Bir de öğretmenler boş geziyor diyorlar. Oğlun için de üzülme..sen de ben de eğitimci olarak biliyoruz ki zamanla açıklar kapanır .Din ve ing.branş hocalarının.sen sürekli çözersen onlara da alışkanlık yapar tatlım.Yeni nesil sorular dikkat istiyor.
Kac kez okuyorum bir soruyu.
Tek tek çiziyorum hata yapmayım diye.
Şekil,grafik ,model
Bütün derslere giriyoruz birde.
Bugün bir tek din ve İngilizce sorularına bakmadım.Artik onları da branş hocaları versin ne yapayım.
Ya bı de sınıfin seni temsil ediyor.O kadar emek veriyorsun iyi bir şey olsun istiyorsun.
Oğlum da bugün çok hata yapmış ona da canım sıkıldı biraz.bilgi eksiği yok hiç erken bitirmiş bir saat ama dikkatsizlikden soruyu okumamaktan 9 soru gitmiş
Senin büyük oğlan kaça gidiyor?Bir de öğretmenler boş geziyor diyorlar. Oğlun için de üzülme..sen de ben de eğitimci olarak biliyoruz ki zamanla açıklar kapanır .Din ve ing.branş hocalarının.sen sürekli çözersen onlara da alışkanlık yapar tatlım.
Sınıf öğretmenliği zaten en zoru.derslere bölünmek, sabırlı olmak .....heleki senin gibi idealist bir öğretmen için.
Bak yine okuldan bahsediyoruz.işimizi eve getirdik yine.
5986 adım henüz benim.Bugün 6000 adımı tamamliycam.kararliyim.
Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.sadece yaptığım tatlıdan 1 çatal aldım.gunde 1kucuk kare parça bitterim var sade kahvenin yanında.
1000 kaloriyi de geçmedim.
Az kalmış ayt ,tyt .oğlum ilkokul 3 te.
kizim benim okulumda 11.sinifta canım.
Tartıdan önceki günler daha çok dikkat edersen glikojen depoların boşalir ödemin şişin iner .Bugün protein alimim cok az oldu benim.Super besleniyorsun.Tebrikler tatlım.yarin biraz fazla protein almayı planlıyorum
Benim günüm cumaYok canım kızım Anadolu lisesinde değil.Fen lisesinde.Ben de fen lisesindeyimkızım çok şükür iyi gidiyor şimdilik
Pazartesiden pazartesiye tartiliyorum tatlım.
Her pazartesi kilo bildirimini beraber yapalım mı
Aynı okulda mısınız?Yok canım kızım Anadolu lisesinde değil.Fen lisesinde.Ben de fen lisesindeyimkızım çok şükür iyi gidiyor şimdilik
Pazartesiden pazartesiye tartiliyorum tatlım.
Her pazartesi kilo bildirimini beraber yapalım mı
Sadece 7. Ve 8.sinifta yolladım.o da hijyen yüzünden.Kizima özel okulun faydası olduğunu düşünüyorum.kendisi de aynı fikirde.devlet okulu her zaman daha iyi bana soracak olursan.Ama bazen bazı şartlarımız uygun olmadığında örneğin evde kimse yoksa ya da hijyen durumu söz konusuysa mecburen özel okula göndermek zorunda kalabiliyoruz. Her şey çocuğun düzenli çalışmasına bağlı diye düşünüyorum mutlaka Velinin de sürekli takip etmesi gerekir.Aynı okulda mısınız?
Özele hiç gönderdin mi?
İlkokul ortaokul vs
Allah ayağına taş değdirmesin.
Şimdilik benim düşüncem de o doğrultuda.Sadece 7. Ve 8.sinifta yolladım.o da hijyen yüzünden.Kizima özel okulun faydası olduğunu düşünüyorum.kendisi de aynı fikirde.devlet okulu her zaman daha iyi bana soracak olursan.Ama bazen bazı şartlarımız uygun olmadığında örneğin evde kimse yoksa ya da hijyen durumu söz konusuysa mecburen özel okula göndermek zorunda kalabiliyoruz. Her şey çocuğun düzenli çalışmasına bağlı diye düşünüyorum mutlaka Velinin de sürekli takip etmesi gerekir.
Amin bütün evlatlarımızın ayağına taş değmesin inşallah canım
Vayy seksi özgüvenli bir günaydın
Sana da iyi kandiller bebek.Vayy seksi özgüvenli bir günaydın
Sana da günaydın
Hayırlı kandiller bu arada
Nasılsın bugün?
Ben bugün temiz beslenecegim ınsallah
Bugun epey yogundum yeni oturuyorum.Sana da iyi kandiller bebek.Yeni çıktım kurstan.simdi oğlanı almaya geldik.cikisini bekliyorum.Bugun de yorucuydu .ama ben de temiz beslendiğimi düşünüyorum canim
Bugün 6200 adım attım neredeyse.1000 kalorili ve proteinli bir beslenmeyle günü kapatiyorum