- 11 Eylül 2021
- 262
- 1.005
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah rabbim nazardan korusun siziKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım benim çok sağolMaşallah rabbim nazardan korusun sizi
Maşallah suphanaallah kuzum Allah nazardan saklasın inşallah bize de dua et lütfenKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayy super bir haber bu ayri yumurta ikizler rabbim korusun siziKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
AmiiinnnKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Ooohhhh süper bir haberKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Oyy maşallah kuzucuklarınaAllah bağışlasınn sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn innssKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Masallah evin neseleri saglikla gelsinKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Allah bağışlasın ne güzel hem kız hem erkek maşallah sübhan allahKızlar nasılsınıız Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Teşekkür ederim canım benim Hep duamdasınız inanki aynı yollardan geçtimMaşallah suphanaallah kuzum Allah nazardan saklasın inşallah bize de dua et lütfen
Amin canım benim çok sağolOyy maşallah kuzucuklarınaAllah bağışlasınn sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn innss
Amin canım çok sağol rabbim isteyen herkese tattırsın bunlarıAllah bağışlasın ne güzel hem kız hem erkek maşallah sübhan allah
Amin amin çok sağol zazaOoohhhh süper bir haber
Maşallah
Hem kız hem erkek
Allah güzel bahtlılardan etsin yavrularını
Tesekkurler canim.Saglik ocagina gittim cylo sorunca bizde var ucretsiz veriyiruz dedi ve onun yerine microgynon diye bir dogum kontrol hapi vermis acaba ise yarar mi.Eger folikul yoksa, kendiliginden adet olamiyorsaniz o zaman cyclo gibi hem estradiol hem progesteron iceren ilac kullanmaniz gerekiyor.su anda divina piyasada var. Cyclo ve climen yok.
Zazanin dedigi gibi kadin dogumcuyla gorusseniz daha iyi olur
Teşekkür ederim canımM Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
T Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun
Cok sukur, Gözün aydin canim,Merhaba kizlar Transferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahhHerzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
Selam,Benim Rahim flimimi 2017 de çektirmiştim.
Tekrar cektireyim dimi.
İstanbulda olup iyi Bi kadın doğum Dr tavsiye edermisiniz.
Kieve 5 aralığa kadar tahlilleri göndermem lazım.
'' İlk ziyarete gelmeden doktor en azından şunları görmek ister:
1. Meme USG raporu
2. Ultrason kontrol sonuçları (en azından rahim genel durumunu bilmek istiyoruz, endometri kalınlığı, polip myom kiste var mı yok mu diye).
Aynı zaman tabi geldiğinizde doktor sizi yine de kontrol eder, kan testleri yapılır''