Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.
nrm34;
cevabım geç, çünkü istanbula yeni döndüm.
Herşeyden önce bu bir acı ve keder. bu bir ağır gerçek ve taşıması zor birşey. emekler zamanlar boşa gitmiş gibi gelir. haksızlık, yenilmişlik hissi gelir. ve bunlArın gelmesine CEREHATIN AKMASI GİBİ izin vermelisin derim.
ACILAR BİZİM VE YOK SAYMAK GELECEK ADIMLARI TEHLİKEYE SOKAR.
sana ait bu zor durumu taşımak yerine hemen yeni bir hedef/ tutunacak ifade/ arayış İÇİNDE olduğunun farkındamısın? buda bilinçdışı savunmatiklerimiz.:)
derimki ağlamalısın haykıra haykıra, hatta biraz dışarıya boş verip kafana göre takılmalısın, eşinle sarılmalısınız birbirinize. ve hüzünün üzerinden geçmesine izin vermelisin.
işte bir noktadan sonra (çünkü beynimiz çok flexible bir organ) bilinçaltın senin iyiliğine hizmet eden kısmeti/gerçekliğin hazırlayıcısı olacaktır.
üzgünüm bu kadar koyu ve derin bir gerçekliğimiz olduğu için.. iştebunun için hep birlikte ve paylaşımdayız.
yanlız değilsin. seni anlıyor ve sürecinde şans diliyorum.
ve iyi hayırlı bir evlat/evlatlar sahibi olmanı diliyorum.
zamanı değilmiş daha hazır değilsin evrenin mesajı bu. ama neden işte bunu sen arayıp bulacaksın?
sevgiyel kal..