- 5 Şubat 2018
- 142
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.561
Sağolasın Amin cümlemizin inşallah.çok mutlu oldum çok şükür canım arkadaşım inşallah isteyen herkese nasip olur. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın Amin cümlemizin inşallah.çok mutlu oldum çok şükür canım arkadaşım inşallah isteyen herkese nasip olur. Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah♥
Canim allah yardimcin olsun sabir guc versin sana bebeginede bol bol sifaSelam kızlar herkes büyütmüş bebeğini maşaAllah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kardeşte nasip etsin benim kızım dslu biliyorsunuz 17 aylık oldu kalp ameliyatı olmuştu 4 aylıkken üstüne bi sürü sıkıntı oldu ama hamdolsun şuan biraz toparladı hep hastanelerde koşturduk Rabbim bu günlerimizi aratmasın. Halen biberonla besliyorum yutkunmasında sıkıntı yaşıyorum kaşıkla veremiyorum yutamıyor çünkü uzun süre nazogastrik sonda ile beslendi 6 ay kadar ek gıda dönemi hep burundan sondayla beslendi buna bağlı olarak alışması biraz zaman alacak gibi dua edin bizim için... Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Amin canım Allah razı olsunCanim allah yardimcin olsun sabir guc versin sana bebeginede bol bol sifa
Slm hayırlı gunler eskıden cok yazardık bende uzun zaman oldu gıremıyorum 2018 de ılk tup denemede oglum olmustu sonra dogal yolla kızım,,sımdı oglum 30 aylık hafıf otizm teshısı konuldu cok zor gecıyor 1 aydır zaman,,tekrar otizmli evladı olan aılelerle konusmak danısmak ıcın onlıne oldum,,Allah herkesin evladına saglok sıhhat versin ınsallah,,Neredesiniz arkadaşlar kimse yazmaz oldu ben de dahil. Özledim hepinizi
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede çözülür sorun benim de oğlum tam 2 yaşında ama halen konuşmuyor dil terapisi vs araştırıyorumSlm hayırlı gunler eskıden cok yazardık bende uzun zaman oldu gıremıyorum 2018 de ılk tup denemede oglum olmustu sonra dogal yolla kızım,,sımdı oglum 30 aylık hafıf otizm teshısı konuldu cok zor gecıyor 1 aydır zaman,,tekrar otizmli evladı olan aılelerle konusmak danısmak ıcın onlıne oldum,,Allah herkesin evladına saglok sıhhat versin ınsallah,,
Ah canim bende ozledim oyle arada girip bakiyorum nevar ne yok diye. Malesef agustos ayinda 11 hafta 4 gunlukken ikizlerin kalbi durdu kaybettim ikisinide. Nasip degilmis. Sen nasilsin nasil gidiyor iki cocukla hayatArkadaşlar selam çoğumuzun 2 yaşında bebisleri benim 2. bebeğim de 2 aylık oldu.. özledim burayı çok.. arada yazsak ne güzel olur ♡♡
hilal1907 sen nasılsın ikiz bekliyordun sanırsam♡
Cocuklar el ayak oldu. Hic yerinde durmuyor benimki oyle pesinde dolaniyorum. Telefona ilgisi artti elime de aldirmiyor. Gizliden iki bakabilirsem bakiyorum yoksa yokNeredesiniz arkadaşlar kimse yazmaz oldu ben de dahil. Özledim hepinizi
hilal1907 canım cok üzüldüm ne yapalım sağlık olsun Allah evladına sağlıklı güzel bir ömür versin♡Ah canim bende ozledim oyle arada girip bakiyorum nevar ne yok diye. Malesef agustos ayinda 11 hafta 4 gunlukken ikizlerin kalbi durdu kaybettim ikisinide. Nasip degilmis. Sen nasilsin nasil gidiyor iki cocukla hayat
