- 28 Ocak 2019
- 1
- 0
- 60
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyoru
slmMerhaba, bende 15 gün sonra Ozan Bey'e ameliyat olacağım.Derin plan yüz germe ve alt üst göz kapağı ameliyatı olacak. Henüz yüz yüze görüşmedim ama şehir dışından gideceğim için iki gün içerisinde hem görmüş hem de ameliyatımı yapacak. Fakat çok korkuyorum açıkçası. siz bu ameliyatı olduysanız beni nasıl bir süreç bekliyor? Siz sonuçtan memnun kaldınız mı? Ağrı oluyor mu? Sonuç ta ciddi bedeller ödeniyor, hem sağlık hem maddi anlamda.. Bu yüzden ameliyat olmuş biri olarak düşünceleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli..
Merhaba ben de Tunç tiryaki ile yüz germe hakkında görüştüm bana tüm yüz kök hücre ve endolifting önerdi tabi bu uygulama çok kalıcı değil kararsızım hiç bir doktor bana yüz germe önermedi fakat Ozan bitik şiddetle derin plan germe öneriyorYüz germe ameliyatımı Tunç Tiryaki ye oldum. Aşırı doğal ve çok güzel. Ilk haftalar biraz agrım ve şişkinliğin oldu ama sonrasında düzeldi herşey. Çok doğal.
Yüz germe ameliyatımı Tunç Tiryaki ye oldum. Aşırı doğal ve çok güzel. Ilk haftalar biraz agrım ve şişkinliğin oldu ama sonrasında düzeldi herşey. Çok doğal.
Sizin mesajınızı okuduktan sonra Tunç Tiryaki ile görüşmeye gittim bana 43 hafta Lifting ameliyatı önerdi fakat etkisi ikisine de geçiyor samanla karışık Keşke siz daha detaylı GörüşebilecekYüz germe ameliyatımı Tunç Tiryaki ye oldum. Aşırı doğal ve çok güzel. Ilk haftalar biraz agrım ve şişkinliğin oldu ama sonrasında düzeldi herşey. Çok doğal.
Mini lifting yaptı bir arkadaşıma süper oldu. Bana da endolifting ve yağ yaptı geçerse etkisi minilift yaptirirm ne derse yaptırırım cunki çok doğal yapıyor. Herşeyin etkisi zamanla geçiyor çünkü yaşlanma devam ediyor. Siz kaç yaşındasınız? Ben tanınmış biriyim o yüzden fotoğraf paylaşamıyorum. Kusura bakmaMerhaba ben de Tunç tiryaki ile yüz germe hakkında görüştüm bana tüm yüz kök hücre ve endolifting önerdi tabi bu uygulama çok kalıcı değil kararsızım hiç bir doktor bana yüz germe önermedi fakat Ozan bitik şiddetle derin plan germe öneriyor
Sizin mesajınızı okuduktan sonra Tunç Tiryaki ile görüşmeye gittim bana 43 hafta Lifting ameliyatı önerdi fakat etkisi ikisine de geçiyor samanla karışık Keşke siz daha detaylı Görüşebilecek
Merhaba,Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum iyi bir doktor buldum ozan bitik adında il dışından geliyorum amkaraya ameliyat tarihi aldım yüz germe için ne diyorsunuz ? Önerileriniz varmi? Yüzümde çok aşırı sarkma var olduğumdan çok daha yaşlı gösteriyor beni lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
37 yaş yüz germe ameliyatı için çoook erken değil mi? Ben yaptırdığım ameliyattan çok meemnunum doktor da yakınım filan değil. Keşke yakınım olsaydı fiyatları hic de ucuz değilMerhabalar. Arkadaş ameliyat sonrasini bizimle paylaşsa cok mutlu olurum. Ben de 37 yasindayim ve yuz germeyi dusunuyorum. Bence bu hayati karari 40'tan sonra almaliyiz tabiki de farkli acil saglikla ilgili sebeplerimiz olmadigi surece. Cok korkuyorum acikcasi, bildigim kadariyla kulak yani ve sac icinden deri kesiliyor. Aslinda en zor is ise dogru doktoru bulmaktir fakat her biri de yakinlarina kendi reklamini yaptirdigi icin biz de yanlis secimlerde bulunabiliyoruz.. gercekten ameliyat olup tecrubesini paylasacak olan arkadaslar varsa lutfen yazsin
Ben oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten
[/QUOT
Merhaba yuz boyun germe ameliyati oldum ben de. 1. Ayindayim ve h
Merhaba. Su an durumunuz nasil? Ben yaptirali 1 ay oldu daha. Ama cok mutsuzum ne zaman tam olarak duzeldinizArkadaslar konuyu açtıktan iki gun sonra ameliyat oldum ameliyatın ikinci haftasindayim çok endiseliydim su an biraz daha yiyim dikislerim alındı sonucu bekliyorum merakla hepinize teşekkür ederim güzel görüşleriniz icin
Hangi dr.acaba kac lira odedinizBen oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten
Merhaba bende Ercan karacaogluna düşüyorum.suan ne durumdasinz sonuç sizi tatmin etti miArkadaşlar merhaba. Arastırma yaparken bu siteyi çok kullandım. Vefa borcumu ödemek için süreci sizinle paylasacagım.
