Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

29 eylül (gün boyu toplam ).......180 dk .yürüyüş ....45 dk pilates..15dk ayrobik ....
30 eylül ....40 dk yürüyüş .....40 dk pilates......

eylül ayınıda bitirdik böylece ....

akrepcim top sende .

Son düzenleme:
selam şekerler, beni de alın aranıza :)
kendimi tanıtayım:
obur, şişko, iştahı hiç tükenmeyen, mide kapasitesi fazla, hipotiroitli ve hareketsiiz yapıda bir hanfendiyim :) 76buçuk kilocuk var üstümde. bir de hamile kalırsam üstüne tuz biber olur, offf, bebeğim olsun istiyorum ben de...
bugün bir saatten fazla yürüdüm iyi haber,
kötü olansa, içimde ne olursa olsun yeme isteği kendini aştı, felaket!
özellikle, tatlı şekerli hamur işi ne varsa sevmesem de olur maksat oburluk olsun ay çok utandım bunları söylerken
hayatımda belli dönüm noktaları var 70'lerden 50'lere indiğim,
öyle bir an gelsin istiyorum yine yemek de neymiş istemiyorum ''diyebildiğim'' bir lokmacık şeyle doyduğum günleri özledim, ama olmuyor neden?
kilocukları vermek istiyorum ama yemeğin başına oturunca herşeyleri unutuveriyorum bir anda: sağlığımı, kendimi, kocamı, gebeliği... her şeyi... dünyada en tatlı şey yemek yemek gibi geliyor bana nedendir bilmem çok fazla keyif alıyorum ben bu işten :)

canım ne durumdasın, yürüyüş yanında beslenmene dikkat ediyo musun? ben yeni başladım yürüyüşe :)

evet canım dıkkat edıyorum .yürüyüşün yanında nıvea body aerobik cd den fıtness yapıyorum.:)
4 hafta oldu 4 kılo verdim:kedi:

çikolatam bu sitede zayıflayanların resmimleri var.onlara bakarsan motive olursun.benim ne zaman yeme isteğim artsa o resımlere bakıp motıve oluyorum.bende zayıflayabılırım diyorum ve hırslanıyorum:lepi:
ayrıca burda zayıfalama takımları var.onlarıda tavsıye ederım .

süpersin ya... tebrik ederim haftada 1 kilo, çok sağlıklı :)
ben de verebilirim demi :)

verirsin tabi.benden neyın eksık.hepımız aynıyız.ınan benımde ıstahım bi acıktıkı anlatamam.ama aynaya bakınca mutlu değildim.tam 4 aydır dıyet yapmak ıstıyordum yapamıyordum bır türlü .dayanamayıp bozuyordum.en son burdaki diyet ile ılgılı herseyı okudum zayıflayanların resımlerıne baktım bi gaza geldim.bi başladım allaha sukur bırakmadımda.ınş. bırakmayacam.zaten 1 hafta sonra alışıyorsun.

sende benim gibisin bak.mutlaka cuma takımlarından bırıne gır.onların cok faydasını goreceksın.

hoşgeldin çikolata ..

hoşbuldum :)
bugün de 75 dakika yürüdüm,
benim yürüyüş sürelerim de dahil ediliyo demi listeye :)

ben de bırakmıycam inşallah :) hep beraber kurtulucaz bu ağırlıklardan.

hoşbuldum :)
bugün de 75 dakika yürüdüm,
benim yürüyüş sürelerim de dahil ediliyo demi listeye :)

ben de bırakmıycam inşallah :) hep beraber kurtulucaz bu ağırlıklardan.
aylık hesaplanıyor . ayın birinden itibaren ...
bu iş akrebimindi ama ortalarda yok ...kaydirigubbakcemile

maksat yarış deyil aslında buraya yazmak yürümeye vesile oluyor ..olumunekankayizsmile

iyi akşamlar ....

1 ekim .....60 dk yürüyüş ....40 dk pilates....
2 ekim .....95 dk yürüyüş ...20 dk pilates...
3.ekim .....yok....
4 ekim .....30 dk yürüyüş ..
5.ekim .....yok....... 30 dk pilates.
6 ekim ......90 dk yürüyüş .. 40 dk pilates....

geldim kızlar şu listeleri toparlamaya başlıyayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…