İnan bana bende çok uğraştım defalarca iptal oldu trnasverim.bundan önce 6mm ile hamile kalmıştım onda da boş kese çıktı. İnşallah bunun devamı gelir.Saglikla gelsin insallah.akliniza getirmeyin, her sey cok guzel olacak..
İnce endometriyum resmen kabusum oldu benim de(
Aylardir ugrasip sivi birikmesi olusuyor, ilk hafta kontrolunde 6mm sivi yok, ikinci haftada 6,2 mm olup uzerine de sivi ekleniyor. Cidden artik bezdim…
Bu ay da kist cikti basima. Kist icin gonapeptly yapildi.ve divina baslandi bakalim 2022 de insallah her sey daha iyi olur..
Cokkk sevindin cok şükürKizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
Saglikla kucagina al insallahhh1İnan bana bende çok uğraştım defalarca iptal oldu trnasverim.bundan önce 6mm ile hamile kalmıştım onda da boş kese çıktı. İnşallah bunun devamı gelir.
Canim ben ilkinde 3 gün dinlendim yuruyusler yaptim dikkat ettim ama olumsuz. rabbim ol dedikten sonra hareket edip sureklu ayakta olup pozitif goren arkadaslarimizda oldu sen yinede zazacimin dedigi gibi agir kaldirma yetrBen de rapor alayım olmazsa işim çok yorucu olmasa da ayakta kalıyorum neticede.
Amin.Allah razı olsun.Saglikla kucagina al insallahhh1
Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çözBen buraya seninle diyalog kurmaya gelmemiştim lütfen sen de benimle dialog kurma.
İşim gücüm rastgelmedi evet profesörüm diye tv lerde boy gösteren duayen ismin ne olduğunu biliyoruz çok şükür. ki ben hastanenin yetkililerine şikayet etmiş biriyim sen rahat ol.Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çözBen buraya seninle diyalog kurmaya gelmemiştim lütfen sen de benimle dialog kurma.
İyiyim tatlımTamara sen nasılsın , halin keyfin yerinde mi?
Ay şahane çok sevindimKızlar bugün transferden sonraki 6.gün ve galiba pozitifçift çizgiyi gördük
Teşekkürler canımA
Ay şahane çok sevindimsağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah canım
Çok şükür ben iyiyim. Bebeğim de iyidir heraldeİyiyim tatlımçok şükür bugünlere. Sen nasılsın bebiş nasıl?
İnşallah çok teşekkür ederimOlmamıştır canımen yakın sürede pozitif i sende göreceksin inşallah Dualarımız seninle
Aynen Allah nasip ettikten sonra bunların hiçbir önemi yok gerçektenCanim ben ilkinde 3 gün dinlendim yuruyusler yaptim dikkat ettim ama olumsuz. rabbim ol dedikten sonra hareket edip sureklu ayakta olup pozitif goren arkadaslarimizda oldu sen yinede zazacimin dedigi gibi agir kaldirma yetr
Baktirinca bizede haber ver canim massallah sıkıntisiz gecsin insallah hamileliginÇok şükür ben iyiyim. Bebeğim de iyidir heraldebeni hiç rahatsiz etmiyor ki. Bu hafta gidip bakayim napıyor
Senin de iyi olmana çok sevindim
Uyuyodur o simdi annecinin karnindaÇok şükür ben iyiyim. Bebeğim de iyidir heraldebeni hiç rahatsiz etmiyor ki. Bu hafta gidip bakayim napıyor
Senin de iyi olmana çok sevindim
Adet olmak istiyorum yarin aile hekiminden randevu aldim peki ne yazdirayim ben.Tuh ya cylo subata kadar gelmeyecekmiş canim cok sikildi.Ama unutma duphaston,tarlusal bunlar progesteron törevi ilaçlar
Endometriyumun yoksa adet olamazsın
Yani genelde bu türevi söktürücü adeten kesilmeyenlere etki eder
Aile hekimine yokAdet olmak istiyorum yarin aile hekiminden randevu aldim peki ne yazdirayim ben.Tuh ya cylo subata kadar gelmeyecekmiş canim cok sikildi.
Kizlar 16.gunum 2969 çıktı çok mutluyum.benim 6.8 mm ile transver olduğun için çok tedirgindim.insallah devamı da gelir. 18 haftalık bir kaybım var.
Eger folikul yoksa, kendiliginden adet olamiyorsaniz o zaman cyclo gibi hem estradiol hem progesteron iceren ilac kullanmaniz gerekiyor.su anda divina piyasada var. Cyclo ve climen yok.Adet olmak istiyorum yarin aile hekiminden randevu aldim peki ne yazdirayim ben.Tuh ya cylo subata kadar gelmeyecekmiş canim cok sikildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?