sevgili arkadaşlar bugün bizleri indirekt (dolaylı) bizleri ilgilendiren bir yorumu yazmak istiyorum.
haber: 5 yaşında evlatlık verilen öğretmen depremde öldü. evlat edinen aile çevreye ne demiş evlatlıklarının annesi ve babasının da yıllar önceki bir depremde öldüklerini.
muhtemeldirki bu kız çocuğu her söylenişte bunu duydu. bilinçaltına kazıldı. bir çocuk hep anne ve babası ile birliktedir. o kurtuldu ama ebeveynleri öldü suçluluk duygusu yoğun gelir. ama insan bunu fark edemez.
söylenen pembe yalanın kendilerine çektikleri gerçekleri olması.
belkide bu konumlarla yüzleşip kim ne der diye düşünmeden olan gerçeği TAŞIMASI ZOR OLSADA taşımak en iyisi. !!!!
evren verilen mesajı alır.
evlat edinen anne babanın en büyük korkusu bu çocuğun ellerinden alınması ise bu gerçekleri oldu. NE ACI..
BİZLERDE ÇOCUKSUZ KALMAKTAN KORKUYORUZ YA KORKULAR BAŞIMIZA GELECEK.. korkular evrene giden mesajalrdır.
onun için pozitif cümleler ve mastarı olumlu cümleler bizim iyiliğimize hizmet eder. bilinçaltı bizi yönetendir.
bu öğretmenimize allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın bir fidan ki gencecik katili türkiyedeki sistemdir deprem değil.
ama o da aynı yolla anne ve babasına ulaşmaya çalıştı(
yani deprem onun bilinçdışı seneryasuna hizmet etti.
nasıl çocuksuzluk benim bilinçdışı seneryoma hizmet ediyorsa.
okuduğumda sabah ağladım. ama kendime de ağladım.
sevgiyle ve güvenle kalın..
merhaba efsune,
haklısın. bana göre de geçmişteki korkularımız ya da inançlarımız nedeniyle buradayız zaten. ama şöyle de bir gerçek var ki, biz korkularımızla yüzleşebildiğimiz için buradayız. ya da bilinçdışı senaryolarımızdan hoşnut olmadığımız için. daha önce başka başlıklar da okumuştum ama bu başlık altında yazmamın nedeni,aranıza katılmak istememin nedeni, buradaki herkesin ,ya da çoğunun diyeyim, sorun değil çözüm istemesi.iiçinde bulunduğu duruma gülümseyebilmesi, yani kabullenme çabası. ve herkesin bir umuda doğru yolculuk etmesi. farkındayım ki herkes birgün bebeğini kucağına alacağına inanıyor ve bu inancı sözlü ya da yazılı dile getiriyor. işte bu yüzdendir ki, bu forumdaki insanlar, kendi zamanları gelince, ''pozitif'' diye bir duyuruda bulunuyor.
ben inanıyorum ki bilinçdışı senaryonu tekrar yazmaya başladığın için, çocuklu olma fikri bilinçli seçimin olduğu için, ağlama!. gülmelisin bence. bu kadar bilinçli oluşuna ve gücüne... kendi zamanında kendi pozitif haberini duyuracağın için teşekkür et evrene.
seni seviyoruz...
mutlu kal,