Olmayan Bebeğine Hasret Kalanlar

Belirli bir problem yok canım maalesef. Hafif bir pihtilasma sorunu vardi ki tup bebek surecinde her gun igne de vurulmustum.
Anladimm canimm demek ki vakti saati gelmemiş kuzum ben bazen öyle düşünürdüm rahatlardim ama bazen de hele ki adet olduğum Zaman çok ağlar hiç anne olamicam diye düşünürdüm.olmayan bebegimle konuşur ona mektuplar yazardım hiç bu duyguyu yasayamicam diye düşünürdüm ama vakti saati şimdiymis kuzum hepinize dua ediyorum aklıma geldikçe isteyen herkese hayırlısyla nasip et diyorum insallahh senin de mucize haberini alcaz canim:KK200:

Anladimm canimm demek ki vakti saati gelmemiş kuzum ben bazen öyle düşünürdüm rahatlardim ama bazen de hele ki adet olduğum Zaman çok ağlar hiç anne olamicam diye düşünürdüm.olmayan bebegimle konuşur ona mektuplar yazardım hiç bu duyguyu yasayamicam diye düşünürdüm ama vakti saati şimdiymis kuzum hepinize dua ediyorum aklıma geldikçe isteyen herkese hayırlısyla nasip et diyorum insallahh senin de mucize haberini alcaz canim:KK200:
Allah razı olsun canım benim.hamilelerin duasi kabul olur derler hep dualarında olurum insallah.tadini cikar özlem duydugun duygularin:KK200::nazar::nazar::nazar:

Bugün cok sevdiğim bir iş arkadaşımın ogluşu oldu.6 ay kadar denediler neden olmuyor diye cok taktilar bu 6ayda ve sonunda Rabbim nasip etti onlara.Hastaneye gittik kadin dogum servisine...benim yüzümde gülücük ama icimi paramparca yapan servis..3kere o serviste bende yattim..ama hiçbirinde bebegimi kucagima vermediler.ilkinde ameliyat oldum diger odalardan bebek sesleri benim odada koca bir sessizlik ..herkesin kucaginda ameliyat sonrasi bebegi bende cikan kocaman kistler..herkesin odasinin kapisi süslü benimki bombos..sonra 2kere daha bu sefer herkes bebegine kavusmus ben bebegimden ayrilmis ..sonuc kurtaj :kızgın:bugun hem cok sevindim o arkadasim adına hemde garip bir duygu garip bir özlem..ben bir kere daha dogmamis bebegime hasret kaldim..

