• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun...

deprem nedeniyle cumhuriyet resepsiyonu ertelendi haklılık payları var orada harcayacaklarını depremzedelere yollasınlar...
resmi geçit törenlerini iptal ettiler eh olabilir...
yarın okulda tören yapılmayacağını bütün resmi törenlerin iptal edildiğini bildirdiler okuldan, bunu anlayamadım işte.
sanki davul zurna çalıp düğün dernek mi kurulacak. öğrencilere bir kez daha cumhuriyetimizin anlam ve önemi kavratılacak hatırlatılacak.
:((

rüzgarselin sen kendine odaklan pozitif ol. artık kıbrıstaki ekiplerden sempatik davranışlar beklemiyoruz.
bebişlerini al sağsalim gel her şey güzel olacak...

merhaba arkadaşlar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.....

Rüzgarselin canım hiç birşeyi kafana takma sen bebişleri al bir an önce gel......dualarım seninle dört gözle bekliyorum......

günaydın arkadaşlar...

cumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun...

hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum...

selam selam8 ve tüm arkadaşlarım,

dün yumurtalarım toplandı. toplama sonrası benim için gayet güzel geçti. benden sonra yumileri toplanan bir bayana 3 ağrı kesici iğne yaptılar ama yine de geçmedi. bilemiyorum belki özel bir durumu vardı. ama ben hiç sıkıntı çekmedim hafif bir boşluk hissi ve batma haricinde. ama moral olarak dün pek iyi değildim o yüzden yazmadım. nedenine gelince, merkezde hemşireler, anestezi uzmanı çok güleryüzlü,nazik insanlar. ama bayıltmadan önce doktoru göremedim mesela. uyandıktan sonra ısrarla doktoru görmek istedim ve bi zahmet gelip merhaba deyip gitti. sonra reçete yazılacak dediler ama doktor dışarı çıkmış. 2 buçuk saat bekledik. gelince de suratımıza bile bakmadan başka operasyona girdi. ben de sinirlendim hemşireden ilaç isimlerini alıp çıktım oradan.yumurtalarım hakkında bilgi almak istemiştim. hemşire ben öğrenip sizi ararım dedi ama aramadı. işte bu moral bozukluğuyla otelde bi güzel ağladım. bu sabah uyandığımda batma hissi de geçmişti. ve ben de kendimi motive edip, madem buraya karar verdim , moral bozmak yok deyip tekrar doktora gittim. ve konuşabildim. 8 yumurta toplamışlar. 6 sı kaliteli imiş. yani şu anda 6 bebek adayımız var. bu beni mutlu etti. isimlerini bebekçik koyduk. ve bugün farkettim ki, savaş bey sadece işiyle ilgilenen bir doktor. yani hastaya moral vermek ya da güvende hissettirmek gibi bir tasası yok. sadece işini yapıp çıkıyor. gerisi hemşirelere kalıyor.donör hakkında bilgi almak istedim ama şimdi işim var yarın gelin konuşuruz dedi. benim önceki denememdeki doktorum tanıdığımız bir doktordu ve inanılmaz ilgiliydi. aynı ilgiyi bbeklediğim için bocaladım. neyse asıl önemli olan işini iyi yapması zaten. pazar günü transferim olacak. dualarınızla o da iyi geçecek inanıyorum :))

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini bebişlerine ve kendine cici bak.

türkiye cumhuriyeti kadınları olarak hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum.

Bunca şehitin verildiği bir dönemde cumhuriyetimize sahip çıkmak en öncelikli görevimiz derim. Bunca şehit ne için vatan içinse vatanıma cumhuriyetle sahip çıkabilirim.

Ben bugünden başladım bayramıma. ,
bir kadın olarak kırbaç cezasına çarptırılmıyorsam,
babamdan gelen mirası alabiliyorsam, direksiyona oturuyorsam,
gecenin 12sinde kocasız dolaşabiliyorsam,
üzerime kuma gelmiyorsa,
cumhuriyetime borçluyum ve her koşulda kutlamak taraftarıyım.

