• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudum ayrıca rahim filmi çektirmek gerekli muhtemelen dr. ister birde pıhtılaşma testi onuda yaptır varsa önceden tedbir alınır.
beslenmene dikkat etmelisin. alternatif tıp bölümünden de faydalanabilirsin...

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ben 40 yasındayım 2 yıllık evliyim.maddi yönden bir kez deneyebilecegim. o yüzden sizden en iyi gördüğünüz merkezi ve tedavi yöntemlerini sordum.henüz hiç bir tedaviye başlamadım. izmirde oturuyorum.aralıkta baslamak istiyorum.şimdiden bir ön arastırma yapıyorum. sizlerden yardım bekliyorum. nerde ve nasıl yaptırmam gerektiği için. yardımların için teşekkür ederim.

mesajını yeni gördüm.
diğer forumdan seni biliyorum ama karya66 eşitlemesine jeton geç düştü..
hiikayeni bilince . şimdi deliler gibi sevindim. çok deneme değilde hazır hissetiğinde ve kısmetine kapıalrını açtığında bu işin olduğunu kanıtlayan canlı bir örneksin.
mükemmel bir gerçek:)):52:

merhabalar arkadaşlar,,
Buraya epey zamandır giremiyordum…. Epey ilerlemiş forum. Dün onları okudum… negatif ve pozitif sonucu olan arkadaşlar olmuş….
Negatif olan arkadaşlar,, yılmak yorulmak yok,, hedefe doğru ilerlemeye devam..
Pozitif olan arkadaşlar parkçım hayırlı uğurlu olsun sonucun…çok sevindim canım… mutlu sona ulaştın hayırlısıyla desene… güzel bir hamilelik süreci diliyorum sana……
Aymencim, histereskopi olmuşsun, inşallah hayırlı sonuç alacaksın….
Efsunecim buralar sensiz olmuyor, uzun süre buralardan ayrılma lütfen… yorumlarına her zaman ihtiyacımız oluyor… Sana epey zaman önce diğer forumun özelinden mesaj atmıştım. Sanırım oraya pek bakmıyorsun..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz…………
Doğum yapanlar,,, kimbilir ne güzel bir mutluluktur…
Bahardalıcımmmm ………. ??? hadiii……
Ve tüm arkadaşlar hepinize merhaba…
Ve ben……..
Arkadaşlar ben de bu arada şöyle bir r Kıbrıs yaptım geldim…… ve 29 ekim günü 1. test sonucumu dün de 2. Test sonucum aldım.. SONUÇ: POZİTİF… Bize güzel bir cumhuriyet bayramı kutlaması oldu… keseler bayramdan sonra görülecek… parkçım siz gördünüzmü keseleri… henüz eşim ve ben biraz şaşkınız..
İnşallah buradaki tüm arkadaşlar bu duyguyu yaşayacaklar. Bundan eminim, yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, hep pozitif olalım………..
Geçmiş mesajlarda HLYMRT diye bir arkadaşımızın bir mesjı vardı onu hatırladım ve paylaşmak istedim…
hayal et ...hisset...azmet...sonuçlandır…. HLYMRT
Bu arada kulakları çınlasın arkadaşımızın… sanırım o da doğum yapmıştır ya da yapmak üzeredir..

hepinize sevgiler....

Sevgiler bizden Karya66 ... Öncelikle tebriketmek istiyorum:nazar::emir_bebek:maşaallah bebişine(lerine) Allah saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasipetsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

mesajını yeni gördüm.
hiikayeni bilince . şimdi deliler gibi sevindim. çok deneme değilde hazır hissetiğinde ve kısmetine kapıalrını açtığında bu işin olduğunu kanıtlayan canlı bir örneksin.

efsune karya66=................. ben bulamadım yakın geliyor ama öbür forumda hangi nickti...
karya yazdıysan kaçırmışımdır tekrar yazarmısın eski nickin neydi.

selam kızlar... bende koşturmaca son sürat devam ediyor.. bu arada da laptopun adaptörü bozuldu.. telefondan takip etmeye çalıştım sizleri.. okudum ama oradan cevap yazmak ne kadar uğraştırıyor insanı.. bir iki denedim vazgeçtim bende:) b.berry kullanıp bunun kolay yolunu bilen varsa yazsın da sevaba girsin :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..

efsuneee.. buralardayım da pek vakit bulamıyorum işte:) bu arada parkecinin işini yarım bıraktırdık muhtelif sebeplerden:) babam gelecek bayram sonu o halledecek artık istediğimiz gibi.. burdaki adam neden bahsettiğimizi bile anlamadı.. yat verniğini sürüp cayır cayır parlatacaktı güzelim ağaçlarımızı az daha:)

rüzgarselin inşallah herşey yolunda gider ve çiftçizgili bir çubuğun olur:)

karya... sessiz sedasız gittin aldın geldin bebişi haa :) inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini:)

papatya da görünmüyor sanırım bayağıdır.. aysevi de öyle.. bahardalı, zümrüt, hayat.. simay.. saba... kısaca herkes iyidir umarım...

bu arada diğer tarafta vangölü vardı.. erken monopoz topiğinde.. hamile kalmıştı kendiliğinden...depremden beri aklım ondaydı.. hatta hayata yazmıştım belki merak ediyorum diye.. dün yazmış, kayıpları varmış ama o ve bebeği iyiymiş.. çok sevindim...

yosuncum iyiym tşk,sen nasılsın

hepimize günaydın arkadaşlar..
öncelikle tebrik eden tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler,
efsunecim ve lalem111 merkezimi soruyorsunuz..
merkezim dünya tüp bebek merkezi.doktorum berk bey.hemşirem nazlı hanım... merkez ve ekibine benim puanım 100 üzerinden 100.. herşey çok güzeldi.. maşallah herşey çok güzel gelişti çok şükür...... Beni hatırlamayan arkadaşlar için kısacık ben karya66=neac Bu benim ilk kıbrıs denememdi, daha önce 2 yıl önce kendi yumimle 1 kez olumsuz tüp bebek denemesi.. sonra efsunenin dediği gibi kendimi 2 yıl gibi bir süre kıbrısa ikna etme süreci.......
efsunecim düzensiz de olsa (40- 50 gün falan)adet görüyordum geçen 2011 martan beri burada edet düzenleyiciler ile işe başlamış oldum..ama kendim için adet düzenleyici aldım. henüz karar vermemiştim kıbrısa... daha sonra mayıs ayında berk bey ile telefon ile konuştum.. başka hiç bir merkezle irtibata geçmedim.. sadece dünya merkezi oldu benim hayatımda... mayıs ayında düşüncelerim netleşti.. ama yaz boyunca başka sebebplarden dolayı gidemezdik kıbrısa... mayıstan beri de senin yazdığın yorumlamalar benim ne kadar hazır olduğumu ve ve kendimi çözümlemiş olduğumu bana gösterdi...teşekkürler...
canım az sonra devam edeceğim...

karya66
sessiz ve sedasızca ilerleyip pozitif sonuca ulaşmışsın. çok sevindim adına..
hayırlı uğurlu olsun.
hangi merkez ve kaç embryo lütfen yazarmısın? ve doktorn kimdi. ? hangi ilaçlar.. sürecini, bzie adım adım anlatırsan en büyük iyliği yapmış olursun..

sevgiyle kalın..

kaldığım yerden devam...
gelelim ilaçlar konusuna,,, adet gördüğüm için ve de adet düzenleyici ilaçları kullandığım için geçen ayın adetinin 21 günü lucrin iğne vuralım riske atmayalım dedi berk bey..
geçen ayın 21.inde lucrin iğnemi vuruldum. bu arada tabi yaşadığım şehirde bir doktora yönlendirdiler beni... buradaki doktorum bayan.... ilk tanışmamız lucrin iğneyi vurulduğum gün oldu..o gün beni genel kontroldan geçiirip simir testi de yaptı. böylece süreç başlamış oldu... buradki doktorum çok pozitif bir doktormuş.. önceden tanımıyordum... şimdi böyle bir pozitif doktor ile tanıştığım için çok memnunum..... sonra adet düzenleyici (cyclo proginova) bitip adet gördükten sonra estrofem ile rahim kalınlaştırma işi başaldı ve devam etti.. ben ve karşı taraf hazır olduğunda ver elini kıbrıs dedik... 5 gece 6 gün orada kalıp geldik... ve 12 gün bekleme sürecinden sonra 29 ekim de bayram kutladık...inşallah bundan sonrası da hayırlısıyla devam edecek.. işte bu benim hikayem arkadaşlar... umarım yardımcı olmuşumdur.. aklınıza gelen soru olursa cevap vermeye hazırım................

tebrik eden henüz edemeyen, her arkadaşıma tek tek sonsuz teşekkürler..
evrene bana bu duyguyu yaşattığı için teşekkürler, bebeğime teşekkürler,,, hayat arkadaşıma teşekkürler,,,aileme teşekkürler,,,
hepinize pozitif günler, sağlıklı günler,,, mutlu günler diliyorum...
sevgiler....

aynen öyleyim galiba efsunecim bu yorumunu da katılıyorum canım....

mesajını yeni gördüm.

valla öyle oldu yosuncum,,sağol iyi dileklerin için..

selam kızlar...

karya... sessiz sedasız gittin aldın geldin bebişi haa :) inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini:)

papatya da görünmüyor sanırım bayağıdır.. aysevi de öyle.. bahardalı, zümrüt, hayat.. simay.. saba... kısaca herkes iyidir umarım...
. çok sevindim...

