• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

yürüyüş yapim derken bursa da havalar genelde kapalı bulutlu serin bi hava var arada güneş çıkıyo ama kısa sürüyor zaten epey serin şifayı kaptım :gitme:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

bugün havalar daha mı sıcak yürüyen arkadaşlar yazsın bugün bi kültür park yaptım sürekli yüremedim o yüzden yürüyüş 1 nisan 40 dak

kızlar bu grubu güncelleyeliim:)) ben 1 haftadır yapıyorum. günde 60 dk. tempolu yürüyüüş..hayd, kızlaaaarrr

:
kızlar bu grubu güncelleyeliim:)) ben 1 haftadır yapıyorum. günde 60 dk. tempolu yürüyüüş..hayd, kızlaaaarrr

merhaba şekerler bende epeydir yazamadım iş yoğunluğu çocukların yoğunluğu
derken fırsat buldukça
akşamları 1 saat
öğlen 30 dk yetermi bilmem boyum 1.74 kilom 73.5:oklava:

kizlar ben grupdan ayriliyorum cocuklar olunca illa hergün bisey cikiyo ve ben cikamiyorum yürüyüse o yüzden evde leslie yapicam

bugün havalar daha mı sıcak yürüyen arkadaşlar yazsın bugün bi kültür park yaptım sürekli yüremedim o yüzden yürüyüş 1 nisan 40 dak
bence de sanki daha bir sıcak gibi
haklısın şekerim..
yenilenmemiz lazımsositososito

:

merhaba şekerler bende epeydir yazamadım iş yoğunluğu çocukların yoğunluğu
derken fırsat buldukça
akşamları 1 saat
öğlen 30 dk yetermi bilmem boyum 1.74 kilom 73.5:oklava:

yeter tabiki tatlışım..

bugün 2 nisan yürüyüş 55 dak, herkes yürüyor ama anlaşılan sayfaya giren yok :sm_confused:

kızlar dün nete giremedim:( 45 dk yürüyüş yaptım ..bu gün hedefim 60 :) ayrıca 64 kiloyum hedefim 55

Selam kizlar giremedim bir kac gundur
1 nisan 30
2 nisan 30

Son düzenleme:
Pazartesi kilo bildirimi gunu degilmi? Benim regl basladi..Kilom fazla cikicak:a015:

3 nisan 90 dk
4 nisan 120 dk

önceki kilom 72.9
şimdi 71.4kaydirigubbakcemile2

1.5 kilo gitmiş:lepi:

ben de çok yoğundum bu hafta,iş aşk eğitim hayatı... yürüyemedim hiç. bugün başladım tekrar. 45 dk yürüdüm.
kilom da 53.9 du bu sabah.

şuan 67 kiloyum, pazar günü yüremedim, tembel teneke alsanaalsanasmile 5 nisan yürüyüş 60 dk

Back