merhaba efsune,
haklısın. bana göre de geçmişteki korkularımız ya da inançlarımız nedeniyle buradayız zaten. ama şöyle de bir gerçek var ki, biz korkularımızla yüzleşebildiğimiz için buradayız. ya da bilinçdışı senaryolarımızdan hoşnut olmadığımız için. daha önce başka başlıklar da okumuştum ama bu başlık altında yazmamın nedeni,aranıza katılmak istememin nedeni, buradaki herkesin ,ya da çoğunun diyeyim, sorun değil çözüm istemesi.iiçinde bulunduğu duruma gülümseyebilmesi, yani kabullenme çabası. ve herkesin bir umuda doğru yolculuk etmesi. farkındayım ki herkes birgün bebeğini kucağına alacağına inanıyor ve bu inancı sözlü ya da yazılı dile getiriyor. işte bu yüzdendir ki, bu forumdaki insanlar, kendi zamanları gelince, ''pozitif'' diye bir duyuruda bulunuyor.
ben inanıyorum ki bilinçdışı senaryonu tekrar yazmaya başladığın için, çocuklu olma fikri bilinçli seçimin olduğu için, ağlama!. gülmelisin bence. bu kadar bilinçli oluşuna ve gücüne... kendi zamanında kendi pozitif haberini duyuracağın için teşekkür et evrene.
seni seviyoruz...

mutlu kal,

Efsune12 ve Bahardalı teşşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlar.......

rüzgarselin canım senin yumurtalar beni de çok heyecanlandırdı canım inşallah herşey gönlüne göre olur güzel haberlerini bekliyorum allah yardımcın olsun.dualarım seninle..........

selam rüzgarselin nasılsın bugün yumiler toplandı sen ve yumilerin iyidir umarım mikroenjeksiyonda olmuştur sıra bebişlerin döllenip sana tutunmalarına haberdar et beni sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum dualarım sizinle bol şanslar canım..

Günaydın arkadaşlar

kafamkarışık Hoşgeldin tüm sorularının cevabı burada ve diğer forumda . google dan gir bakalım yumurta nakli diye ama forumlara bak. O kadar bilgi verdk ki burada sıkıldık biz artık bir zahmet geriye dönük okusan diyorum .Bol şans.

Günaydın arkadaşlar...
o zaman korkmayalım, çocuğumuzun olmama ihtimali bizi endişelendirmemeli...Evrene korkularımız gitmesin.Rüyalarıma giriyo malesef:)Nasıl engellicem...

sevgili lalem,

herşeyden önce engellemek tepeden inme olur ve kalıcı olmaz.. çözüm ise derinden yani alttan üste doğru olursa kalıcı olur.
aslında rüyalarında bu korku dile geliyorsa ciddiye al derim.
bilinçaltın sana mesaj gönderiyor. sana ait bir parçanı yok sayma bak bu duygular burada ve farkına var diyor.

diyeceksin ki bilinçaltı ne ben hiçbiryerde bu konuda okumadım eğtilmedim ye haklısın:) araştır derim.
-meli -malı bize anne ve babalarımızın ve toplumun dayattıkları.. onun için meli malıdan öte.
ne istediğine odaklan derim.
birde kendine beyninde resim çiz!! örneğim çocuk olmasa ne olur??? olsa ne olur???. böylelikle çıkan resimdeki detaylar sana yol gösterir.

baskı yok tepki yok sadece senin iyiliğine hizmet edecek gerçeğin senin tarafından tercih edilmesi var.. evren buna göre çalışıyor.
rüyalar yol göstericidir. gündelik hayatta farkında olmadığımız gerçek benliğimize ve bilinçaltımıza giden yoldur. sakın ihmal etme:)
sevgiyle kall..

Türkiye cumhuriyeti kadınları olarak hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum.

Bunca şehitin verildiği bir dönemde cumhuriyetimize sahip çıkmak en öncelikli görevimiz derim. Bunca şehit ne için vatan içinse vatanıma cumhuriyetle sahip çıkabilirim.

Ben bugünden başladım bayramıma. ,
bir kadın olarak kırbaç cezasına çarptırılmıyorsam,
babamdan gelen mirası alabiliyorsam, direksiyona oturuyorsam,
gecenin 12sinde kocasız dolaşabiliyorsam,
üzerime kuma gelmiyorsa,
cumhuriyetime borçluyum ve her koşulda kutlamak taraftarıyım.