Cok tesekkur ederim canm cevabın için bende bahçecide yaptırdım canm 25 yaşındayım pco var bende eşimde de sperm sayısı az ilk tüp bebek denememizdi 3. Güne cok kaliteli 16 emriyo geldi 5. Gune takibi surdurecegiz dediler 5. Gunde gelişimi durdu iptal ettiler tedaviyi yıkıldık resmenn bütün hayallermiz paramiz hepsi boşa gitti sadece yumurtalarda anormalik var denildi sadece omega 3 verdiler 3 ay sonra tekrar 2. Deneme yapalim dediler bide kromozom testi istedilerÖncelikle hayırlı olsun canım.. ben şunu görüp anladım ki kafayı psikolojiyi rahatlatmak cok önemli.. amh değeri hormonal durum vs bilmiyorum ama benim hersey normaldi. Eşimde sadece morfoloji bozukluğu vardı bahceci de tedavi oldum 2018 haziranda başladım sürece 2109 nisanda oğlum geldi çok şükür ancakkk çok zor zamanlar atlattık. 15 yumurta toplandı 8i dollendi pgtden 1 i sağlam geldi ve benimle ♡
Ama bahceci sorumluluk almamak için kalitesiz yumurta vs dedi 3.gunde muhtemelen olmayacak vs dendi ama 5.gune 2 tane geldi. Bizden değil sorun demek için yapıyorlar. Yakın arkadaşım aret kamarda tedavi oldu ilk denemesi 0.1 amh 2 yumurta toplandı ve 1i tuttu o kadar rahattı ki...
Demem o ki rahat olmak çok önemli ve rahat hissetmeni sağlayacak doğru doktor...
Bende pkoluyum stres benim 6 yilimi yedi. Olmucak artik bu son deneme dedim 6. Tup bebek tuttu. Sonra oglum 11 aylikken kendiliginden hamile kaldim hemde ikiz. 12 haftalikken ikisini de kaybettim. Gecen hafta yine hamile olsugumu ogrendim ve yine kendiliginden oldu kafandan attim mi biraz da zayif kalmaya calistimi pko sorun olmaz ben bunu iyice ozumsedim. Stres ve kilo dusmanimiz gerisi hikaye.Cok tesekkur ederim canm cevabın için bende bahçecide yaptırdım canm 25 yaşındayım pco var bende eşimde de sperm sayısı az ilk tüp bebek denememizdi 3. Güne cok kaliteli 16 emriyo geldi 5. Gune takibi surdurecegiz dediler 5. Gunde gelişimi durdu iptal ettiler tedaviyi yıkıldık resmenn bütün hayallermiz paramiz hepsi boşa gitti sadece yumurtalarda anormalik var denildi sadece omega 3 verdiler 3 ay sonra tekrar 2. Deneme yapalim dediler bide kromozom testi istediler
Embriyolarin 5 gune cikiyormuydu canm hep 5 gun embriyosuyla mi transfer oldunBende pkoluyum stres benim 6 yilimi yedi. Olmucak artik bu son deneme dedim 6. Tup bebek tuttu. Sonra oglum 11 aylikken kendiliginden hamile kaldim hemde ikiz. 12 haftalikken ikisini de kaybettim. Gecen hafta yine hamile olsugumu ogrendim ve yine kendiliginden oldu kafandan attim mi biraz da zayif kalmaya calistimi pko sorun olmaz ben bunu iyice ozumsedim. Stres ve kilo dusmanimiz gerisi hikaye.
Masallah canm rabbim size bağışlasın insallahBende pkoluyum stres benim 6 yilimi yedi. Olmucak artik bu son deneme dedim 6. Tup bebek tuttu. Sonra oglum 11 aylikken kendiliginden hamile kaldim hemde ikiz. 12 haftalikken ikisini de kaybettim. Gecen hafta yine hamile olsugumu ogrendim ve yine kendiliginden oldu kafandan attim mi biraz da zayif kalmaya calistimi pko sorun olmaz ben bunu iyice ozumsedim. Stres ve kilo dusmanimiz gerisi hikaye.