İnan bana bende çok uğraştım defalarca iptal oldu trnasverim.bundan önce 6mm ile hamile kalmıştım onda da boş kese çıktı. İnşallah bunun devamı gelir.

Ben de rapor alayım olmazsa işim çok yorucu olmasa da ayakta kalıyorum neticede.
Canim ben ilkinde 3 gün dinlendim yuruyusler yaptim dikkat ettim ama olumsuz. rabbim ol dedikten sonra hareket edip sureklu ayakta olup pozitif goren arkadaslarimizda oldu sen yinede zazacimin dedigi gibi agir kaldirma yetr

Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çöz Ben buraya seninle diyalog kurmaya gelmemiştim lütfen sen de benimle dialog kurma.
Geçin falan ne ya ayıp. İşin gücün rast gitmediyse de bana saldırma git nerde problemin varsa orda çöz Ben buraya seninle diyalog kurmaya gelmemiştim lütfen sen de benimle dialog kurma.
İşim gücüm rastgelmedi evet profesörüm diye tv lerde boy gösteren duayen ismin ne olduğunu biliyoruz çok şükür. ki ben hastanenin yetkililerine şikayet etmiş biriyim sen rahat ol.

Canim ben ilkinde 3 gün dinlendim yuruyusler yaptim dikkat ettim ama olumsuz. rabbim ol dedikten sonra hareket edip sureklu ayakta olup pozitif goren arkadaslarimizda oldu sen yinede zazacimin dedigi gibi agir kaldirma yetr
Aynen Allah nasip ettikten sonra bunların hiçbir önemi yok gerçekten

Çok şükür ben iyiyim. Bebeğim de iyidir heralde beni hiç rahatsiz etmiyor ki. Bu hafta gidip bakayim napıyor
Senin de iyi olmana çok sevindim
Uyuyodur o simdi annecinin karninda azcikdaha büyüsün karnin annesi sen o zaman gör annesi

Ama unutma duphaston,tarlusal bunlar progesteron törevi ilaçlar
Endometriyumun yoksa adet olamazsın
Yani genelde bu türevi söktürücü adeten kesilmeyenlere etki eder
Adet olmak istiyorum yarin aile hekiminden randevu aldim peki ne yazdirayim ben.Tuh ya cylo subata kadar gelmeyecekmiş canim cok sikildi.

Adet olmak istiyorum yarin aile hekiminden randevu aldim peki ne yazdirayim ben.Tuh ya cylo subata kadar gelmeyecekmiş canim cok sikildi.
Eger folikul yoksa, kendiliginden adet olamiyorsaniz o zaman cyclo gibi hem estradiol hem progesteron iceren ilac kullanmaniz gerekiyor.su anda divina piyasada var. Cyclo ve climen yok.
Zazanin dedigi gibi kadin dogumcuyla gorusseniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…