- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
hoş geldin ...
hoşbuldum merhaba :) bugünde 1 buçuk saat yürüdüm ama ayakkkabı ayağımı vurdu hızımı artırtıramadım hatta dünden daha yavaş yürüdüm galibahoşgeldin canım aramızavereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkishoş bulduk :))
yürüyüşe başladığımdan beri 4 kilo verdim şakkıdı
3. haftamdayım
şu boğazımı biraz daha tutabilsem çok güzel olcak boshayallersmile
hoşbuldum merhaba :) bugünde 1 buçuk saat yürüdüm ama ayakkkabı ayağımı vurdu hızımı artırtıramadım hatta dünden daha yavaş yürüdüm galiba
slm kızlar aranıza döndüm tekrar..bebişi kaybettik malesef...hayırlısı inşallah neyse yürüyüşlerime tekrar başladım bugün tekrar bildirim yapmaya devam:)))
15 haziran 50 dk:)))))
yaklaşık 1 haftadır yürüyemediğim için hamlamışım fazla dayanamadım...yarından tezi yok tekrar 70 dk ya ulaşırım:)))
hepimize kolay geleee...
bu arada aeben cim valaaa tebrik ediyorum yeni hedefin de hayırlı olsun canım :lepi:
hoşgeldin canım
bebişe üzüldüm ama hayırlısı artık..
senin sağlığın daha önemli sonuçta
hamlığın çabuk geçer merak etme şeker
güle gitgel gemze.....opuyorumnanaktanarkadaşlar ben çok kötü hastalandım boğazım enfeksiyon kapmış
kaç gündür yürüyüş yapamıyorum ve pazartesi bitlise gidiyorum
1 buçuk veya 2 ay yokum yürüyüş bakımından üzülüyürüm ama
çocukların tatile ihtiyacı var döndüyümde inşallah tekrar yürüyüşe
devam verdiyim kiloları almam inşallah bu arada görüşmek üzere
bol yürüyüşler hatunlarpuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:hayırlısı olsun canım üzülme .... ilerde hayırlısı buymuş diyceksin belki .:1hug:slm kızlar aranıza döndüm tekrar..bebişi kaybettik malesef...hayırlısı inşallah neyse yürüyüşlerime tekrar başladım bugün tekrar bildirim yapmaya devam:)))
15 haziran 50 dk:)))))
yaklaşık 1 haftadır yürüyemediğim için hamlamışım fazla dayanamadım...yarından tezi yok tekrar 70 dk ya ulaşırım:)))
hepimize kolay geleee...
bu arada aeben cim valaaa tebrik ediyorum yeni hedefin de hayırlı olsun canım :lepi:
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanCanım benim boyum 1.59, ama bazı eczanelerde 1.60 çıkıyorum. Hesap yaparken 1.59 alıyorum her ihtimale karşı :) O yüzden 50 kilo az değil canım. Daha çocuk falan yokken olabildiğince vereyim de sonra rahat edeyim. 3 çocuklu olunca 58 kilo ballı kaymak tabi :teytey:
Hadi bakalım son 2 kilon :lepi:
:çok üzgünüm:hayırlısı olsun canım üzülme .... ilerde hayırlısı buymuş diyceksin belki .:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?