canım yürüyüşle birlikte diyet yapmayıda denedinmi.? yapıyormusun ?Kızlar 2 gündür yürüyemiyorum havalar yağışlı:sinifsinif: evde agzersiz apıcam şimdi 40 dk.KİLOMDA HALAA 64 DURDU YAAkafamçokkarıştı BANA YARDIM EDİN KIRAMIYORUM BUNUUU.....
merhabalar ben bu topigin eski gediklerdenkaydirigubbakcemile3
bende aranıza katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz....a.s.
raporum efem .... ayın 1 den yazıyorum daha öncesi lazımsa kaydı var yazayım Akrebim .....
1 nisan:: perşembe .... 50 dk ..yürüyüş ..
2. nisan :: cuma ....... 40 dk. yürüyüş ...
3.nisan ... cumart........ yokkkk:mymeka: ama günün vardı evde dört döndüm ...buyrunnnnnnnnn
4.nisan ...pazar.........45.dk .yürüyüş ...
5.nisan .. pazart......80 dk.yürüyüş .....
6.nisan ...salı.......... 120 dk yürüyüş ....hihoyyyt
7. nisan .... çarş......80 dk ....
pazartesi kilom 63.100gr . efem .....kaydirigubbakcemile5a.s.
şuküfem canım kilo bazen durur canım ama meraketme mutlaka inecektir .. ama önce nasıl beslendigin nasıl sspor yaptıgını incelemek lazım eger çok spar yapıyorsan bünye bunada alışır bazan şaşırt mak lazım ....mirmirmirmiröfff ya öfff ya bıktım yürüyüş +diyet ve hala kilom 70 ne olacak halim sabah iğrenç limon +ılık su +elma sirkesi hamur işi yeme kızartma yeme öğlen akşam yürü ve kilom aynı ayrıca sebze meyve tüket yine aynı yine aynı kilo vermem durdu sizce nerde hata yaptım eyvahedigeldismile
olumunekankayizsmilea.s.ne demek efem ne demek..
hoşgeldin safalar getirdinŞeniz
seninle daha bir şenlenicek grubumuz
canım ben hem yürüyüş yapıyom +yemeklerime dikkat ediyomşuküfem canım kilo bazen durur canım ama meraketme mutlaka inecektir .. ama önce nasıl beslendigin nasıl sspor yaptıgını incelemek lazım eger çok spar yapıyorsan bünye bunada alışır bazan şaşırt mak lazım ....
yardımcı olmak isterim ama burası yürüyüş topigi .....
başka bir guruba dahilmisin ...? yada montignac linkine gelirsen detaylı yardım edebiliriz sana ...opuyorumnanaktan
yürüyüş gurubunda oldugunu biliyorum canım ben diyet gurupları vs bahsetmiştim ..:1hug:canım ben hem yürüyüş yapıyom +yemeklerime dikkat ediyom
yürüyüş grubundayımopuyorumnanaktan
bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar
günde 1 saaat kadar yürüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum umarım kilo veririm
büyük adımlarala yürüyorum ama çok hızlı tempoda değil sizce faydası olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?