- 17 Mart 2010
- 26.267
- 67.701
Fatih'te 5 senem geçti benim ama deprem için riskli yerler üstelik ev fiyatları çok uçuk nerde oturacaksın?Bu senede sorular çok zor değilmiş öyle denildi
352 birinci çıkmış
Fen sorusu iptal edince birinci sayısı arttı
Eğer öncesinde iptal edildeydi oğlumun yüzdeliği düşecek şuan yerleştiği okula da yerleşemeyecekti
İki arkadaşı o sorunun iptali sonrası cağaloğlundan Kabataş a geçti
Dil okulu ben de istiyorum özelden ismini yazarsın
7. Sınıfta çok sıkma gerek yok
Kitap okusun bol bol
Meb soru yayınlıyorsa onu çözsün yeter bence
Kayınvaliden de acayipmiş
Toruna bakıyor diye zaten alıyorsundur bişeyler
Para istemek neden
Ben çoktan bulmuştum bakıcı kayınvalidemi hiç çekemem sen çok sabırlısın maşallah
Okul fatihte sana okulu yazıyorum özelden
Ev uzak kalıyor ya okula mecbur taşınacaz
İstanbuldan kurtulmak yok 5 sene daha
Yeni yapılan bina filan olsun bari
Çapa tarafında oturursun sanırım yahut Kocamustafapaşa
Okullara çok hakim değilim sıralama nasıl?
En iyisi hangisi ikinci hangisi üçüncü hangisi ?
Avantaj ve dezavantajları neler?
Cağaloğlu mu iyi Kabataş mı mesela?
Off annem olursa güzellik olur mu kaos oldu resmen ben çenemi tutamadım ben kötü oldumGözün aydın çok güzel vakit geçirmeniz dileğiyle
Canım benim de damla antibiyotik ve kremle geçti
Tükürmek işe yaramadı
Geçmiş olsun
Pembe rimel nasıl güzel oldu mu
Ben hiç denemedim
Kaç saat uğraştım hamur yaptım katmer ve börek yapayım diye el açması annem ablam acı yapma tuzlu yapma dediler gelmeden daha ablam katmerin içindeki yağı beğenmedi yemem dedi
Sonra annem dakikada bir bebeğe şunu yedir şunu giydir dedi beni darladı bende dayanamadım o çocuğu kaç aydır sen büyütmedin annesi sen değilsin benim dedim ağlamayan çocuğa habire şöyle yap böyle yap dedi kalbini kırmak istemiyorum karışma dedim kalmaya gelmiş bir gece sonra eşyalarını toplayıp geri gitti
Benim üzerimden herkes plan yapıyor benim haberim yok
Artık gerçekten yorgunum en ufak bir şeyi dahi çekemiyorum annem de olsa başkası da olsa usanmışım ve çok yorgunum
Ben değişikliği marjinal şeyleri seviyorum arada pembe sweet giyince sürdüm değişik oluyor baya bildiğin fuşya kirpiğin oluyor