selam selam8 ve tüm arkadaşlarım,
dün yumurtalarım toplandı. toplama sonrası benim için gayet güzel geçti. benden sonra yumileri toplanan bir bayana 3 ağrı kesici iğne yaptılar ama yine de geçmedi. bilemiyorum belki özel bir durumu vardı. ama ben hiç sıkıntı çekmedim hafif bir boşluk hissi ve batma haricinde. ama moral olarak dün pek iyi değildim o yüzden yazmadım. nedenine gelince, merkezde hemşireler, anestezi uzmanı çok güleryüzlü,nazik insanlar. ama bayıltmadan önce doktoru göremedim mesela. uyandıktan sonra ısrarla doktoru görmek istedim ve bi zahmet gelip merhaba deyip gitti. sonra reçete yazılacak dediler ama doktor dışarı çıkmış. 2 buçuk saat bekledik. gelince de suratımıza bile bakmadan başka operasyona girdi. ben de sinirlendim hemşireden ilaç isimlerini alıp çıktım oradan.yumurtalarım hakkında bilgi almak istemiştim. hemşire ben öğrenip sizi ararım dedi ama aramadı. işte bu moral bozukluğuyla otelde bi güzel ağladım. bu sabah uyandığımda batma hissi de geçmişti. ve ben de kendimi motive edip, madem buraya karar verdim , moral bozmak yok deyip tekrar doktora gittim. ve konuşabildim. 8 yumurta toplamışlar. 6 sı kaliteli imiş. yani şu anda 6 bebek adayımız var. bu beni mutlu etti. isimlerini bebekçik koyduk. ve bugün farkettim ki, savaş bey sadece işiyle ilgilenen bir doktor. yani hastaya moral vermek ya da güvende hissettirmek gibi bir tasası yok. sadece işini yapıp çıkıyor. gerisi hemşirelere kalıyor.donör hakkında bilgi almak istedim ama şimdi işim var yarın gelin konuşuruz dedi. benim önceki denememdeki doktorum tanıdığımız bir doktordu ve inanılmaz ilgiliydi. aynı ilgiyi bbeklediğim için bocaladım. neyse asıl önemli olan işini iyi yapması zaten. pazar günü transferim olacak. dualarınızla o da iyi geçecek inanıyorum :))
türkiye cumhuriyeti kadınları olarak hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum.
Bunca şehitin verildiği bir dönemde cumhuriyetimize sahip çıkmak en öncelikli görevimiz derim. Bunca şehit ne için vatan içinse vatanıma cumhuriyetle sahip çıkabilirim.
Ben bugünden başladım bayramıma. ,
bir kadın olarak kırbaç cezasına çarptırılmıyorsam,
babamdan gelen mirası alabiliyorsam, direksiyona oturuyorsam,
gecenin 12sinde kocasız dolaşabiliyorsam,
üzerime kuma gelmiyorsa,
cumhuriyetime borçluyum ve her koşulda kutlamak taraftarıyım.
Ve en çok istediğim bir cumhuriyet kızı/oğlu yetiştirmeyi alahın kısmet etmesi..
Sevgiyle kalın..
Günaydın kızlar,
bugün çocuklu iki arkadaşla buluştum. birisinin 3 yaşında bir oğlu var ve 2 haftaya 2.sini doğuruyor.. diğerinin de 3 yaşında bir oğlu var...
parkta yürüdük ve oyun bahçesinde oynadık. çok mutlu oldum. ama eve dönerken kendimi çok kötü hissettim. kötü= boşluk hissi.
anlaaycağınız oyun parklarından kaçmadım hatta okul çıkışı çocuklarını alan annelere de baktım. acı derin ama yüzleşme ilaç gibi..
evdeki sessizlik ağır bir yük gibiydi. şimdi briaz sakinledim. ağlama dalgasıda geldi ve gitti..
sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?