canım çok sağol, iyi hatırlattın.
kısa bi dönem yogaya gitmiştim.hatırladığım kadarıyla çalışayım biraz.

merhaba arkadaşlar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.....

Rüzgarselin canım hiç birşeyi kafana takma sen bebişleri al bir an önce gel......dualarım seninle dört gözle bekliyorum......

senin bebişin bana da umut oldu :)) inşallah senin gibi güzel haberler verebilirim canım.

kendine ve bebeğine çooook iyi bak bizim için :)))

ya arkadaşlar transferden sonra kahve neden yasak bilen var mı?
hamilelikte bile 1-2 fincana izin varken, şimdi nşye yasak? acaba tutunmayı mı engelliyor?

merhabalar arkadaşlar,,
Buraya epey zamandır giremiyordum…. Epey ilerlemiş forum. Dün onları okudum… negatif ve pozitif sonucu olan arkadaşlar olmuş….
Negatif olan arkadaşlar,, yılmak yorulmak yok,, hedefe doğru ilerlemeye devam..
Pozitif olan arkadaşlar parkçım hayırlı uğurlu olsun sonucun…çok sevindim canım… mutlu sona ulaştın hayırlısıyla desene… güzel bir hamilelik süreci diliyorum sana……
Aymencim, histereskopi olmuşsun, inşallah hayırlı sonuç alacaksın….
Efsunecim buralar sensiz olmuyor, uzun süre buralardan ayrılma lütfen… yorumlarına her zaman ihtiyacımız oluyor… Sana epey zaman önce diğer forumun özelinden mesaj atmıştım. Sanırım oraya pek bakmıyorsun..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz…………
Doğum yapanlar,,, kimbilir ne güzel bir mutluluktur…
Bahardalıcımmmm ………. ??? hadiii……
Ve tüm arkadaşlar hepinize merhaba…
Ve ben……..
Arkadaşlar ben de bu arada şöyle bir r Kıbrıs yaptım geldim…… ve 29 ekim günü 1. test sonucumu dün de 2. Test sonucum aldım.. SONUÇ: POZİTİF… Bize güzel bir cumhuriyet bayramı kutlaması oldu… keseler bayramdan sonra görülecek… parkçım siz gördünüzmü keseleri… henüz eşim ve ben biraz şaşkınız..
İnşallah buradaki tüm arkadaşlar bu duyguyu yaşayacaklar. Bundan eminim, yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, hep pozitif olalım………..
Geçmiş mesajlarda HLYMRT diye bir arkadaşımızın bir mesjı vardı onu hatırladım ve paylaşmak istedim…
hayal et ...hisset...azmet...sonuçlandır…. HLYMRT
Bu arada kulakları çınlasın arkadaşımızın… sanırım o da doğum yapmıştır ya da yapmak üzeredir..

hepinize sevgiler....

HAYAL ET... HİSSET....AZMET....SONUÇLANDIR......
hayal et...
hisset...
azmet...
sonuçlandır...

Hissetmediğimiz duygularımızla baglanmadığımız bir inanç sistemi olabilir mi?
Peki ya inanmadıgınız bir şeyi başarabilirmisiniz?
Tutkuyla bağlandığınız bir hayaliniz var ve artık yapmanız gereken şey azmetmek... çıktığınız başarı yolculuğunda önümüze çıkan engellerle yılmadan mücadele etmek ve içinizde yaşattığınız o sonuca ulaşabilmek.kimse size bu yolun kolay ve eğlenceli olacağını vaat etmeyecektir.zorlu olacaktır.yorulacaksınızdır ama engel ve mücadele olmasaydı neyi başarmıs olurdunuz ki zaten...
Hayat çoğu zaman elinizden geleni yapmanızı bekler aksi halde elde etmek istediğinize ulaşmanıza izin vermez.azim başarı yolculuğunuzda dış etkenlerden korunmanız gereken en önemli unsurdur... Azmederek hayallerinize emin adımlarla ilerliyorsunuz. işte tam bu noktada sonuçlandırma mekanizmasının devreye girmesi gerek. yaptığınız işi iyi yapıyor dahi olsanız sonuç almayı göz ardı etmeniz sizde atalet olusturacaktır.ve uzun vadede yaptıklarınızın manasını yitirmesine neden olacaktır.işi neticelendirme güdüsünü içinizde daima canlı tutmak hem azminizi körükleyecek hem de attığınız her adımda yolunuzu uzatmaktan sizin hedefinize ulaşmanızı sağayacaktır.
kurduğunuz hayalleri adeta içinizi yakarcasına hissederek yaşadınız ve azminizle yılmadan zorlu bir yolu hiç bir zaman sonuçlandırma mantığından uzaklaşmadan yürüdünüz....
hayallerinizin gerçekleşme haline hoş geldiniz....
hadi hep beraber hayallerimizin gerçekleşmesine ......
sonuç:hayal et ...hisset...azmet...sonuçlandır…. HLYMRT

