım şimdi de yüz germe ameliyatı düşünüyorum bi kaç ay sonrasına konuştuk.Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Kesinlikle hayır
Müdahale edilmiş şekil yapay duruyor orjinalliğini kaybediyor
Yüzüm bu haldeyken cidden atamam yakinlari olanlar varsa diye merak ettim ameliyat taruhide yaklaştı yaşım 40 kusur fakat agiz kenarlarim cok asiri sarktı yani yuzumde üzüntülü bir ifade var doktor bey bana cokca örnek gosterdi ama yinede korkuyorum ameliyattan sanirimİşini bilen birisine olun. Ayrıca foto ekleyin ki doğru yorumlar sizin isığıniz olsun.
ameliyat sonrasi mutlaka yazarim buraya diye düşünüyorumMerabalar oncelikle bende dusunuyirum ayni doktoru arastiriyirum eger olursaniz lutfen bilgilendirin olur mu
Yüzüm bu haldeyken cidden atamam yakinlari olanlar varsa diye merak ettim ameliyat taruhide yaklaştı yaşım 40 kusur fakat agiz kenarlarim cok asiri sarktı yani yuzumde üzüntülü bir ifade var doktor bey bana cokca örnek gosterdi ama yinede korkuyorum ameliyattan sanirim
Artık aynaya bakınca bile bunalti geliyor buraya nasıl atimBir bolumunu de mi atamazsiniz?
Artık aynaya bakınca bile bunalti geliyor buraya nasıl atim
Israr etmesene hepiiBir bolumunu de mi atamazsiniz?
Israr etmesene hepii
Ben atarım sana kendi fotomu
E bir beş altı seneye araştırmalara gireceğimSen de mi ameliyat olacaksin? :)
Yuzunu guzelse cok takmayin bence benim gibi olursunuz sonraE bir beş altı seneye araştırmalara gireceğim
Yolun yarısındayım
Yüzüm genç kalsın sarkmasın diye,yapmayacağım şey Yok
Yani şey ..ok sür deseler sürecem o derecetakıntılıyım