Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rast gele ve şansın açık ola diyorum..
uyumak güzel ama arasıra kan dolaşımı için evin içinde ileri geri volta at derim özellikle 5-6 günden sonra.
birde nefes teknikleri dene. stresini beklemenin gerginliğini azaltacaktır. yoga kitaplarında bulabilrsin.
sevgiyle kal..
rüzgarseliiiinnn hayırlı olsun...
sevgili anne adayımız hepimizin duaları seninle...
Rüzgar selin dualarım seninle,bebislerib sana sımsıkı tutunacak eminim
merhaba arkadaşlar hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.....
Rüzgarselin canım hiç birşeyi kafana takma sen bebişleri al bir an önce gel......dualarım seninle dört gözle bekliyorum......
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini bebişlerine ve kendine cici bak.
ya arkadaşlar transferden sonra kahve neden yasak bilen var mı?
hamilelikte bile 1-2 fincana izin varken, şimdi nşye yasak? acaba tutunmayı mı engelliyor?
merhabalar arkadaşlar,,
Buraya epey zamandır giremiyordum…. Epey ilerlemiş forum. Dün onları okudum… negatif ve pozitif sonucu olan arkadaşlar olmuş….
Negatif olan arkadaşlar,, yılmak yorulmak yok,, hedefe doğru ilerlemeye devam..
Pozitif olan arkadaşlar parkçım hayırlı uğurlu olsun sonucun…çok sevindim canım… mutlu sona ulaştın hayırlısıyla desene… güzel bir hamilelik süreci diliyorum sana……
Aymencim, histereskopi olmuşsun, inşallah hayırlı sonuç alacaksın….
Efsunecim buralar sensiz olmuyor, uzun süre buralardan ayrılma lütfen… yorumlarına her zaman ihtiyacımız oluyor… Sana epey zaman önce diğer forumun özelinden mesaj atmıştım. Sanırım oraya pek bakmıyorsun..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz…………
Doğum yapanlar,,, kimbilir ne güzel bir mutluluktur…
Bahardalıcımmmm ………. ??? hadiii……
Ve tüm arkadaşlar hepinize merhaba…
Ve ben……..
Arkadaşlar ben de bu arada şöyle bir r Kıbrıs yaptım geldim…… ve 29 ekim günü 1. test sonucumu dün de 2. Test sonucum aldım.. SONUÇ: POZİTİF… Bize güzel bir cumhuriyet bayramı kutlaması oldu… keseler bayramdan sonra görülecek… parkçım siz gördünüzmü keseleri… henüz eşim ve ben biraz şaşkınız..
İnşallah buradaki tüm arkadaşlar bu duyguyu yaşayacaklar. Bundan eminim, yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, hep pozitif olalım………..
Geçmiş mesajlarda HLYMRT diye bir arkadaşımızın bir mesjı vardı onu hatırladım ve paylaşmak istedim…
hayal et ...hisset...azmet...sonuçlandır…. HLYMRT
Bu arada kulakları çınlasın arkadaşımızın… sanırım o da doğum yapmıştır ya da yapmak üzeredir..
hepinize sevgiler....
Arkadaşlar merhaba. bende sizlerden biriryim. çocugum olmuyor. (erken menepoz) bende yumurta nakli yaptırmak istiyorum. int araştırma yaptıgım bir kac merkez var kıbrısta. bunlardan dogus tüp bebek merkezi ile tlf görüştüm. ücret olarak uygun geldi. o yüzden orayı düşünüyordum. tesadüfen benim gibi arkadaslar bir sitede yazışmalrını gördüm. cok moralim bozuldu. sans oranı cok düşük gözüküyor. ben bir kere yaptırabilecegim. sizler bu konuda cok iyi biliyorsunuz bana yardım edin. hiç tedavim olmadı. bana nasıl yol gösterirsiniz. lütfen yardım edin. benimde bir cocugum olsun cok istiyorum....