Ve en çok istediğim bir cumhuriyet kızı/oğlu yetiştirmeyi alahın kısmet etmesi..

Sevgiyle kalın..

selam selam8 ve tüm arkadaşlarım,

dün yumurtalarım toplandı. toplama sonrası benim için gayet güzel geçti. benden sonra yumileri toplanan bir bayana 3 ağrı kesici iğne yaptılar ama yine de geçmedi. bilemiyorum belki özel bir durumu vardı. ama ben hiç sıkıntı çekmedim hafif bir boşluk hissi ve batma haricinde. ama moral olarak dün pek iyi değildim o yüzden yazmadım. nedenine gelince, merkezde hemşireler, anestezi uzmanı çok güleryüzlü,nazik insanlar. ama bayıltmadan önce doktoru göremedim mesela. uyandıktan sonra ısrarla doktoru görmek istedim ve bi zahmet gelip merhaba deyip gitti. sonra reçete yazılacak dediler ama doktor dışarı çıkmış. 2 buçuk saat bekledik. gelince de suratımıza bile bakmadan başka operasyona girdi. ben de sinirlendim hemşireden ilaç isimlerini alıp çıktım oradan.yumurtalarım hakkında bilgi almak istemiştim. hemşire ben öğrenip sizi ararım dedi ama aramadı. işte bu moral bozukluğuyla otelde bi güzel ağladım. bu sabah uyandığımda batma hissi de geçmişti. ve ben de kendimi motive edip, madem buraya karar verdim , moral bozmak yok deyip tekrar doktora gittim. ve konuşabildim. 8 yumurta toplamışlar. 6 sı kaliteli imiş. yani şu anda 6 bebek adayımız var. bu beni mutlu etti. isimlerini bebekçik koyduk. ve bugün farkettim ki, savaş bey sadece işiyle ilgilenen bir doktor. yani hastaya moral vermek ya da güvende hissettirmek gibi bir tasası yok. sadece işini yapıp çıkıyor. gerisi hemşirelere kalıyor.donör hakkında bilgi almak istedim ama şimdi işim var yarın gelin konuşuruz dedi. benim önceki denememdeki doktorum tanıdığımız bir doktordu ve inanılmaz ilgiliydi. aynı ilgiyi bbeklediğim için bocaladım. neyse asıl önemli olan işini iyi yapması zaten. pazar günü transferim olacak. dualarınızla o da iyi geçecek inanıyorum :))

allah tamamına erdirsin. haberlerini bekliyoruz. bu gelgitleri herkes yaşıyor.. yanlız değilsin. savaş özyiğit kıbrs tüp bebek merkezi değilmi?
ameliyathane nasıl.. ilkel mi donanımlımı?aslında anestezi verilir verilmez uyuyoruz. doktorda hep başında oluyor.. biraz bu beni şaşırttı. zaten herşey 5 dakikada oluyor o arada nerede ??
umarım hemşireler yumurta toplamıyordur.
bu merkezlerin süreçleri doğru uyguladığını kim kontrol ediyor acaba??

güvenmek nereye kadar. benim son denememden boyun ağrım kaldı. büyük bir ihti,malle ayıltırken canımı yaktılar. 3 ayda ancak boyun ağrım geçti bu arada ben hayatım boyunca boyun ağrısı çekmeyen birisiyim. ayıltmak içinde tokatlıyorlar o da sinire zarar vermiş olabilir.

