çok teşekkür ederim cevap için

anlıyorum ama aynı zamanda eşimin ailesi bilmiyor bu süreci ve eşim bu yoğun haliyle Kıbrıs'a gittiği anda direk süreç belli olur çünkü Kıbrıs'ta bu yöntemin uygulandığını biliyorlar. biz annem ve ben hariç kimsenin bilmemesini istiyoruz.

onun haricinde diğer sorularımın da cevabını verirseniz sevinirim, yani ilk sorumun cevabı sonuç olarak evet yapılabiliyor değil mi? :)

kızlar slm. işyerinin yoğunluğu yüzünden uzun zamandır buraya gelemedim.

biz iyiyiz haber vermek istedim.

hepinizi çok seviyorum...

selam nilya;
cinsiyeti belli oldumu?? yoksa daha erkenmi?
keyifler yerinde ise ne ala??
haberlerini bekliyoruz.
sevgiyle kal..

selam,
ne alemdesin ya uzun süredir görüşemedik. haberlerini bekliyoruz.. planların varmı?
rosalyn doğurmuştur değilmi? haberin varmı?
shanti, rosalyn ve sen özlüyoruz sizleri..

park gözünaydın canım senin adına çok sevindim.

hayat arkadaşım sonucuna üzüldüm. bu kadar azimli olduğun sürece evlatlarına bir an önce kavuşursun inşallah.

nrm senin için de üzgünüm arkadaşım inşallah kendini toplayıp yeni denemende iyi haberlerini alırız.

zümrütcüm kendine bir sınır koyduğun için bu korkularıyaşıyorsun. şimdiden bu son deneme diye karar alman senin duygularına gem vurmazki o kararı ruhun beynin vücudun hepsi birlikte aynı tutumu gösterince verebilirsin..
şimdi gelecekte ne düşüneceğini belirlemek yerine donmuş embriyolarına harca enerjini ve herşeyin iyi olacağına inandır kendini sonrasını o günki duruma göre içsesinin vereceği kararlara göre değerlendirirsin...

mimoza hadi hayırlısı sen kız hissediyorsan öyledir umarım allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah

rosa dan haber varmı çok merak ediyorum özelden bilgi alan arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirsin..

efsune döndüğüne sevindim yazılarını ve yorumlarını bekliyoruz..

efsunecim ben de tam sana yazıyordum...
bende haberler bu konuda aynı başka durumlarla uğraştım biraz fakat şimdi iyiyim...

planım bu yıl içinde başlamak ve denemek becerebilirsem...
gerçi burda birkaç arkadaşım beni itelemekten bıktı ama biraz daha sabrederlerse inşallah o adıomı atıcam çünki denemekten vazgeçmediğime göre hala bşr ümit var öyle değil mi?

ben de rosa yı merak ediyorum
shanti eskisi kadar sık giremeyeceğini yazmıştı daha evvel

Sevgili arkadaşlar

Rosamız 21 inde cumartesi doğuma girdi sabah. Sonrasında haber alamadım . Zaten alınmaz çünk oyurmakta bile gçlük çektiği bir srede şu anda. Biraz sabredelim güzel duygularını bizimle paylaşacaktır eminim

selam efsune,
çok teşekkür ederim. dileklerin gerçek olur umarım :))

bu akşam 11 de çatlatma iğnemi vurulacağım ve perşembe sabah 11 de toplama işlemi başlayacak. tüm detayları günü gününe aktarmayı planlıyorum. bilgisayarımı götüreceğim. ben oradayken sormak istedikleriniz olursa sorar, ya da dikkat etmemi istediğiniz şeyler varsa, memnuniyetle incelerim :))

mutlu kal,

efsune, yorumların ve tespitlerin harika. biri birşey yazınca acaba efsune ne yazar diye meraklanmaya başladım :))

canımm, bence de çook çabuk geçti bu hazırlık aşaması. bana da daha dün gibi geliyor. ama transferden sonraki bekleme süreci daha zor geçecek gibi. rahmimde birsürü embriyo olacağını bilmek beni şimdiden heyecanlandırıyor. o zaman nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. eşim de, senelerdir bekliyoruz o kadar mı bekleyemeyeceğiz diyor. ama şu an bana senelerdir bekliyormuşum gibi gelmiyor ki :)) mikro teseler beni böyle heyecanlandırmamıştı. hep korkuyla gittik ya bulunmazsa diye. bir de benim ameliyat fobim var. eşimin ameliyattan sağ salim çıkması dışında fazla birşey düşünememiştim. şimdiyse heyecanım dorukta. ne gece ne gündüz uyku var. heyecandan günde 4-5 saatten fazla uyuyamıyorum.
inşallah ben de parkk gibi pozitif yazarım da, onun bende uyandırdığı umut tohumlarını, benden sonra gidecekler için yeşertebilirim.
bugüne kadarki desteğin için, benimle heyecanlandığın, beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim:))) dediğim gibi, birgün Ümit Bey'e beraber gideceğiz elimizde pusetlerle...

