- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Panda lütfen haber ver bize kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panda lütfen haber ver bize kuzum
Valla canim bende merak ettim insallah iyidirPanda lütfen haber ver bize kuzum
Acaba bebişleri doğurdumu?Valla canim bende merak ettim insallah iyidir
Benim aklimada bu geldi acaba erken dogummu yapti dedim 3 ve daha fazla gebeliklerde 6 aylik bile dogum yapanlar oluyormus internette okumustum aklima bu geldi benimdeAcaba bebişleri doğurdumu?
İnşallah kendiside ve bebeklerde iyilerBenim aklimada bu geldi acaba erken dogummu yapti dedim 3 ve daha fazla gebeliklerde 6 aylik bile dogum yapanlar oluyormus internette okumustum aklima bu geldi benimde
Insallah canim iyilerdir kurban oldugum rabbim korusun onlariİnşallah kendiside ve bebeklerde iyiler
Amin canim rabbim hepimize gönlümuzdekini versin@Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
@Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun
Cyclo adet duzenleyici olarak biliyorum. Yumurtlamayi cok az baskilar ama cyclo kullanirken gebelik olusabilir.Tesekkurler canim.Saglik ocagina gittim cylo sorunca bizde var ucretsiz veriyiruz dedi ve onun yerine microgynon diye bir dogum kontrol hapi vermis acaba ise yarar mi.
Zaza senden sonra ilk gidenlerin dogumlar yaklasiyor mu? Sen nisanda gitmistin diye hatirliyorum.Kızlar Pandadan haberi olan var mı
Çok merak ediyorum onları
Vallah kaç kişi olduğunu bilmiyorumZaza senden sonra ilk gidenlerin dogumlar yaklasiyor mu? Sen nisanda gitmistin diye hatirliyorum.
Senin vesilenle kac kadin gitti acaba? Hic rakam var mi elimizde, kac kadinin anne olmasi icin yol actin valla Allah senden razi olsun
İnşallah inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin@Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
@Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun
Çok geçmiş olsun, bundan sonra hamileliğin keyfini çıkarın güzelce Allah seni ve bebeklerini korusunKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aminn inşallah Çok teşekkür ederim allah razı olsun dualarım hep sizinledeÇok geçmiş olsun, bundan sonra hamileliğin keyfini çıkarın güzelce Allah seni ve bebeklerini korusun
Çok sevindim beyzacımMerhaba kizlar Transferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahhHerzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Gözünüz aydınKızlar bugün transferden sonraki 6.gün ve galiba pozitif çift çizgiyi gördük
Teşekkür ederim AminGözünüz aydın
Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Harikaaaa bir haberKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun