Aslında çok dikkat çekmeyi sevmem.Ama her kadının önce kendisini sevmesi ve önce kendisine hoş gözükmesi gerektiğini savunurum hep.Her yaşta bakımlı olmak önce kendine olan saygıdır bence.Cok yaşlı fakat bakımlı kadınları çok taktir ederim, beğenirim.Aslan kendini severenerjisi yuksektir.Populerdir.Dikkat çeker.
Ben isleri kafaya takmiyorum.Bu arada bugün nöbet sayesinde biraz olsun seninle yazışarak stres attım.Cok teşekkür ederim.Yarin eve gidince umarım birikmiş işler beni karşılamaz
Kilo vermekte sikinti yok bir sekilde veriliyor.Aslında çok dikkat çekmeyi sevmem.Ama her kadının önce kendisini sevmesi ve önce kendisine hoş gözükmesi gerektiğini savunurum hep.Her yaşta bakımlı olmak önce kendine olan saygıdır bence.Cok yaşlı fakat bakımlı kadınları çok taktir ederim, beğenirim.
Kilo aldığım için bu yüzden çok mutsuzum.Bu aralar kendimi hiç beğenmiyorum.
Ama yaza kadar tekrar fit olacağım.Kafaya koydum
Yuzun su an nasil ? Diri mi ?Ben şuanda 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Kalori hesabımı sağlıklı yiyeceklerden yapmaya gayret gösteriyorum. Haklısın protein içerikli yiyecekler daha fazla olmalı menümüzde özellikle belli bir yaştan sonra yüz sarkmasını önlemek için. Bakliyatlarda bile yüksek oranda protein var hazırda haşlanmış nohutum, fasulyem yeşil mercimeğim mutlaka bulunur hiçbir şey bulamazsam onların salatasını yapıp yiyorum
Fena değil aslında idare eder canim..ama şu son2 paragrafta yazdığıni anlamadımYuzun su an nasil ? Diri mi ?
Bende gulus yerinde asagi inen cizgi var mesela .17 kilo vermeden once oyle değildi.Dolgun ve gergindi.7 kilo aldim hala cizgi var hafif.
Simdi protein olayi su yakarken yuzde 30 geri harcıyor vücut.
Karbonhidrat i yakarken yuzde 8 harcıyor
Kusura bakma hem şarjım bitiyordu hem de apar topar kaymaya gittik detaylı yazamadım.Fena değil aslında idare eder canim..ama şu son2 paragrafta yazdığıni anlamadım
Dünkü adımları göremedimİyi yürüyüşler tatlım.simdilik ben de 7680 adım atmışım dışarıda yürüdüm.
Bugün öyle bir güneş açtı ki.Valla kar kalmadı canım.Yarin okul var.Ustelik okul nöbeti ve 10 saat dersim var.En yoğun günüm pazartesi.Ben de en azından 1 gün daha tatil isterdimDünkü adımları göremedim
Bursa'da 50 cm kar olacak deniyordu.
Oldu mu hakkaten.
Okullar yarın açık mı?
Biz de tatil gözükmüyor.
Arabayla nasıl gidicez kara kara düşünüyorum.
Gerekirse metro ile giderim duruma göre bakicam.
Adımlar şahane10.000 rahat olur bugün.
Benim o kadar olmadı market yaptım .4400 dahauzun çizme ile anca
Perşembe cuma siz de tatil olmuş muydu?Bugün öyle bir güneş açtı ki.Valla kar kalmadı canım.Yarin okul var.Ustelik okul nöbeti ve 10 saat dersim var.En yoğun günüm pazartesi.Ben de en azından 1 gün daha tatil isterdim
Her gün 1000 kalori beslenirsen haftada bir kilo yapar bu tempoyla.Bu arada 8500 adım civarında kaldim.Bugun 1000 kaloriyi de geçmedim.tatlı yemedim.su az içiyorum.En büyük sorunum bu maalesef.