Amin canim rabbim hepimize gönlümuzdekini versin

Tesekkurler canim.Saglik ocagina gittim cylo sorunca bizde var ucretsiz veriyiruz dedi ve onun yerine microgynon diye bir dogum kontrol hapi vermis acaba ise yarar mi.
Cyclo adet duzenleyici olarak biliyorum. Yumurtlamayi cok az baskilar ama cyclo kullanirken gebelik olusabilir.
Diger bahaettiginiz ilaci hic kullanmadim.

Kızlar Pandadan haberi olan var mı
Çok merak ediyorum onları
Zaza senden sonra ilk gidenlerin dogumlar yaklasiyor mu? Sen nisanda gitmistin diye hatirliyorum.
Senin vesilenle kac kadin gitti acaba? Hic rakam var mi elimizde, kac kadinin anne olmasi icin yol actin valla Allah senden razi olsun

Zaza senden sonra ilk gidenlerin dogumlar yaklasiyor mu? Sen nisanda gitmistin diye hatirliyorum.
Senin vesilenle kac kadin gitti acaba? Hic rakam var mi elimizde, kac kadinin anne olmasi icin yol actin valla Allah senden razi olsun
Vallah kaç kişi olduğunu bilmiyorum
Ama baya var
Doğum yapmadılar
İnşallah sağ salim zamanı gelince doğuracaklar

İnşallah inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Çok geçmiş olsun, bundan sonra hamileliğin keyfini çıkarın güzelce Allah seni ve bebeklerini korusun

Çok sevindim beyzacım
Şimdi sıra doğum haberini beklemekte

Harikaaaa bir haber
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar Aranıza yeni katıldım ben de erken menopozluyum yaklaşık 2 yıldır adet görmüyorum. 29 yaşındayım. Muayenede hiç yumurtam gözükmüyor. Gittiğim bir doktor donasyon önerdi Kıbrıs’ta. Çok fazla yorum olduğu için hepsine tek tek bakamadım. Önerirmisiniz nasıl bir süreç. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Selam kızlar
Herkes iyidir inşallah
Yoğunluktan dolayı pek giremiyorum ama güzel haberlerinizle içim kıpır kıpır oluyor. Kimi sonuç bekliyor, kimi transfere hazırlanıyor, kimi de cinsiyeti bekliyor.
Herkese Allah gönlündekini nasip etsin
Şu aralar tedaviye başlayacak olanlara da Allah yardım etsin. Kur aldı başını gidiyor.
Biraz beklemek gerekecek sanırsam en azından benim için.
Bu yolda sıkıntılı süreçler geçirdik hepimiz ve geçiriyoruz da. Hiç kimsenin emeği boşa gitmesin canı gönülden diliyorum

Merhaba canlarim RABBIM hepinizin guzel gonlune gore versin ben de 40 yasindayim kiev de karar kildim yumurta donasyonu yaptiricam hsg cekildim hersey yolunda rahimde sorun gorunmuyormus ama esiminde sperm dna hasari ve marfolojisine bakip tedaviye baslamak istiyorum

Andreyle yazistik bana paket fiyatlarini atti malum kur aldi basini gidiyor ikinci paket 7500 euro olan daha iyi aslinda ama malum euro uctugu icin tek deneme olan 4900 euro olan paketi secebilirim

Sorum su canlar kieve gidip hangi paketi sectiniz ve ilk paketi secip ilk denemede hamile kalan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…