Masallah baya uzun olacak desene anneye çekmişCanım, Beyza’nın boyu 164 cm civarlarında şu an kilosu da 66.500 lerde. Yemesine çok dikkat etmiyor ama bu hafta spora başladı. Bana çekmişvideoları açıp bacak, göbek falan çalışıyor maalesef bacakları da bana çekmiş. Tombul tombul Ah bu bacaklar bizim ailede genetik. Ama inat ettik ya gidecekler ya eriyecekler
Ne yaptın sennnnnnn, çok kıskandım ki
Gazladin beniNe yaptın sennnnnnn, çok kıskandım ki
Harika skorlarSelam herkese
Bugünden itibaren düzenli yürümeye başlıyorum.
Eşlik etmek isteyenler buyursun gelsin.
Hedefim günlük 3.000- 10.000 adım atmak.
Daha önce skor denemelerim olmuştu.
Eki Görüntüle 2748956
Eki Görüntüle 2749655
Arada diyeyim böyleGazladin beniGiTGide adım düşmüş dedin 3000 adımlarıma
Toplu attım bende
Bilirsin çok pis gaza gelme huyum vardır benim
Teşekkür ederimHarika skorlarbende günlük yürüyüşümü yapıyorum akşamları nasıl katılabilirim size
VooovArada diyeyim böyle
Ben de,
köyde de olsam 10.000 i tamamladım.
Hem de kayınvalidemin yanında,
biraz başını döndürmüş olabilirim ama
HoşbuldumTeşekkür ederimHoş geldiniz
Gün sonu bildirim yapabilirsiniz.sizi tanıyabilir miyiz?
Günaydıın
Memnun oldumHoşbuldum
Ben Fatma 22 yaşındayım Diyarbakırda yaşıyorum 82 kiloyum gebe kalmayı istiyorum sağlıklı bir gebelik geçirmek için biraz da kilo vermek istiyorumgünlük 6 bin 10 bin değişiyor adımım
1.67 boyum göbeyim çok fazla var basenim falan yokta boydan biraz belli olmuyor ama hep aldığım göbekten olduMemnun oldum
Bende 82.9 kiloydum bir zamanlar .
Allah gönlünüze göre versin.
Adımlar güzel
Boyunuz kaç?
Karbonhidrat azaltıp protein artirinca hallolur.1.67 boyum göbeyim çok fazla var basenim falan yokta boydan biraz belli olmuyor ama hep aldığım göbekten oldu
Mezura ile ölçüm yapıp gün olarak kaydedin.1.67 boyum göbeyim çok fazla var basenim falan yokta boydan biraz belli olmuyor ama hep aldığım göbekten oldu
Evet aslında o mantıklıMezura ile ölçüm yapıp gün olarak kaydedin.
O çok motive ediyor.
Ben ölçüm sonuçlarına göre 104 cm incelemiştim toplamda çok mutlu olmuştum
Neyse geç olsun güç olmasınEvet aslında o mantıklı
Ben akşamları yürüyorum sadece ve belime göbeğime streç bağlıyorum üstüne termal taytlardan giyiyorum bir ay gibi bir süredir yürüyorum baya fark etti küçülüyor gibi göbeğim keşke mezurayla ölçseydim başlamadan
Teşekkür ederim tavsiye için ölçeceğimNeyse geç olsun güç olmasın
Unutamadan en kısa sürede olcerseniz acaip motive olursunuz.
Zaten kıyafetlerden, pantolon düğmesinden inceldigini anlıyor insan.
Günaydın güzellik