Ve en çok istediğim bir cumhuriyet kızı/oğlu yetiştirmeyi alahın kısmet etmesi..

Sevgiyle kalın..

sevgılı efsune12 ınsallah en kısa surede bu guzel dıleklerın gercek olur ve hem cumhurıyet kızın hemde cumhurıyet oglu yetıstırırsın (yetıstırırız):4:

herkese merhaba,

iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. yanlız olmadığımı bilmek güç veriyor.
bu sabah doktor sadece 2 embriyonun iyi kalitede olduğunu söyledi. aslında biraz hayal kırıklığı oldu benim için. diğer hastaya 4 tane yerleştirildi. tabii ki şans daha yüksek. ama çabuk toparlandım. tutacaksa 1 tane olsa bile tutar. o 2 embriyo yani bebekçik şimdi benimle.
Allah'ım tutunmaları için yardımcı olsun. bebekçiklerin bebeğe dönüşmesi için dualarınızı bekliyorum :))

mutlu kalın,

selam,
beklentiler aslında kafamızdaki dünya aslında bir nevi sanal dünya..
onun için dert etme.. 2 embryo iki olasılık hatta bölünürlerse yani tek yumurta ikizi olurlarsa 3 bebek demek:)

benim bir tanıdığımın böyle olmuştu..

umarım herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı olur..
dönüş ne zaman ve nereye?
sabahları ve akşamalrı yatarken elini karnına koy ve gözlerini kapa gevşe ve telkin yap aklındaki bebekli rüzgarselin resmini çiz ve gerçekmiş gibi duygulan. beyin böylelikle hamile gibi düşünen beyin hormonlarını çalıştıracaktır..
eski bir komançi hilesi olup evrenseel kaynaklı bilgidir. çünkü beyin gerçekle sanalı ayrıd edemiyor..

yolun açık olsun..

Günaydın kızlar,

bugün çocuklu iki arkadaşla buluştum. birisinin 3 yaşında bir oğlu var ve 2 haftaya 2.sini doğuruyor.. diğerinin de 3 yaşında bir oğlu var...
parkta yürüdük ve oyun bahçesinde oynadık. çok mutlu oldum. ama eve dönerken kendimi çok kötü hissettim. kötü= boşluk hissi.
anlaaycağınız oyun parklarından kaçmadım hatta okul çıkışı çocuklarını alan annelere de baktım. acı derin ama yüzleşme ilaç gibi..

evdeki sessizlik ağır bir yük gibiydi. şimdi briaz sakinledim. ağlama dalgasıda geldi ve gitti..
sevgiyle kalın.

efsune melek arkadaşım...
bu acı çok tanıdık sen oldun artık yeni bir deneme için hazırsın. artık durmak yok çocuklarını parka götürüp onlarla oynayacağın güne kadar devam edecek gücü bulacaksın içinde. ne kadar da güzel bir anne olacaksın ve çocukların çooookk ŞANSLI.

Günaydın kızlar,

bugün çocuklu iki arkadaşla buluştum. birisinin 3 yaşında bir oğlu var ve 2 haftaya 2.sini doğuruyor.. diğerinin de 3 yaşında bir oğlu var...
parkta yürüdük ve oyun bahçesinde oynadık. çok mutlu oldum. ama eve dönerken kendimi çok kötü hissettim. kötü= boşluk hissi.
anlaaycağınız oyun parklarından kaçmadım hatta okul çıkışı çocuklarını alan annelere de baktım. acı derin ama yüzleşme ilaç gibi..

evdeki sessizlik ağır bir yük gibiydi. şimdi briaz sakinledim. ağlama dalgasıda geldi ve gitti..
sevgiyle kalın.

