Daha önce bir forumda daha yazmıştım foto istemiştiler ben doktoruma paylastırdım instagramda profili açıktı keşfete düştü falan dünürlerim gördü cok rahatsız oldum paylaşmıyorum fotograf ama eski haliyle cok belirgin bir fark var yine aynı ameliyatı yaptıranlarında fotoları var dr mun instagramında nası bir fark oldugu ordada var bakın istersenizKaç yaşındasın memnun kaldınmı
Bir de foto atarmısın rica etsem özelden
Bende pro öncesi sonrasını atayım sana
Anladım canım haklısınDaha önce bir forumda daha yazmıştım foto istemiştiler ben doktoruma paylastırdım instagramda profili açıktı keşfete düştü falan dünürlerim gördü cok rahatsız oldum paylaşmıyorum fotograf ama eski haliyle cok belirgin bir fark var yine aynı ameliyatı yaptıranlarında fotoları var dr mun instagramında nası bir fark oldugu ordada var bakın isterseniz
Canım merhaba, sizin nasıl bir işlem yapılacak? Dolgu alınacak demiş siniz peki dolgu alınınca yerine ne koyulacak yağ dolgusu mu?Merhaba. Bende Ozan bey e 1 aya kadar ameliyat olacağım. Benimkisi yüz Germen biraz daha farklı. Yüzümde kalıcı dolgu var ve o alınacak. Kendisi hakkında çok olumlu yorumlar okudum ve ben istanbuldan gelecegim ameliyat olmak için. Yüz Germe ile ilgili endişeniz olmasın. Teyzem 7 sene önce oldu ve hiç yapay bir görüntü olmadı. 15 yaş geriye döndü kendisi
Merhaba. Dolgu elmacık kemiğinde ve göz altında. Oralarda bir boşluk oluşacak tabi. Alt yüz biraz kaldıracak söylediği kadari ile. Tabi ben henüz yüz yüze görüşme yapamadımCanım merhaba, sizin nasıl bir işlem yapılacak? Dolgu alınacak demiş siniz peki dolgu alınınca yerine ne koyulacak yağ dolgusu mu?
Teyzem orta yüz germe alın germe ve badem göz estetiği yapıldı. Başka bir Dr yapmıştıTeyzenize hangi işlemler yapılmıştı , yine ozan bey mi yaptı?
Merhaba. Dolgu elmacık kemiğinde ve göz altında. Oralarda bir boşluk oluşacak tabi. Alt yüz biraz kaldıracak söylediği kadari ile. Tabi ben henüz yüz yüze görüşme yapamadım
Teşekkür ederim cevap içinTeyzem orta yüz germe alın germe ve badem göz estetiği yapıldı. Başka bir Dr yapmıştı
Sizin yüz ameliyatıniçin tekniği konuştunuzmu acabaMerhaba. Bende Ozan bey e 1 aya kadar ameliyat olacağım. Benimkisi yüz Germen biraz daha farklı. Yüzümde kalıcı dolgu var ve o alınacak. Kendisi hakkında çok olumlu yorumlar okudum ve ben istanbuldan gelecegim ameliyat olmak için. Yüz Germe ile ilgili endişeniz olmasın. Teyzem 7 sene önce oldu ve hiç yapay bir görüntü olmadı. 15 yaş geriye döndü kendisi
Yüzyüze gelemedigimiz için tam konuşmadik. Ancak yüz germe için çok erken olduğunu söyledi. Fakat dolgu alınınca oluşan boşluğu giderken için alt yanaktan yağı yukarı kaldiracagini anlattı. Bu da orta tuz germe gibi bişey olacak sanirimSizin yüz ameliyatıniçin tekniği konuştunuzmu acaba
Aslında en basta bende öyle düşünmüştüm ama ödemi cok fazla oluyormuş o yüzden cok ısrarcı olmadım inşallah güzel olur sizinkideYüzyüze gelemedigimiz için tam konuşmadik. Ancak yüz germe için çok erken olduğunu söyledi. Fakat dolgu alınınca oluşan boşluğu giderken için alt yanaktan yağı yukarı kaldiracagini anlattı. Bu da orta tuz germe gibi bişey olacak sanirim
Ameliyat oldunuz mu acabaMerhaba. Bende Ozan bey e 1 aya kadar ameliyat olacağım. Benimkisi yüz Germen biraz daha farklı. Yüzümde kalıcı dolgu var ve o alınacak. Kendisi hakkında çok olumlu yorumlar okudum ve ben istanbuldan gelecegim ameliyat olmak için. Yüz Germe ile ilgili endişeniz olmasın. Teyzem 7 sene önce oldu ve hiç yapay bir görüntü olmadı. 15 yaş geriye döndü kendisi
Bende ameliyat olmadan önce çok uğraştım böyle şeylerle gerçekten hiçbir ise yaramiyor boşa para kaybibenım yüzümde değil ama boynumda biraz esneme var hanımlar
mezoliftıng yaptırdım ama hiçbir işe yaramadı , şuan bitkilerle ve yumurta akıyla pleenıg yapıyorum ,
ama ileride muahakkak bu ameliyatı yapptırmam gerekecek , umarım istediğiniz gibi çok güzel olur
Bende ameliyat olmadan önce çok uğraştım böyle şeylerle gerçekten hiçbir ise yaramiyor boşa para kaybi[/QU. bendecok doktor gezdim ama gercekten ozan beyin insanligina hayranim herseyi o kadar net o kadar iyi izah ediyor ki yaptiracagim her islemde gozum kapali kendimi emanet ediyorum ve burun ameliyati olmaya karar verdim kendisine
Bende ameliyat olmadan önce çok uğraştım böyle şeylerle gerçekten hiçbir ise yaramiyor boşa para kaybi
Çok sağolun. Umarım sizin gibi bende memnun kalırım. Benimki biraz zaruri bir hal ve korkuyorum açıkçası. Bir de küçük kızım var ına durumu nasıl izah edeceğim hiç bilmiyorumAslında en basta bende öyle düşünmüştüm ama ödemi cok fazla oluyormuş o yüzden cok ısrarcı olmadım inşallah güzel olur sizinkide
Hayır cunart3si görüşmem var ozan bey ile. Detayları konuşup uygunsa 9 hazirana gün alacagimAmeliyat oldunuz mu acaba
Merhaba canım çok çok geçmiş olsun. sizin adınıza sevindim umarım beklediğinizden daha güzel olur...Arkadaslar konuyu açtıktan iki gun sonra ameliyat oldum ameliyatın ikinci haftasindayim çok endiseliydim su an biraz daha yiyim dikislerim alındı sonucu bekliyorum merakla hepinize teşekkür ederim güzel görüşleriniz icin