Kızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık

Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Maşallah rabbim nazardan korusun sizi

Maşallah suphanaallah kuzum Allah nazardan saklasın inşallah bize de dua et lütfen

Ayy super bir haber bu ayri yumurta ikizler rabbim korusun sizi

Amiiinnn

Ooohhhh süper bir haber
Maşallah
Hem kız hem erkek
Allah güzel bahtlılardan etsin yavrularını

Oyy maşallah kuzucuklarınaAllah bağışlasınn sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn innss

Masallah evin neseleri saglikla gelsin

Allah bağışlasın ne güzel hem kız hem erkek maşallah sübhan allah

Ooohhhh süper bir haber
Maşallah
Hem kız hem erkek
Allah güzel bahtlılardan etsin yavrularını
Amin amin çok sağol zaza

Seninde yakın zamanda alırız haberi inşallah bi aya falan sanırsam Sağlık olsunda hiç önemli değil aslında cinsiyetleri tabi ama ikisi olması çok mutlu etti tabi

Eger folikul yoksa, kendiliginden adet olamiyorsaniz o zaman cyclo gibi hem estradiol hem progesteron iceren ilac kullanmaniz gerekiyor.su anda divina piyasada var. Cyclo ve climen yok.
Zazanin dedigi gibi kadin dogumcuyla gorusseniz daha iyi olur
Tesekkurler canim.Saglik ocagina gittim cylo sorunca bizde var ucretsiz veriyiruz dedi ve onun yerine microgynon diye bir dogum kontrol hapi vermis acaba ise yarar mi.

M Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
T Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun

Teşekkür ederim canım

Cok sukur, Gözün aydin canim,
saglikli olsun da bizim olsun diyoruz ama Insallah cinsiyet istediğindir.
Ben de bu hafta fetal dna testi yaptırmak istiyorum. Insallah bir sorun olmaz bizde de.

Selam,
dusundugunuz rahim filmi farkli bir sey olmasin.
kievin istediği normal kadin doğumcuya gidiyorsun . kadin doğumcu rahim kalinligina bakıyor myom kist falan var mi onlara bakıyor eline de ultrason kagidini tutuşturuyor . Iste o kagidi andreye gönderiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…