bilgiler için teşekkür ederiz. çok önemli hele bizim gibi 40lı ağır toplar için.
şimdi senin değerlerin tek bebek mi yoksa ikiz bebekmi gösteriyor?
:))

Sevgili Arkadaşlar ,
Ben 22 Ekim günü doğum yaptım.Ama bebeğim doğarken akciğerlerindeki suyu atamamış.Sezeryanle doğan çocuklarda görülebilen bir durummuş.Bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı.Tabi bu süreçte çok üzülüp ağladım,heryerine iğneler sokmuşlardı,bebecik kederli kederli kuvözde yatıyordu.Neyseki 1 haftanın sonunda düzeldi , 29 Ekim günü eve çıktık.2 gün evde kaldık ,31 ekim günü kontrole gittik,bu kezde sarılığı artmıştı,çünki benim yeterli sütüm yokmuş,ben yine ağla ağla bi hal oldum.Sonra dr.evde her üç saatte bir seni emsin ,sonra mama ver dedi öyle yaptık dün gittiğimizde düşmüştü,tekrar hastaneye yatmaktan kurtulduk.

Bebeğim sanki dünyanın en güzel bebeği , onu emzirmek tadılabilecek duyguların en güzeli , ona sahip olmak hayatta yaşadığım en güzel duygu.Bu konuda tereddütü olanlar hemen bir kenera atsın ve bu işi yapsın.Yazmakta geciktim ama yaşadığım aksilikler yüzünden.

Bu arada hamile kalan arkadaşları tebrik ederim,geriye dönük okuyamadım henüz , neler oldu bilemiyorum.

rosa hoşgeldin:) şöyle bir bakıp çıkacaktım ama şu anda gözyaşlarıma hakim olamıyorum yazmadan edemedim... Umarım tüm sorunları aşarsınız birlikte.. ikinize de sağlıklı ömürler dilerim..

CANIMYAAAAAAAAAA çok duygululuya sanki dün gibi öyle çabuk geçtiki zaman canım moral verdn hep banaaaaaa...aksilikleri atlatıp sağlıcakla büyüt inşallahhhhh...arada sırada yaz bize vaktin olursa tabiiiiiiiiii çook öpüyorummmmm

Herşeyden önce kısmetiyle güzelliğiyle senin dünyana doğan bu güzel bebeğin başlangıcı zorda olsa dayanıklılığınıda test etmiş oluyorsun.
maşallah annesine sıkı sıkı tutunmuşki bu iki zor adımı atlatmış.

sana tavsiyem. iğne giren yerlerine elini koy ve sadace tüm olasılıklar ve olduğu gibi onu kabullendiğini ve sevginle onu sarmaladığını sürekli söyle ..

ve ağlamayıda bırak lütfen..
bebek senin bu ruh halini sağ beyinden sağ beyine hissediyor..
şimdi oral dönem yani ağızcıl ne yap yap emzir ve süt getirecek şeyler ye.. süt gelmese bile emzir tek huzuru bulup sakinleştiği şey bebekelrin emmdikleri dönem..
huzur ve sevgi onun tek ihtiyacı ama sen gergin ve kararsız ve düşünceli ve kaygılı olursan ağ beyindne sağ beyine o da kaygılı bir bebek olur.
onun için bu dönemin keyfinde yolun açık olsun..
sevgiyel kal..

Sevgili Arkadaşlar ,
Ben 22 Ekim günü doğum yaptım.Ama bebeğim doğarken akciğerlerindeki suyu atamamış.Sezeryanle doğan çocuklarda görülebilen bir durummuş.Bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı.Tabi bu süreçte çok üzülüp ağladım,heryerine iğneler sokmuşlardı,bebecik kederli kederli kuvözde yatıyordu.Neyseki 1 haftanın sonunda düzeldi , 29 Ekim günü eve çıktık.2 gün evde kaldık ,31 ekim günü kontrole gittik,bu kezde sarılığı artmıştı,çünki benim yeterli sütüm yokmuş,ben yine ağla ağla bi hal oldum.Sonra dr.evde her üç saatte bir seni emsin ,sonra mama ver dedi öyle yaptık dün gittiğimizde düşmüştü,tekrar hastaneye yatmaktan kurtulduk.

Bebeğim sanki dünyanın en güzel bebeği , onu emzirmek tadılabilecek duyguların en güzeli , ona sahip olmak hayatta yaşadığım en güzel duygu.Bu konuda tereddütü olanlar hemen bir kenera atsın ve bu işi yapsın.Yazmakta geciktim ama yaşadığım aksilikler yüzünden.

Bu arada hamile kalan arkadaşları tebrik ederim,geriye dönük okuyamadım henüz , neler oldu bilemiyorum.

Allah analı babalı büyütmek nasipetsin Allah nazarlardan korusun bebişini...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back