sevgili arkadaşlar bugün bizleri indirekt (dolaylı) bizleri ilgilendiren bir yorumu yazmak istiyorum.
haber: 5 yaşında evlatlık verilen öğretmen depremde öldü. evlat edinen aile çevreye ne demiş evlatlıklarının annesi ve babasının da yıllar önceki bir depremde öldüklerini.
muhtemeldirki bu kız çocuğu her söylenişte bunu duydu. bilinçaltına kazıldı. bir çocuk hep anne ve babası ile birliktedir. o kurtuldu ama ebeveynleri öldü suçluluk duygusu yoğun gelir. ama insan bunu fark edemez.
söylenen pembe yalanın kendilerine çektikleri gerçekleri olması.
belkide bu konumlarla yüzleşip kim ne der diye düşünmeden olan gerçeği TAŞIMASI ZOR OLSADA taşımak en iyisi. !!!!
evren verilen mesajı alır.
evlat edinen anne babanın en büyük korkusu bu çocuğun ellerinden alınması ise bu gerçekleri oldu. NE ACI..
BİZLERDE ÇOCUKSUZ KALMAKTAN KORKUYORUZ YA KORKULAR BAŞIMIZA GELECEK.. korkular evrene giden mesajalrdır.
onun için pozitif cümleler ve mastarı olumlu cümleler bizim iyiliğimize hizmet eder. bilinçaltı bizi yönetendir.
bu öğretmenimize allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın bir fidan ki gencecik katili türkiyedeki sistemdir deprem değil.
ama o da aynı yolla anne ve babasına ulaşmaya çalıştı(
yani deprem onun bilinçdışı seneryasuna hizmet etti.
nasıl çocuksuzluk benim bilinçdışı seneryoma hizmet ediyorsa.
okuduğumda sabah ağladım. ama kendime de ağladım.
sevgiyle ve güvenle kalın..
selam rüzgarselin nasılsın bugün yumiler toplandı sen ve yumilerin iyidir umarım mikroenjeksiyonda olmuştur sıra bebişlerin döllenip sana tutunmalarına haberdar et beni sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum dualarım sizinle bol şanslar canım..
allah tamamına erdirsin. haberlerini bekliyoruz. bu gelgitleri herkes yaşıyor.. yanlız değilsin. savaş özyiğit kıbrs tüp bebek merkezi değilmi?
ameliyathane nasıl.. ilkel mi donanımlımı?aslında anestezi verilir verilmez uyuyoruz. doktorda hep başında oluyor.. biraz bu beni şaşırttı. zaten herşey 5 dakikada oluyor o arada nerede ??
umarım hemşireler yumurta toplamıyordur.
bu merkezlerin süreçleri doğru uyguladığını kim kontrol ediyor acaba??
güvenmek nereye kadar. benim son denememden boyun ağrım kaldı. büyük bir ihti,malle ayıltırken canımı yaktılar. 3 ayda ancak boyun ağrım geçti bu arada ben hayatım boyunca boyun ağrısı çekmeyen birisiyim. ayıltmak içinde tokatlıyorlar o da sinire zarar vermiş olabilir.
meraba rüzgarselin bebekciklerin hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar sana ve hiç bırakmasınlar inşallah seni bu drlar hepmi böyle yaa hit içinde ayni şeyi söylüyolar alanlarında iyiler ya burunlar havadacanım sen iyi olmaya çalış moralini yüksek hasta çok olduğu için ve iyi oldukları için biraz minnetsizler böyle işte ben bi bakıştan bile etkilenirim orada ben napıcam allah bilir senden beter olurum ama biz madi manevi çok çaba sarfediyoruz bu yüzden iyi olmalıyız takmayalım sende bebişlerinin pamuk gibi rahmine yerleşip orda mışıl mışıl 9 ay geçireceklerini ve sonra kollarında olacaklarını düşün ve mutlu ol herşey gönlünce olsun olumsuz bişe düşünme sen pozitif ol ki sonuçta pozitif olsun görüşmek üzere bol şanslar
Türkiye cumhuriyeti kadınları olarak hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum.
Bunca şehitin verildiği bir dönemde cumhuriyetimize sahip çıkmak en öncelikli görevimiz derim. Bunca şehit ne için vatan içinse vatanıma cumhuriyetle sahip çıkabilirim.
Ben bugünden başladım bayramıma. ,
bir kadın olarak kırbaç cezasına çarptırılmıyorsam,
babamdan gelen mirası alabiliyorsam, direksiyona oturuyorsam,
gecenin 12sinde kocasız dolaşabiliyorsam,
üzerime kuma gelmiyorsa,
cumhuriyetime borçluyum ve her koşulda kutlamak taraftarıyım.
Ve en çok istediğim bir cumhuriyet kızı/oğlu yetiştirmeyi alahın kısmet etmesi..
Sevgiyle kalın..
arkadaşlar bugün birşey farkettim. bu hastalığı öğrendiğimizden beri, birsürü yakınım hamile kaldı ve doğum yaptı. hatta kesinlikle istemiyorum diyenlerin, boşanma arifesindekilerin, daha evlenmemişlerin bile karınları burnunda.bana nispet yapanlar bile oldu. her haber alışımda içim cız etti. sanki tüm dünya bana inat doğuruyormuş gibi. doğruya doğru kıskandım onları.
ama bu sitede hamileyim diyenler olunca nasıl mutlu oluyorum size anlatamam. sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorum. sanki benim yakınlarım onlar değil de sizmişsiniz gibi seviniyorum. belki de hemen hemen aynı kaderi paylaştığımızdan, sitede hamile olanlar benim hamilelik umudumu güçlendiriyor.
hiç olmaması daha iyiydi ama madem böyle hastalık/lar var ; iyi ki böyle bir forum var dedim bugün. sitenin sahipleri, eski üyeleri; böyle sıcak bir ortam yarattığınız için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?