• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk üç gün önemli dinlenmeye çalışın demişlerdi . Ama ben çalışmaya başlamadım .Evde dinleniyorum odada küçük yürüyüşler yapıyorum .
Ama benim işim çok yoğun ve stresli bir ortam olduğu için böyle davrandım.

Merhaba
Siz her halde donasyon yaptırıcaksınız
Aslında merkezinizi arayın durumunuzu anlatın ona göre size ön protokol uygulasınlar
Çünkü donasyonda adet olmanız önemli değil
Önemli olan rahim ce yumurtalık (kizt) durumu
Folik asitler çok çeşite
Ama devlet karşılayan bir çeşit😃
Eğer ücretli alıcaksanız Folattro alın
Yok ücretli değil devlet karşılayan derseniz Folbiol
Allah razi olsun Zazam cansin. 🥰🥰🥰Hani batumda tedaviye baslamistim da yazin uarim kalmisti ya iste o benim.Simdi ocakta gitmeyi planliyoruz gitmeden bir dingum olsun e2 ye de baktirayim diye dusundum daha iyi olmaz mi acaba.

Konu farklı yere gitmedi konu bülent tıraş ve sizin mucizeniz ama bazılarının kabusu. Doktor ismi vermeseydiniz konu mucizeler olurdu ama isim verdiniz konu şaştı.siz yaşadıklarınızı anlattınız bende yaşadıklarımı anlattım duayen falan geçin o konuları l
Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çöz🤷‍♀️ Ben buraya seninle diyalog kurmaya gelmemiştim lütfen sen de benimle dialog kurma.

Bir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Ben hiç istirahat etmedim
Korkma
Sadece ağır iş yapma

Allah razi olsun Zazam cansin. 🥰🥰🥰Hani batumda tedaviye baslamistim da yazin uarim kalmisti ya iste o benim.Simdi ocakta gitmeyi planliyoruz gitmeden bir dingum olsun e2 ye de baktirayim diye dusundum daha iyi olmaz mi acaba.
Sen merkezini ara doktorunla görüş
O seni tedavi öncesi yönlendirsin

Bir de kızlar kafama çok takılıyor. Ben transferden sonra günlük hayatıma geri döndüm çalışıyorum işe gidiyorum geliyorum falan sürekli bir istirahat etme halim yok. Yanlış mı yapıyorum acaba ne dersiniz siz neler yaptınız transferden sonra?
Transferden 3 gün sonra işe başladım. Evdede yattim diyemem o hafta misafir bile agirladim nasip bence sen genede eğilme uzanma da rabbim utandırmasın

Kizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
Saglikla gelsin insallah.akliniza getirmeyin, her sey cok guzel olacak..😍
İnce endometriyum resmen kabusum oldu benim de:((
Aylardir ugrasip sivi birikmesi olusuyor, ilk hafta kontrolunde 6mm sivi yok, ikinci haftada 6,2 mm olup uzerine de sivi ekleniyor. Cidden artik bezdim…
Bu ay da kist cikti basima. Kist icin gonapeptly yapildi.ve divina baslandi bakalim 2022 de insallah her sey daha iyi olur..

Kızlar aklıma gelmisken sizlerle paylasayim malum ignelerden popomuzun üstüne oturamaz hale geldik. Aile hekiminin yazdığı 1 kremi 1 haftadir sabah akşam kullanıyorum ben faydasını gördüm belki ihtiyaciniz vardır.

Eklentiler

• IMG_20211129_153221.jpg
    IMG_20211129_153221.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 57
Back