canım rahimde bebişlerin olucak inşallah bundan sonra öyle düşün hareketlerini ona göre ayarla transferden sonra düşünmemek elde değil ama düşünmemeye çalış bence odaklanma belirti arama bunları inşallah transferden sonrada konuşuruz rahat ol stres yapma özellikle transferde çok sakin ol stres sakın yapma hç bişeye üzülme kafana bişe takma canını sıkan şeylerden kişilerden uzak dur kendini prenses ilan et öyle davran inşallah canım ümit beye gidicez bebişlerle bende inanıyorum çok heycanlandım şimdiden tüm güzellikler seninle ve bebişlerinle olsun görüşmek üzere yolun açık olsun

rüzgarselin kocaman adımlarla başladın öylede sonlansın mutlu haberlerini bekliyoruz. güle güle git yolun açık olsun bol şans....

efsune teşekkür ederim... şükretmeyi hatırlattığın için...
senin ve form arkadaşlarımın varlığına şükürler olsun
nefes aldığım için şükürler olsun hayatıma dostlarıma arkadaşlarımın varlığına şükürler olsun
gelişimime katkıda bulunan tüm hayat deneyimlerime ve çocuksuzda yaşamayı öğrenişime şükürler olsun...

sevgili bahardalı kendime sınır koymuyorum sınırlarımı biliyorum. 33 yaşında fsh yükselmesi yumurta yetrsizliği ile mücadeleye başladım. artık 48 yaşındayım bu uzun ve yorucu yola donmuşlarla son noktayı koyacağım. tutarsa benim için harika bir final olur. tutmazsa kendimi yenik saymadan elimden geleni yaptım olmadı demek ki benim için böylesi hayırlıymış deyip hayatıma devam edeceğim.
şimdilik kararım bu yok eğer içsesim mantığımın önüne geçerse umutların peşinde koşmaya devam ederim ama nereye kadar??????

sevgili arkadaşlar bugün bizleri indirekt (dolaylı) bizleri ilgilendiren bir yorumu yazmak istiyorum.

haber: 5 yaşında evlatlık verilen öğretmen depremde öldü. evlat edinen aile çevreye ne demiş evlatlıklarının annesi ve babasının da yıllar önceki bir depremde öldüklerini.
muhtemeldirki bu kız çocuğu her söylenişte bunu duydu. bilinçaltına kazıldı. bir çocuk hep anne ve babası ile birliktedir. o kurtuldu ama ebeveynleri öldü suçluluk duygusu yoğun gelir. ama insan bunu fark edemez.

söylenen pembe yalanın kendilerine çektikleri gerçekleri olması.

belkide bu konumlarla yüzleşip kim ne der diye düşünmeden olan gerçeği TAŞIMASI ZOR OLSADA taşımak en iyisi. !!!!

evren verilen mesajı alır.
evlat edinen anne babanın en büyük korkusu bu çocuğun ellerinden alınması ise bu gerçekleri oldu. NE ACI..

BİZLERDE ÇOCUKSUZ KALMAKTAN KORKUYORUZ YA KORKULAR BAŞIMIZA GELECEK.. korkular evrene giden mesajalrdır.
onun için pozitif cümleler ve mastarı olumlu cümleler bizim iyiliğimize hizmet eder. bilinçaltı bizi yönetendir.

bu öğretmenimize allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın bir fidan ki gencecik katili türkiyedeki sistemdir deprem değil.
ama o da aynı yolla anne ve babasına ulaşmaya çalıştı(
yani deprem onun bilinçdışı seneryasuna hizmet etti.
nasıl çocuksuzluk benim bilinçdışı seneryoma hizmet ediyorsa.
okuduğumda sabah ağladım. ama kendime de ağladım.
sevgiyle ve güvenle kalın..

nasılsın ya?
seni ve sinirlerini merak ediyorum bak bu usta işide bir türkiye gerçeği malesef..
ben şubat sonu denemeye karar verdim. listede düzeltirmisin lütfen..
merkez konusunda stres yapmıyorum . en uygununa beni bilinçaltım yönlendirecek diyorum..
sevgiyel kall..

Selam kızlar.. bu aralar işler yoğun.. sürekli dışardayım.. görüşemiyoruz

Öncelikle Rosa için çook sevindim.. Bu yeni bebişimiz için gelsin
[video=dailymotion;xcaavk]http://www.dailymotion.com/video/xcaavk_candan-ercetyn-melek_music[/video]

Efsunee tekrar hoşgeldin :) artık gezme faslını bitirdin sanırım.. herkes gbi düşünüyorum bende.. bizlere daha çok vakit ayır lütfeen

Rüzgarselin:) herşey yolunda gitsin ve kap gel bebişleri

gayet iyiyim bugünlerde.. bayağı bir kolayladık işleri gibi görünüyor... aslında dediğim gibi ben bu strese alışığım ama eşim alışkın değil ve ben onu rahatlatmak istedikçe en çok gerilen ben oldum.. başta aksiliklerin suçlusu olarak beni ilan etmişti kendince, şimdi biraz normale döndü ve bende gevşedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…