• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

bende katılmak istiyorum ama ben leslie ile yürücem olurmu kabul ediyormusunuz benide aranıza kaydirigubbakcemile2

4 eylül 80 dk ile başladım...
5 eylül 80 dk
6 eylül 75 dk
7 eylül 75 dk
8 eylül 140 dk yürüdüm...
devamı gelicek :)

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

yürüyüşü bıraktım...
liste yapmayı daa..delikafadulden

ben de bugün aranıza katılıyorum. 65 kilo 1.63 boyundayım.ben de 55 kiloya inmek istiyorum. yürüyüşlere bugün başlayacağım. inşaalah zayıflarım. desteklerinizi bekliyorum. :)yarın kaç dakika yürüdüğümü yazacağım :)

ben de bugün aranıza katılıyorum. 65 kilo 1.63 boyundayım.ben de 55 kiloya inmek istiyorum. yürüyüşlere bugün başlayacağım. inşaalah zayıflarım. desteklerinizi bekliyorum. :)yarın kaç dakika yürüdüğümü yazacağım :)

hoşgeldin canım a.s.

19 ve 20 ekim 30 ar dk

Ben aslında çalışıyorum ve çalışırken hep oturuyorum. yürümeyide birazcık bundan dolayı istiyorum. oturarak genişlediğmi hissediyorum.çok fazla veremesen bile korumam gerekiyor.biraz önce kronometremi açtım işletmenin etrafını hızlı adımlarla yürüdüm 15 dk olmuş ama olsun akşam da mahallede turlamayı düşünüyorum. bunu tabi ki yavaş yavaş artıracağım yarın ağrılar çekmemek için. tabi ki evde bir de ip atlamayı düşünüyorum :)

Ben aslında çalışıyorum ve çalışırken hep oturuyorum. yürümeyide birazcık bundan dolayı istiyorum. oturarak genişlediğmi hissediyorum.çok fazla veremesen bile korumam gerekiyor.biraz önce kronometremi açtım işletmenin etrafını hızlı adımlarla yürüdüm 15 dk olmuş ama olsun akşam da mahallede turlamayı düşünüyorum. bunu tabi ki yavaş yavaş artıracağım yarın ağrılar çekmemek için. tabi ki evde bir de ip atlamayı düşünüyorum :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:

21 eylül 30 dk

selam kıslar .
havalar yagışlı eskisi kadar yürüyemesemde yinede yürüyorum ...
bir ara toparlar yazarım ..

iyi akşamlar ....

kızlar kılom 72,8 1 hafta sonra bakalım yuruyusle kac kg olacagım ben kosu bandında 5.5---6 hızla yuruyorum.

21 ekim 25dk+45 dk toplam 70dk
22 ekim 20dk+25dk+20 dk toplam 65 dk
23 ekim10dk+50 dk toplam 60dk

29 ekim bildirim yaparım

23 ekim 30 dk / 24 ekim 120 dk :lepi:

26 eylül 30 dk bayanssulusmile

Back