Son düzenleme:
meraba rüzgarselin bebekciklerin hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar sana ve hiç bırakmasınlar inşallah seni bu drlar hepmi böyle yaa hit içinde ayni şeyi söylüyolar alanlarında iyiler ya burunlar havadacanım sen iyi olmaya çalış moralini yüksek hasta çok olduğu için ve iyi oldukları için biraz minnetsizler böyle işte ben bi bakıştan bile etkilenirim orada ben napıcam allah bilir senden beter olurum ama biz madi manevi çok çaba sarfediyoruz bu yüzden iyi olmalıyız takmayalım sende bebişlerinin pamuk gibi rahmine yerleşip orda mışıl mışıl 9 ay geçireceklerini ve sonra kollarında olacaklarını düşün ve mutlu ol herşey gönlünce olsun olumsuz bişe düşünme sen pozitif ol ki sonuçta pozitif olsun görüşmek üzere bol şanslar

merhaba efssune,

yalnız olmadığıma sevindim mi demeliyim üzüldüm mü bilemedim. evet savaş özyiğitin merkezindeyim. ameliyathane fena değildi. yani ne çok modern ne çok ilkeldi. eşim içeriye doktorun girdiğini söyledi. yani hemşireler toplamamış :)) sevindirici olması ironik bir durum. dinlenme odası daha ilkeldi ama temizdi. tuvalet domestos kokuyordu :) bugün konuşmak için tekrar gittiğimde doktor baş hemşireyi arayıp bugünkü temizliği beğenmedim baştan aşağı tekrar temizlensin heryer dedi. (bizi görmemişti). yani hijyen konusunda içim rahat etti diyebilirim.
senin işlem sonrası boyun ağrın kötüymüş. kimbilir nasıl hoyrat davrandılar. nasılsa hissetmiyoruz ya!
ama bu merkezdeki hemşirelerin o şekilde hoyrat davranmayacaklarını düşünüyorum. dediğim gibi hepsi gerçekten çok nazik ve güleryüzlüydü.
inşallah pozitif sonuçlar alırız da doktorun tavrı hiç umrumuzda olmaz. senin son denemen neredeydi?

merhaba canım,

ben de hitin öyle olduğunu okumuştum ve o yüzden orayla hiç görüşmemiştim. biraz da savaş beyin koordinatörü ahmet bey çok sıcak ve samimi diye burayı seçtim aslında. ben savaş beyin de öyle olacağını düşünmüştüm. ama ahmet bey yurtdışındaymış ve savaş bey de gayet soğuk bi adammış. demek ki kendimizi ayarlamamız lazımmış. sen de şimdiden ayarla canım. böyle bir durum olabilir diye. (sana olmamasını, adamın dünkü ruh halinin öyle olmasını umuyorum)
neyse, dün çok üzülmüştüm ama bugün iyiyim. senin de dediğin gibi pozitif olmak bebekçiklere güç verir diye düşünüyorum. sevgi onlara da güç verir belki :) doktor umurumda değil bugün. tek düşüncem sonucun pozitif olması üzerine. inşallah pozitif olur, sen de buraya daha için rahat gelirsin o zaman :))

arkadaşlar bugün birşey farkettim. bu hastalığı öğrendiğimizden beri, birsürü yakınım hamile kaldı ve doğum yaptı. hatta kesinlikle istemiyorum diyenlerin, boşanma arifesindekilerin, daha evlenmemişlerin bile karınları burnunda.bana nispet yapanlar bile oldu. her haber alışımda içim cız etti. sanki tüm dünya bana inat doğuruyormuş gibi. doğruya doğru kıskandım onları.
ama bu sitede hamileyim diyenler olunca nasıl mutlu oluyorum size anlatamam. sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum. sanki benim yakınlarım onlar değil de sizmişsiniz gibi seviniyorum. belki de hemen hemen aynı kaderi paylaştığımızdan, sitede hamile olanlar benim hamilelik umudumu güçlendiriyor.
hiç olmaması daha iyiydi ama madem böyle hastalık/lar var ; iyi ki böyle bir forum var dedim bugün. sitenin sahipleri, eski üyeleri; böyle sıcak bir ortam yarattığınız için teşekkürler...

Rüzgarseli herşey yolunda gider bebeklerinle dönersin inşallah.
Sen en doğru kararı verip moralini düzgün tutmaya çalışıyorsun allah yardımcın olsun.

şimdiye kadar aramızda çocuk defterini kapamış, bizlere yardımcı olmaya çalışan bir psikolojik danışman gibiydin. kaçırmış olabilirim ama ben ilk defa böyle bir söz duyuyorum senden.

iiinnnşşşşaaallllaaaaaaahhh, istediğin olur. cumhuriyet çocuğu kucağını doldurur...

duygularıma tercüman olmuşsun, bebekçikleri al ve gel. dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…