Siz hiç olmayan bebeginize hasret kaldınız mı! Hiç olmayan bebeğinizin kokusunu özlemle aradınız mı! O minik pamuk ellere dokunabilmek için var gücünüz defalarca onca hayal kırıklığına dayandınız mı!BEN DAYANDIM!!diyemem ama bar gücümle savaştım. Hala da bu savaşın icindeyim. Ilk basta iki yumurtalıklan açık ameliyatla kist ameliyatı. Sonrasında o ilk mutluluk hamileydim anne olacaktım...nerden bilirdim ki bu serüvenin sadece ilk kısmıymış. Kimyasal düşükle sonuclanan bir seruven başlangıcı.Sonra ikinci gebelik ikinci defa ayni mutluluk ve bu seferde 3ay boyunca beni yıpratan dış gebelik süreci. Derken bir daha (tabi klomen ve catlatma ignesi destekli ) gebelik evet yine hamileyim ama bu sefer korkuyla. Ya yeniden dış gebelik olursa...Bu korkuyla beraber 3.gebeliginde hüsranlı sonu kimyasal gebelik.Artık yeter dayanamıyorum yaptıracağım tüp bebegi ve kurtulacağım tüm bu serüvenden derken ilk yumurta toplama elde edilen tek embriyo. Hayır hayır bu işi şansa bırakamam bir daha toplayalım daha cok embriyoya ihtiyacim var. Evet 2.yumura toplama ve elde edilen 1 embriyo daha. Iki embriyom var transfer günü bekleme zamanı. Iki embriyoyu koydular raporluyum bekliyorum. Işte büyük gün evet hamileyimmmmm. Işte bu sefer oldu evet oldu 4.de oldu. Kesemizi gördüm ilk defa kesemizi gördüm. Evet evet bebek de icinde o küçücük nokta bizim bebegimiz Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Kontrol zamanı ilk once hafif hafif kalp atışları. 2.kontrol 8.hafta ne kalp atışı yok mu ama nasil olur gecen gün hafif hafif atışları başlamıştı. 2gune kalmadan baslayan sancı ve kanama.yine hastanedeyim ağlıyorum. Ne olur yeniden bakın hic mi umut yok hic mi atış yok..%1 umut var deyin ben bekleyeyim.HAYIR hic umut yoktu. Anestezi dr u anesteziyi vermeden ne olur toparlan bu sekilde veremem dedi. Nasıl toparlanacaktim ki tüm hastane üzerime geliyordu icimde caglayanlar vardi sanki cigerim yaniyordu canimdan can gidiyordu.umutlarim hayallerim bebegim gidiyordu....ve ben hala olmayan bebegime hasretim olmayan bebegimin özlemiyle yanıyorum. Simdi tekrar dr a gidip yeniden baslamaya ne dermanim var ne de gücüm. Ama icimden bir şey hadi diyor yeniden yeniden.icimdekileri buraya dökebilirdim ancak.benim gibi arkadaslarla dertleserek fikirlerimizi bundan sonraki sureclerimizi paylasarak birbirimize destek oluruz diye düşündüm. Yalnız degilim biliyorum.Benim gibi bu hasretle tutusan cok arkadasim var burda.yalnız bırakmayın beni ortak olalım hasretimize. Belki gün gelir burdan sevinclerimize de ortak oluruz birbirimizin.sevgiyle kalın arkadaslar.SIZ HIC OLMAYAN BEBEGINIZE HASRET KALDINIZ MI BENIM GIBI...
Ara ara buraya girip herzaman sorularımın cevaplarını aradım ilk defa size yazabilmek icin üye oldum.. Yazdıklarınız beni aglattı, hic tanımadığım bi kadına ilk defa dua ettim. Beni kendime getirdiniz, cok zorlanıyorum bebegime bakamadıgımı düsünüyorum sürekli aglıyordum sizin yazınıza denk gelince durup bir düsündüm Benimde kolay olmadı iğne kullandım, bi düsükten sonra cok sükür birdaha sorun yasamadım. Ama insanoğlu ne cabuk unutuyor yasadıklarını. Umarım hamile kalıp bebeginizi hemen alırsınız kucagınıza

Ara ara buraya girip herzaman sorularımın cevaplarını aradım ilk defa size yazabilmek icin üye oldum.. Yazdıklarınız beni aglattı, hic tanımadığım bi kadına ilk defa dua ettim. Beni kendime getirdiniz, cok zorlanıyorum bebegime bakamadıgımı düsünüyorum sürekli aglıyordum sizin yazınıza denk gelince durup bir düsündüm Benimde kolay olmadı iğne kullandım, bi düsükten sonra cok sükür birdaha sorun yasamadım. Ama insanoğlu ne cabuk unutuyor yasadıklarını. Umarım hamile kalıp bebeginizi hemen alırsınız kucagınıza
Allah razı olsun dualarınız için.bir yüreğe dokunabildiysem ne mutlu bana. Bende yaşadıklarımı burda içimi dökerek anlatıp kendi kendime teselli oluyorum.Allah bebeginize saglıklı uzun ömürler versin. Hep dualarınızda olmak dileğiyle.:KK200:

Bu konuya girip okuyan ve aynı duyguları yaşamış arkadaşlarım siz de paylaşın yaşadıklarınızı.aynı durumu yaşayanlar anlar ancak birbirini.ve belki de her birimiz hikayelerim izle aydınlatacagız aynı durumda olan arkadaşları

