Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

5 kasım cuma 45 dk
9 kasım salı 60 dk
10 kasım çarş 60 dk
11 kasım perşem 65 dk
herkese iyi akşamlar...

bende bir zamanlar yürüyerek formunu koruyanlardandım.
çok yememe ragmen kilo almıyordum ne zaman çocuk oldu eve kapandım şiştim 72 kiloyum. yürümek istiyorummmmmmmmm

Merhaba arkadaşlar. Ben de yürüyüşlere başladım ve size katılmak istiyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:KK71: Aynı zamanda çok katı olmayan bir diyete (liste uygulamıyorum ama kilo aldırıcı besinleri hayatımdan uzaklaştırmak diyelim) de başladım 3 gündür. Eski ideal kiloma dönmek için vereceğim 20 kg var, hepimize kolay gelsin:nazar:

16 Kasım - 1 saat yürüdüm:KK68:

ibzxuv.gif

Gurbetgüzeli tebrik ederim canım... İşte fark ortada topu topu 10 kg belki ama kilolar azaldıkça insan olduğundan da az gösteriyor.

17 Kasım - 30 dakika
18 Kasım - yürümedim
19 Kasım - 1 saat
20 Kasım - 30 dakika

Merhaba kızlar...
Ben de bir süredir eve aldığımız koşu bandıyla düzenli olarak yürümeye başladım.
beni de aranıza alır mısınız :)
Dengeli beslenmeye de çalışıyorum bununla ilgili başka bir topikte de yazıyorum, sorun olmaz sanırım?

akrep33 bende hoşgeldim mi?
tuhaf bi şekilde kendimi görünmez hissetmeye başladım da:)

Son düzenleme:
21-22-23 Kasımda biraz rahatsızdım o yüzden yürüyemedim :KK25:

24 Kasım - 40 dakika
25 Kasım - 30 dakika

iyi yürüyüşler kıslar ..
dışarda artık fazla yürünmüyor . yürüsemde buraya yazacak kadar deyil ....:KK6:
egecim hoşgeldin takrardan ....:nazar:

Gurbetgüzeli tebrik ederim canım... İşte fark ortada topu topu 10 kg belki ama kilolar azaldıkça insan olduğundan da az gösteriyor.

17 Kasım - 30 dakika
18 Kasım - yürümedim
19 Kasım - 1 saat
20 Kasım - 30 dakika
kiz 10 kilomu azmi goruyonnn valla o kadar hafifledimkii anlatamammmmm:KK52:

kiz 10 kilomu azmi goruyonnn valla o kadar hafifledimkii anlatamammmmm:KK52:

Vermesi zor bilmez miyim... İnsan zayıfladıkça verdiği kilo daha belli oluyor demek istedim yani:21: Mesela 100 kg bir insan 20 kg verse çok aşırı belli olmuyor ama 70 kg bir insan verdi miydi sanki 57-58 görünebiliyor...

29 Kasım - 60 dakika

Kıslar bende yürüyüş yapıyorum hergün 40 dk ve diyet. Siz sadece yürüyüşmü yapıyorsunuz acaba?

X