Canım eşim Ankaralı.Ankaraya her geldiğimizde gorumcemlerde kalmak biraz zor oluyordu.kayinvalidem vefat edince maalesef ev satışa çıkınca (hisseliydi ev).gecen yaz Ev aldık biz de.cok şükür gidince kendi evimizde kalıyoruz.Ankara'da kim var?
Ne temizliği ?
Çalıştırıyorlar mi seni
Benim KV,ablam ,yeğenim de Ankara'da.
Ünv.de Ankara da okudum.
Evim de Ankara'da
Bu arada Ankara da nerede evin kuzumAnkara'da kim var?
Ne temizliği ?
Çalıştırıyorlar mi seni
Benim KV,ablam ,yeğenim de Ankara'da.
Ünv.de Ankara da okudum.
Evim de Ankara'da
Vayy yıkılıyorCanlarım iyi geceler
Bende bugün öğleden sonra evime geldim. Bugün ki adım sayım da 10.068
Bu da geçen haftaki ortalama adım sayım
Eki Görüntüle 3046789
Süpersin tatlım Tebrikler.Benim bugün 8000 i buldu fakat boğazımı tutamıyorum bir türlü.buraya gelmek iştahımı korkunç açtıCanlarım iyi geceler
Bende bugün öğleden sonra evime geldim. Bugün ki adım sayım da 10.068
Bu da geçen haftaki ortalama adım sayım
Eki Görüntüle 3046789
Yarına bari bir 10.000 yapayım da bugünkü dağılan karizmami toplayayimSüpersin tatlım Tebrikler.Benim bugün 8000 i buldu fakat boğazımı tutamıyorum bir türlü.buraya gelmek iştahımı korkunç açtı
İyi geceler kuzum.tesekkur ederim.gorusuruzRoka35 ben çıkıyorum sana iyi forumlar Ankara'da iyi gezmeler
Senin adımlar ne vaziyettebenim 1300 lerden iyidir.
Gelen giden ev işi
Sen daha fazlasını da yaparsın bebek.Yarına bari bir 10.000 yapayım da bugünkü dağılan karizmami toplayayim
Teşekkür ederim SudemimmmmVayy yıkılıyorBoga azmi işte budur
teşekkür ederim canımSüpersin tatlım Tebrikler.Benim bugün 8000 i buldu fakat boğazımı tutamıyorum bir türlü.buraya gelmek iştahımı korkunç açtı
Yaaa sabah çok daha güzeldi
Wuuu harikasın cancağızım
Unutmam balım
Ne işin var ?Wuuu harikasın cancağızımSıra bende o vakit, çok da işim var ama kalkıp da 10.000 i tamamlayayım. Şu an 4900 lerdeyim
Unutmam balım
3.033 de kalmışım regl ağrılarımdan bugünde çıkamadım ve rüzgarlı