- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.740
- 1.123
yürüyüş yapim derken bursa da havalar genelde kapalı bulutlu serin bi hava var arada güneş çıkıyo ama kısa sürüyor zaten epey serin şifayı kaptım :gitme:
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yürüyüş yapim derken bursa da havalar genelde kapalı bulutlu serin bi hava var arada güneş çıkıyo ama kısa sürüyor zaten epey serin şifayı kaptım :gitme:
kızlar bu grubu güncelleyeliim:)) ben 1 haftadır yapıyorum. günde 60 dk. tempolu yürüyüüş..hayd, kızlaaaarrr
kizlar ben grupdan ayriliyorum cocuklar olunca illa hergün bisey cikiyo ve ben cikamiyorum yürüyüse o yüzden evde leslie yapicam
bence de sanki daha bir sıcak gibibugün havalar daha mı sıcak yürüyen arkadaşlar yazsın bugün bi kültür park yaptım sürekli yüremedim o yüzden yürüyüş 1 nisan 40 dak
haklısın şekerim..kızlar bu grubu güncelleyeliim:)) ben 1 haftadır yapıyorum. günde 60 dk. tempolu yürüyüüş..hayd, kızlaaaarrr
:
merhaba şekerler bende epeydir yazamadım iş yoğunluğu çocukların yoğunluğu
derken fırsat buldukça
akşamları 1 saat
öğlen 30 dk yetermi bilmem boyum 1.74 kilom 73.5klava:
bugün 2 nisan yürüyüş 55 dak, herkes yürüyor ama anlaşılan sayfaya giren yok :sm_confused:
Pazartesi kilo bildirimi gunu degilmi? Benim regl basladi..Kilom fazla cikicak:a015:
evet canım kilo bildirimi günü
gelsin kilolaropuyorumnanaktan