rüzgarselincim inşallah sen de güzel haberi alacaksın canım....
transferden sonra kahve içmenin yasak olduğunu bilmiyordum.............. ben sanırım test günü kahve içmiştim...

ya arkadaşlar transferden sonra kahve neden yasak bilen var mı?
hamilelikte bile 1-2 fincana izin varken, şimdi nşye yasak? acaba tutunmayı mı engelliyor?

merhabalar karyacığım.öncelikle çok sevindim senin adına.gözün aydın olsun.hangi merkezde yaptırdın,kaçıncı denemendi ve maliyeti ne kadar tuttu? Özelden yazmak istedim fakat toplam mesaj sayım 100 değil o yüzden kabul etmedi sistem.sen özelden mesaj atabiliyorsan özelden at canım.buraya yazmak istemezsen....

canım hoş geldin çok sevinçli ve heyecanlıyım senin adına inşallah 11 kasımda pozitif sonucu vericeksin inanıyorum bebişlerinle konuş çok iyi yapıyorsun onları nekadar çok sevdiğini beklediğini anlatki hiç bırakmasınlar seni eminim bırakmıcaklar abartmamak şartıyla bence kahve içebilirsin sorun olmaz diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar olup bilgilerini paylaşırlarsa bende sevinirim canım fazla yatma evin içinde yavaş adımlarla yürü araara balkondan yada camdan derin nefes al uzandığın zaman sağ tarafına uzan rahme kan akışı daha iyi oluyomuş diye duymuştum duanıda eksik etme yaradanlada konu bu bebeklere çok ihtiyacın olduğunu onları çok istediğini ve içinden ne geliyorsa söyle o elbet biliyo ama kulun ağzından duymak daha hoşuna gider dualarım sizlerle hep aklımdasınız inşallah iyi ve pozitif sonuç olucak sakın üzülme ve stres yapma sıvı gıdalar tüket balık bol ye meyveni ihmal etme işte çok iyi bak kendine dualarımdasınız

selam kızlar... bende koşturmaca son sürat devam ediyor.. bu arada da laptopun adaptörü bozuldu.. telefondan takip etmeye çalıştım sizleri.. okudum ama oradan cevap yazmak ne kadar uğraştırıyor insanı.. bir iki denedim vazgeçtim bende:) b.berry kullanıp bunun kolay yolunu bilen varsa yazsın da sevaba girsin :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..

efsuneee.. buralardayım da pek vakit bulamıyorum işte:) bu arada parkecinin işini yarım bıraktırdık muhtelif sebeplerden:) babam gelecek bayram sonu o halledecek artık istediğimiz gibi.. burdaki adam neden bahsettiğimizi bile anlamadı.. yat verniğini sürüp cayır cayır parlatacaktı güzelim ağaçlarımızı az daha:)

rüzgarselin inşallah herşey yolunda gider ve çiftçizgili bir çubuğun olur:)

karya... sessiz sedasız gittin aldın geldin bebişi haa :) inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini:)

papatya da görünmüyor sanırım bayağıdır.. aysevi de öyle.. bahardalı, zümrüt, hayat.. simay.. saba... kısaca herkes iyidir umarım...

bu arada diğer tarafta vangölü vardı.. erken monopoz topiğinde.. hamile kalmıştı kendiliğinden...depremden beri aklım ondaydı.. hatta hayata yazmıştım belki merak ediyorum diye.. dün yazmış, kayıpları varmış ama o ve bebeği iyiymiş.. çok sevindim...

