• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasılsınıız 🥰 Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah ♥️ Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık🥲😂

Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🙏🏻

Kızlar nasılsınıız 🥰 Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah ♥️ Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık🥲😂

Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🙏🏻
Maşallah 🧿 rabbim nazardan korusun sizi🙏🏻🥰

Maşallah suphanaallah kuzum Allah nazardan saklasın inşallah 🙏 bize de dua et lütfen 🙏

Ayy super bir haber bu ayri yumurta ikizler rabbim korusun sizi🙏🙏🙏🙏🙏

Amiiinnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ooohhhh süper bir haber
Maşallah
Hem kız hem erkek
Allah güzel bahtlılardan etsin yavrularını❤️

Oyy maşallah kuzucuklarına🥰🥰🧿🧿Allah bağışlasınn sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn innss🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿

Masallah evin neseleri saglikla gelsin❣️

Allah bağışlasın ne güzel hem kız hem erkek maşallah sübhan allah 🙏🏻🙏🏻🥰👏

Ooohhhh süper bir haber
Maşallah
Hem kız hem erkek
Allah güzel bahtlılardan etsin yavrularını❤️
Amin amin çok sağol zaza ♥️🥰

Seninde yakın zamanda alırız haberi inşallah bi aya falan sanırsam 😍 Sağlık olsunda hiç önemli değil aslında cinsiyetleri tabi ama ikisi olması çok mutlu etti tabi😂🥰♥️

Eger folikul yoksa, kendiliginden adet olamiyorsaniz o zaman cyclo gibi hem estradiol hem progesteron iceren ilac kullanmaniz gerekiyor.su anda divina piyasada var. Cyclo ve climen yok.
Zazanin dedigi gibi kadin dogumcuyla gorusseniz daha iyi olur
Tesekkurler canim.Saglik ocagina gittim cylo sorunca bizde var ucretsiz veriyiruz dedi ve onun yerine microgynon diye bir dogum kontrol hapi vermis acaba ise yarar mi.

M Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
T Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun

M Makaron canim basiniz sagolsun.
Allahim Anneannen için rahmetini esirgemesin. Size sabirlar diliyorum.
ve Insallah Pozitif haberlerini bekliyoruz.
LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy gözün aydin canim, ikiz , üçüz , Rabbim gönlündekini versin.
M muphem_ transferin sonrasi bebeklerin seninledir inşallah
T Tyt82 , canim gözün aydin. Rabbim bebeğini korusun.
Umut1234 Umut1234 , gözün aydin canim, Insallah gönlündeki olsun
Teşekkür ederim canım 🥰

Merhaba kizlar🥰 Transferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah❤️❤️
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda❤️
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendik🐣Rüya gibi hersey😍 Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh❤️❤️Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim❤️❤️
Cok sukur, Gözün aydin canim,
saglikli olsun da bizim olsun diyoruz ama Insallah cinsiyet istediğindir.
Ben de bu hafta fetal dna testi yaptırmak istiyorum. Insallah bir sorun olmaz bizde de.

Benim Rahim flimimi 2017 de çektirmiştim.
Tekrar cektireyim dimi.
İstanbulda olup iyi Bi kadın doğum Dr tavsiye edermisiniz.
Kieve 5 aralığa kadar tahlilleri göndermem lazım.

'' İlk ziyarete gelmeden doktor en azından şunları görmek ister:
1. Meme USG raporu
2. Ultrason kontrol sonuçları (en azından rahim genel durumunu bilmek istiyoruz, endometri kalınlığı, polip myom kiste var mı yok mu diye).
Aynı zaman tabi geldiğinizde doktor sizi yine de kontrol eder, kan testleri yapılır''
Selam,
dusundugunuz rahim filmi farkli bir sey olmasin.
kievin istediği normal kadin doğumcuya gidiyorsun . kadin doğumcu rahim kalinligina bakıyor myom kist falan var mi onlara bakıyor eline de ultrason kagidini tutuşturuyor . Iste o kagidi andreye gönderiyorsun.

Back