• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam,
dusundugunuz rahim filmi farkli bir sey olmasin.
kievin istediği normal kadin doğumcuya gidiyorsun . kadin doğumcu rahim kalinligina bakıyor myom kist falan var mi onlara bakıyor eline de ultrason kagidini tutuşturuyor . Iste o kagidi andreye gönderiyorsun.
Merhaba,
Yok.. Genel Rahim flimi istedi. Ama gerek kalmadı..
hatta bugün konuştum andreyle..
Ama şuan adetini düzenleyeceğiz dedi.
1-2 ay hormonlarımın düzene girmesi lazımmış.
Maalesef düzensiz relg haplarımı kullandım.
İlaç kullanmayı asla sevmiyorum 😔
Relg ilacını asla bırakma.
Relg olduğunda haber ver. Olmazsanda haber ver dedi.
Z Zaza74 Allah razı olsun abla senden ayağına taş değmesin senin eski yazılarını okuyorum vakit buldukça iyi ki kiev dedin ve senin sayende Andrey ile tanıştım acayip ilgililer aramak sorma konusunda özellikle şuan gitmemiş olsam bile sık sık arayıp ilgilenmeleri bile muhteşem 🙏👍

Harikaaaa bir haber 🧿🧿🧿
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Cok tatli oluyor biri kiz biri erkek burda okadar varki biri kiz biri erkek sahibi olan arkadaslarimiz guzel bir duygu oldugunu söylüyorlar ayri yumurta ikizleride tatli oluyor

Merhaba,
Z Zaza74 Allah razı olsun abla senden ayağına taş değmesin senin eski yazılarını okuyorum vakit buldukça iyi ki kiev dedin ve senin sayende Andrey ile tanıştım acayip ilgililer aramak sorma konusunda özellikle şuan gitmemiş olsam bile sık sık arayıp ilgilenmeleri bile muhteşem 🙏👍
Aynen katiliyorum canim sana.

Selam kızlar ✋
Herkes iyidir inşallah 🥰
Yoğunluktan dolayı pek giremiyorum ama güzel haberlerinizle içim kıpır kıpır oluyor. 👍👍Kimi sonuç bekliyor, kimi transfere hazırlanıyor, kimi de cinsiyeti bekliyor. 😊😊
Herkese Allah gönlündekini nasip etsin 🙏🙏
Şu aralar tedaviye başlayacak olanlara da Allah yardım etsin. Kur aldı başını gidiyor. 🤦‍♀️
Biraz beklemek gerekecek sanırsam en azından benim için.
Bu yolda sıkıntılı süreçler geçirdik hepimiz ve geçiriyoruz da. Hiç kimsenin emeği boşa gitmesin canı gönülden diliyorum 🙏🙏🙏
Amiiiin canim benim amiinn🙏🙏🙏🙏🙏🙏.euro en son kac oldu vallahi hizina yetisemiyorum

Harikaaaa bir haber 🧿🧿🧿
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Amin canım çok sağol rabbim hepimize tattırsın insallah gerçekten ♥️♥️

Merhaba kızlar🙋🏼‍♀️ Aranıza yeni katıldım ben de erken menopozluyum yaklaşık 2 yıldır adet görmüyorum. 29 yaşındayım. Muayenede hiç yumurtam gözükmüyor. Gittiğim bir doktor donasyon önerdi Kıbrıs’ta. Çok fazla yorum olduğu için hepsine tek tek bakamadım. Önerirmisiniz nasıl bir süreç. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Geçmiş olsun
Hiç kimse hiç bir yeri önermez
Sayfa büyük ama çok değerli
Okumanı tavsiye ederim
Çok başa gitmeden mesela 3000 sayfadan oku
Sana önemli olan şeyleri not al

Merhaba canlarim RABBIM hepinizin guzel gonlune gore versin ben de 40 yasindayim kiev de karar kildim yumurta donasyonu yaptiricam hsg cekildim hersey yolunda rahimde sorun gorunmuyormus ama esiminde sperm dna hasari ve marfolojisine bakip tedaviye baslamak istiyorum

Andreyle yazistik bana paket fiyatlarini atti malum kur aldi basini gidiyor ikinci paket 7500 euro olan daha iyi aslinda ama malum euro uctugu icin tek deneme olan 4900 euro olan paketi secebilirim

Sorum su canlar kieve gidip hangi paketi sectiniz ve ilk paketi secip ilk denemede hamile kalan varmi ?
Ben ikili paket ilkinde gebelik düştü ikinci devam,inşallah doğururumda

Merhaba,
İnşallah sonucunda muhteşem olsun❤️🤲

Kızlar nasılsınıız 🥰 Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah ♥️ Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık🥲😂

Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🙏🏻
Canımm nasıl sevindim Allah kucağında görmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı başımıza bizde bir kız bir erkek istiyoruz ama nasip Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah 🙏 kısmetse cumartesi bizde gidicez bakalım gösterirlerse inşallah bende size güzel haberler veririm .

Kızlar nasılsınıız 🥰 Dün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah ♥️ Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık🥲😂

Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🙏🏻
Maşallah, maşallah 🥰 🧿
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 😍

Canımm nasıl sevindim Allah kucağında görmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı başımıza bizde bir kız bir erkek istiyoruz ama nasip Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah 🙏 kısmetse cumartesi bizde gidicez bakalım gösterirlerse inşallah bende size güzel haberler veririm .
13+1 de öğrendik bizde tam geçen sefer birisi için erkek yüksek ihtimal demişti diğerine yorum yapamamıştı bu sefer kesinleşti♥️ İnşallah rabbim önce sağlık versin canım benim gönlünüzden geçen olur inşallah🙏🏻🙏🏻🥰

Tedaviye gidecek olan, hazirlik asamasinda olan,beklemede olan canim arkadaslarim lutfen sizlerde yazin ben tedavim belli oldugu gun yazicam az kaldi
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım 🧿🧿🧿 Güzel haberlerine çok mutlu olurum inan... 🥰🥰 Sende hakediyorsun bunu. İnşallah başla tedavine..

Merhaba canlarim RABBIM hepinizin guzel gonlune gore versin ben de 40 yasindayim kiev de karar kildim yumurta donasyonu yaptiricam hsg cekildim hersey yolunda rahimde sorun gorunmuyormus ama esiminde sperm dna hasari ve marfolojisine bakip tedaviye baslamak istiyorum

Andreyle yazistik bana paket fiyatlarini atti malum kur aldi basini gidiyor ikinci paket 7500 euro olan daha iyi aslinda ama malum euro uctugu icin tek deneme olan 4900 euro olan paketi secebilirim

Sorum su canlar kieve gidip hangi paketi sectiniz ve ilk paketi secip ilk denemede hamile kalan varmi ?
Benim kiev değildi kıbrıstaydı ilkte hamile kaldım ama bu yüzdeye vurulacak bir konu değil herkesin bünyesi farklı problemi farklı Rabbim inşallah nasip etsin tek seferde kucağınıza almayı , kıbrısta yumurta kalanlar dondurulduğu için bi avantaj var gibi oluyor ama kievde dondurma yapılmıyor bildiğim kadarıyla o yüzden arkadaşlar genelde 2 paket alıyor ihtimalleri göz önüne alarak maddi gücünüz el verirse ikili tercih etmek tabi daha iyi olur sizin adınıza 🙏🏻

Rabbim inşallah gönlünüze göre versin kucağınızı doldursun🙏🏻🙏🏻

Back