merhaba umudum hoşgeldin...
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kendi hakkında biraz bilgi verirmisin. bir kere yaptırabileceğim demişsim maddi yada manevi olabilir. en az üç denemeyi göze almak gerekli. birincide olmayan bir çok kişinin ikinci üçüncüde oluyor hatta çok daha fazla denemede olumlu sonuç alanlar var araştırırken okumuşsundur. bu yola baş koyduğunda içindeki anne olma isteği durmana izin vermiyor.
öncelikle yaşadığın şehirde güvendiğin bir dr.a gidip rutin muayeneni olmalısın. adet görmüyorsan dr.un vereceği ilacı kullanarak adet görmeye başlamanda fayda var. rahim kalınlığı embriyonun tutunması için çok çok önemli bu konuda transfer tedavisine başlamadan bir iki ay önce mutlaka dr.unla konuşmalı ve rahim kalınlığını ölçtürüp kalınlaşmada sorun var mı yok mu takibini yaptırmalısın. tedaviye başladığında bu takip doğrultusunda ilaçlarının dozu ve çeşidi ayarlanabilir.
moralini bozma en azından bu konuda artık daha çok bilgi var. birçoğumuz ilk denememizde hiç bir şeyden habersizdik. örğ. ben rahim kalınlığının tutunmada çok önemli olduğunu geç öğrendim. bende bu sorunla başetmeye çalışıyorum.
her şey gönlünce olsun...

merhaba arkadaşlarr:))
transfer sonrası kahve ve çayı dr çok çok az veriyor, gebelik şansını düşürüyor. Bana verdikleri formda özellikle belirtmişlerdi. Ben hiç içmemiştim, üstelik çay hastasıyım çok severim. Normalde de kahve yumurta kalitesini bozuyormuş, kahvenin kokusuyla yetiniyorum ben artık, 1 yıldır kahvede içmiyorum. Çayı da demli severdim şimdi bulaşık suyu gibi içiyorum Önce bebişlenelim sonra kahveyi köpüklü köpüklü hüpletiriz:) acaba süte zararı olur mu, olursa biraz daha sabretmek gerekecek, varsın olsunn:)

herkese meraba karya hatırlıyorum seni diğer sayfalardanda..süper bi haber buuuuuuu darısı başmızaaa

umudum ayrıca rahim filmi çektirmek gerekli muhtemelen dr. ister birde pıhtılaşma testi onuda yaptır varsa önceden tedbir alınır.
beslenmene dikkat etmelisin. alternatif tıp bölümünden de faydalanabilirsin...

yosuncuğum kolay gelsin.. yokluğun hissediliyor işlerin çabuk bitsede aramıza dönsen...
aymen nerelerde tel le görüşüyormusun...
mimozam sen nasılsılsın...

karya66
sessiz ve sedasızca ilerleyip pozitif sonuca ulaşmışsın. çok sevindim adına..
hayırlı uğurlu olsun.
hangi merkez ve kaç embryo lütfen yazarmısın? ve doktorn kimdi. ? hangi ilaçlar.. sürecini, bzie adım adım anlatırsan en büyük iyliği yapmış olursun..

rüzgarselin,
haklısın 8 yıldır bu gerçekle yaşadığım için vede profesyonel yardım aldığım için kafamda çözdüm.
çok az bir karanlık nokta kaldı ondan sonra bende yolcuyum. şu anda 3 ay daha yoğun bir farkındalık kürü yapacağım sonrası kendiliğinden geelecek.
bu gerçeği yok saymak ve saklamak yerine hayatıma entegre edince herşey çok değişti inanırmısın eski hayatıma dönmek bile istemiyorum. bu bana allahın durup düşünmem için gönderdiği bir gerçek ve hayatıma anlam kattı. çok acı ama gerçeğim. eski halimel çocuk yetiştirsem inan sağlıklı bir birey olmazdı. şimdi tam zamanı herşey için. bu arada yaşım 42:)))

yosunnn,
kolay gelsin.. sen forumdaki en önemli katalizörsün lütfen bırakma bizleri..

lalem111
teşekkürler ne güzel ifade etmişsin beni..

sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…