Yüz germe gıdı lipo ve alt göz kapagı opr birlikte oldum. İlk gece hastanede kaldım. İkinci gün çıkış verdiler. Agrı sancı sızı hiççç olmadı. Amaa o ödemlerrrr. İnt sitelerinde dr lar 2/3 haftaada ödemler gecer diyor ya yok öle bir şey. 1 ay boyunca başımı büyük bir şal ile örtüp gözlük takarak çıkabldim. 1. Ayı bi iki gün geçtikten sonra sapka ve gözlükle idare ettim. Şu an 1.5 ay oldu hala şişlik var ama kilo almış gibi gözüküyor ve dışarı şapkasız çıkabiliyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ben 42 yaşındayım antalyada yaptırdım opr 26 bin odedim
Kime yaptırdınız şişliklerin tamamen geçmesi ne kadar sürüyorArkadaşlar merhaba. Arastırma yaparken bu siteyi çok kullandım. Vefa borcumu ödemek için süreci sizinle paylasacagım.
Yüz germe gıdı lipo ve alt göz kapagı opr birlikte oldum. İlk gece hastanede kaldım. İkinci gün çıkış verdiler. Agrı sancı sızı hiççç olmadı. Amaa o ödemlerrrr. İnt sitelerinde dr lar 2/3 haftaada ödemler gecer diyor ya yok öle bir şey. 1 ay boyunca başımı büyük bir şal ile örtüp gözlük takarak çıkabldim. 1. Ayı bi iki gün geçtikten sonra sapka ve gözlükle idare ettim. Şu an 1.5 ay oldu hala şişlik var ama kilo almış gibi gözüküyor ve dışarı şapkasız çıkabiliyorum. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim. Ben 42 yaşındayım antalyada yaptırdım opr 26 bin odedim
Merhaba dr atilla fesli.Kime yaptırdınız şişliklerin tamamen geçmesi ne kadar sürüyor
Merhaba degisim var evet ama hala tombul yuzum tam oturmadiMerhaba bende Ercan karacaogluna düşüyorum.suan ne durumdasinz sonuç sizi tatmin etti mi
Cvp için teşekkür ederim samimiyetime güveniyorum sonuçtan memnun msnz tavsiye eder msinz?Merhaba degisim var evet ama hala tombul yuzum tam oturmadi
Merhaba yüz germe ameliyatı oldunuzmıCanım öncelikle kararın hayırlı olsun. Ben de kendisine karın germe ameliyatı oldum çok memnun kaldım şimdi de yüz germe ameliyatı düşünüyorum bi kaç ay sonrasına konuştuk.
Yalnız sizin teknik ne acaba, orta yüz germe mi klasik mi, endoskopik mi?
Yaş kaç? Bir de resim görebilirmiyim özelden atarsanız sevinirim karşılaştırma yapmak için...
Ben de sizi izlemeye alırım resimlerime bakarsınız...
Teşekkürler.