Bende pcos hastasıydım normal kadın sağlığı açısından gittiğim doktor dan diye senin çocuğun olmaz ancak tüp bebekle olur demişti. İlaç tedavisi alınan 10 kilo önce düşen sonra tekrar çıkan değerler yıkılan psikoloji. Yeni evli olmam nideniyle eşimin çocuk istememesi. Zaten yaşadığımız sıkıntılar yüzünden de asla cesaret edip de bu yola giremeyişim. Vs vs . Sonra ilacı bırakmaya karar verdim. Aldığım kiloları geri verdim. Psikolojimi düzelttim. 6 ayda bir soğan kürü uyguladım. Ve normal yolla hamile olabilmek için dua edip bekledim. Eşime kalsa hala çocuk yapmayacaktı ama artık isyan bayrağını çektim. Zaten hemen olmayacak tedavi olmam gerekicek. Niye erteleyeyim ki. Ama Allah büyüktür 2. Ayda verdi Rabbim. Aratmadı bunaltmadı. Binlerce şükür. Ama ben 3 yıl bu korkuyla yaşadım. Ya olmazsa ya olmazsa. O yüzden çok iyi anlıyorum sizi ve sürekli dua ediyorum. Rabbim her isteyene yaşatsın. Üzmeden yormadan bunaltmadan. Sakın pes etme. Hemen toparlan. O gözünün kenarında bekleyen yaşı sil. Dışarı çık bi yürüyüş yap. Güzel bir fincan kahve iç. Yasin oku dua et. Besmele çek ve yeniden başla. Sağlıklı beslenmeye ruhunu rahatlamaya çalış. İnşallah sende o özlediğin kokuyu içine çekeceksin.

Aminnnnn canım. Tam bir yıldır kaçıyorum bu fikirden ..artık yavaş yavaş bastırıyor yeniden bu duygu. Çok yıkım yaşadım çok kötü anım oldu..bazen film şeridi gibi tüm yaşadıklarım geliyor gözümün önüne. Kolayca bu duyguya sahip olanlar ne kadar da şanslı...umarım bu şanslarının farkındadırlar.. Y YesilinBuyusu

Bıraktım tedaviyi artık sıkıldım.. sadece alternatif tıp deniyorum şuan 3 aydır gidiyorum 2 aydır faydasını gördüm rahmim tersmiş ve göbek kayması varmış yerine getirdi bakalım... bekliyorum işte.. 2 gün var adet olmama...
Canım mesajı yazalı baya bir olmuş ama merak ettim göbek kayması nasıl geçti bendede var yıllardır ve çok rahatsız oluyorum. Evliyim ve pkoluyum bende ikisi bir araya gelince hamile kalamam diye korkuyorum anlatırmısın biraz göbeğinin nasıl yerine geldiğini?

bazen bir hastane kokusu bazen bir bebeğin ağlama sesi ya da yanından geçen hamile bir kadın ...yetiyor tüm anıları yeniden canlandırmaya.hele yolda gördüğün anne kucağındaki o masum bebeğin sana o bakışı...sanki biliyor senin hasretini "biliyorum çok üzgünsün ama sabret " der gibi.aklından çıkar düşünme düşünmeyince olur diyorlar ya hani.bunca şey varken bana seni hatırlatan ben seni nasıl unutayım olmayan ama hasret kaldığım bebeğim :KK14::KK61:

Canım mesajı yazalı baya bir olmuş ama merak ettim göbek kayması nasıl geçti bendede var yıllardır ve çok rahatsız oluyorum. Evliyim ve pkoluyum bende ikisi bir araya gelince hamile kalamam diye korkuyorum anlatırmısın biraz göbeğinin nasıl yerine geldiğini?
Canım kadın masaj yaparak getiriyor yerine.. sağa yada sola kayarmış..
Bende rahim kaymasıda vardı onuda yerine getirdi.. çok faydasını gördüm ama artık yerine getirince gitmez oldum...

bazen bir hastane kokusu bazen bir bebeğin ağlama sesi ya da yanından geçen hamile bir kadın ...yetiyor tüm anıları yeniden canlandırmaya.hele yolda gördüğün anne kucağındaki o masum bebeğin sana o bakışı...sanki biliyor senin hasretini "biliyorum çok üzgünsün ama sabret " der gibi.aklından çıkar düşünme düşünmeyince olur diyorlar ya hani.bunca şey varken bana seni hatırlatan ben seni nasıl unutayım olmayan ama hasret kaldığım bebeğim :KK14::KK61:
Birde balkonlara serilen bebek kıyafetleri Allah'ım minicik hepsi..
Inşallah bizede nasip olsun...

Canım kadın masaj yaparak getiriyor yerine.. sağa yada sola kayarmış..
Bende rahim kaymasıda vardı onuda yerine getirdi.. çok faydasını gördüm ama artık yerine getirince gitmez oldum...
İnsallah benimkide yerine gelir, bugun hacamat yapan biyer varmis oraya gidicem doktor yerine getirebiliyomus insallah gelir. Geceleri mide bulantisindan uyuyamiyorum cunku. :KK43:

X