Merhaba efsune ,okurken duygulandim cnm cook yasadik bu duygulari tanidik hepsi yalniz degilsin cnm.
Özelden msn vermek istedim ama 100 mesajim yokk yazamadim..
sevgiler .

Arkadaşlar merhaba. bende sizlerden biriryim. çocugum olmuyor. (erken menepoz) bende yumurta nakli yaptırmak istiyorum. int araştırma yaptıgım bir kac merkez var kıbrısta. bunlardan dogus tüp bebek merkezi ile tlf görüştüm. ücret olarak uygun geldi. o yüzden orayı düşünüyordum. tesadüfen benim gibi arkadaslar bir sitede yazışmalrını gördüm. cok moralim bozuldu. sans oranı cok düşük gözüküyor. ben bir kere yaptırabilecegim. sizler bu konuda cok iyi biliyorsunuz bana yardım edin. hiç tedavim olmadı. bana nasıl yol gösterirsiniz. lütfen yardım edin. benimde bir cocugum olsun cok istiyorum....

hepinize teşekkürler..
karanlığın görünmeyen yüzünü en iyi sizler anlıyorsunuz.
hepinize teşekkürler..iyiki varsınız

uumudumm hoşgeldin.
bu konuda forumlarda ve kadınlarkulubunde çok bilgi var. biraz oku derim.
diğer soruların içinse bu forumda yazan, papatya, aysevi,shanthi, parkk, hayat,berils,ve diğerleri çok yardımcı olacaktır.
ama bu aralar pek sık uğramıyorlar.

ben tüp bebek denemesi bol ve sonuçsuz olan biriyim . yumurta donasyonuna bu forum ile karar verdim. ve denemsesinide kendimi topladığımda yapacağım.

yosunnnnnn nereyesun?*

merhaba efsune ve dualarıyla, destekleriyle güç veren herkes,

benim kaçakları aldım ve dün gece istanbul'a döndüm. bir daha kaçmamalarını temenni ederek dinleniyorum.
elim sürekli karnımda. konuşuyorum içimden onlarla. neden tutunmaları gerektiğini anlatıyorum. onlara ne verebileceğimizi, dünyada yaşamı vs. yaptığım şey bazen saçma geliyor ama saçma da olsa, iyi hissediyorum kendimi.
beynim bekleme süresini çabuk geçirmek için bir çözüm buldu sanırım.çok uyuyorrum. hatta dün yemeğe dışarı çıkmıştık eşimle. dönüşte uykudan önümdeki kapıyı falan göremedim. ayakta uyuyorum yani :))

11 kasımda güzel haber vermek dileğiyle,

mutlu kalın,

rast gele ve şansın açık ola diyorum..
:3::4::38:
uyumak güzel ama arasıra kan dolaşımı için evin içinde ileri geri volta at derim özellikle 5-6 günden sonra.
birde nefes teknikleri dene. stresini beklemenin gerginliğini azaltacaktır. yoga kitaplarında bulabilrsin.
sevgiyle kal..

tekrar merhaba efsune,

hani kendimi topladığımda deneyeceğim demişsin ya, ne anlamda olduğunu anlayamadım ben.
yani yazdıkların hep çok doğru tespitler, çözümlemeler.kendinle mücadeleden kaçmamışsın ve başarılı da olmuşsun bize göre. hani aslında en çok kendini toplamış olan senmişsin gibi aramızda. acaba sadece bir adım mı ihtiyacın olan?

mutlu kal,

günaydınlar rakadaşlar..

rüzgarselinciğim söylediklerine ben de katılıyorum.efsune gerçekten beyninde özmüş bu işi.kendiyle en barışık bu konuda o.örnek almamız gerekir.Önceki yazıları okudum ama, daha önce denedin mi efsuneciğim?Rüzgar selin sana da bekleyişinde sabırlar ve güzellikler diliyorum canım.o süreci yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.inşallah güzel haberlerini buraya yazarsın.hep beraber sevinirz...

Back