Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

KiZlar herkes vermis Tebrik ediyorum,Benim reglim basladigi icin kilo bildirimi yapamayacagim, degil vermek fazla bile cikiyorum:a015azar gunu bende yuruyemedim.

22 mart pazartesi başlangıç

akrep33 --------- 72.9 aynı 71.4
cemrem --------- 78

chemes --------- 54.6 54.3 53.9

balperisi ---------- 58.8 58.8

izmirli82 ---------- 63.5

5nisan
sukufe47 70
krishnamurti 67

Son düzenleme:
merhabalar ben bu topigin eski gediklerdenkaydirigubbakcemile3

bende aranıza katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz....a.s.

raporum efem .... ayın 1 den yazıyorum daha öncesi lazımsa kaydı var yazayım Akrebim .....

1 nisan:: perşembe .... 50 dk ..yürüyüş ..
2. nisan :: cuma ....... 40 dk. yürüyüş ...
3.nisan ... cumart........ yokkkk:mymeka: ama günün vardı evde dört döndüm ...buyrunnnnnnnnn
4.nisan ...pazar.........45.dk .yürüyüş ...
5.nisan .. pazart......80 dk.yürüyüş .....
6.nisan ...salı.......... 120 dk yürüyüş ....hihoyyyt

7. nisan .... çarş......80 dk ....

pazartesi kilom 63.100gr . efem .....kaydirigubbakcemile5a.s.

Son düzenleme:
Kızlar 2 gündür yürüyemiyorum havalar yağışlı:sinifsinif: evde agzersiz apıcam şimdi 40 dk.KİLOMDA HALAA 64 DURDU YAAkafamçokkarıştı BANA YARDIM EDİN KIRAMIYORUM BUNUUU.....

Kızlar 2 gündür yürüyemiyorum havalar yağışlı:sinifsinif: evde agzersiz apıcam şimdi 40 dk.KİLOMDA HALAA 64 DURDU YAAkafamçokkarıştı BANA YARDIM EDİN KIRAMIYORUM BUNUUU.....
canım yürüyüşle birlikte diyet yapmayıda denedinmi.? yapıyormusun ?

bebişin var sanıyorum emziriyormusun ?
sağlıklı bir diyet yapabilirsin ... madem kilo vermek istiyorsun .:1hug:

ne demek efem ne demek..
hoşgeldin safalar getirdinŞeniz
seninle daha bir şenlenicek grubumuz

mirmirmirmiröfff ya öfff ya bıktım yürüyüş +diyet ve hala kilom 70 ne olacak halim sabah iğrenç limon +ılık su +elma sirkesi hamur işi yeme kızartma yeme öğlen akşam yürü ve kilom aynı ayrıca sebze meyve tüket yine aynı yine aynı kilo vermem durdu sizce nerde hata yaptım eyvahedigeldismile

yardım
yardım günde en az 2 saat yürüyüş yapıyorum yazmayı unuttum
gruba 75 kilo ile katıldım
şu an 70 kiloyum ve kilo vermem durdu

şuküfem canım kilo bazen durur canım ama meraketme mutlaka inecektir .. ama önce nasıl beslendigin nasıl sspor yaptıgını incelemek lazım eger çok spar yapıyorsan bünye bunada alışır bazan şaşırt mak lazım ....

yardımcı olmak isterim ama burası yürüyüş topigi .....
başka bir guruba dahilmisin ...? yada montignac linkine gelirsen detaylı yardım edebiliriz sana ...opuyorumnanaktan

canım ben hem yürüyüş yapıyom +yemeklerime dikkat ediyom
yürüyüş grubundayımopuyorumnanaktan

canım ben hem yürüyüş yapıyom +yemeklerime dikkat ediyom
yürüyüş grubundayımopuyorumnanaktan
yürüyüş gurubunda oldugunu biliyorum canım ben diyet gurupları vs bahsetmiştim ..:1hug:

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar
günde 1 saaat kadar yürüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum umarım kilo veririm
büyük adımlarala yürüyorum ama çok hızlı tempoda değil sizce faydası olurmu

olur tabi canım olmaz olurmu
hoşgeldin aramıza şekerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…